Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
Memberoehh, toitumisest on siin lõputult juttu olnud, ma varsti ei viitsi enam ühtki analoogset teemat lugeda ….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberOtt presidendiks!!!… ja vähk peaministriks!
Raivo Piiber
Memberjõusaalis käimine ei kujune elustiiliks paari nädalaga ning inimest, kes siiamaani on tegelenud elupõletamisega ei saa sundida jõusaalis käima.ta peab ise tegema otsuse, et ta tahab oma elulaadi muuta.muidugi võib teda (ka peaks) suunata nö. õigele teele.
Raivo Piiber
Memberpõhiline on siiski see, te ei kulturism ega fitness pole olümpialad ning ka publikut toovad nad telekate ette ja saali vaid käputäie, võrreldes suusatamise, korvpalli või tennisega.tegemist on siiski suhteliselt subjektiivse spordialaga, kus enamikule pealtvaatajaist jäävad hindamise kriteeriumid arusaamatuks ning ühe või teise paremuse otsustab sisuliselt kohtunike sümpaatia/antipaatia.kõik alad, milledel saavutatud tulemused ei ole otseselt mõõdetavad punktide, sekundite, minutite, sentimeetrite,meetrite või kilogrammidega, on subjektiivsed.mina ei saa näiteks aru ka vettehüpetest, kujundujumisest (kah olümpiaalad), samuti iluuisutamine/võimlemine/iluvõimlemine.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberjalapressil koosjalad aluse ülemises servas, mõjub hästi tuharale ja reie tagaküljele, siis veel ettekallutused kangiga (kang turjal, jalad põlvest veidi kõverdatud), kuid ettevaatust – selg sirge ja raskused mitte suured!
Raivo Piiber
MemberJah, õigust räägid. Sama effekt on trolliga või trammiga sõites, see ka raputab täitsa läbi. Saladuskatte all võin öelda, et Ott iga õhtu teeb väikese tiiru trolliga linnale peale. Kahju on lihtsalt nendest kulturistidest kelle linnas troll ei sõida.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberosta pakk ära ja loe, seal peal kõik kirjas.kasutada peale trenni koos süsivesikutega, sega vee või piima või mahlaga, ise tead, maisteasi.tarbi pärast trenni.
Raivo Piiber
MemberJa muidugi võid ju täpsema tulemuse saamiseks osta ka pisikese elektronkaalu, need ei maksa palju, ca 300-400 eeku.Omal lihtsam
Raivo Piiber
MemberMul sama jama, tegelikult hullemgi veel. Ma nimelt olen viimasel ajal hakanud öösel kella nelja-viie paiku üles ärkama selle peale, et kõht on meeletult tühi. Söön siis kaks võileiba ja joon klaasi piima peale, siis tuleb uni jälle tagasi. Päeval muidu söön korralikult, kolm väiksemat ja üks suurem toidukord. Tervisliku toitumise saatsin mõnda aega tagasi pikalt, sest süsivesikutest loobumisest ei tulnud midagi välja – trennis hakkas pilt tasku minema. Kusjuures kaal ja rasvaprotsent ei muutunud absoluutselt kogu selle poole aasta jooksul, mil ainult kanafileest ja rasvata kodujuustust ja FatBurnerist toitusin. (No päris mitte ainult nendest, aga peamiselt ikkagi)Nii et minu soovitust sa ilmselt kuulda ei taha – kui nälg kallal, siis söö kõht korralikult täis.
See endapiinamine ei tasu ära.Kas loobusid täielikult süsivesikutest?Kes soovitas?Laadimist puhkepäevadel (nt.nädalavahetusel) üldse ei teinud?Kui nii, siis pole midagi imestada.Enne, kui hakkate midagi sellist tegema ja ise katsetama, siis lugege või küsige teadjamatelt!

Raivo Piiber
MemberPärnus Kimberis on kindlasti, teiste kohta ei tea, kuid küllap nendeski midagi on
Raivo Piiber
MemberMiks netipoodidest ei osta?
lihtsam ja odavam, egas käega katsumine midagi juurde ei anna 
Raivo Piiber
Memberkui sa treenid iga päev erinevaid lihasgruppe, siis tund-tund 15 intensiivset trenni ja kõik,pluss siis ratas,venitamine ja pesemine.
Raivo Piiber
Member3 tunnised trennid?mis teed seal saalis?
Raivo Piiber
Membermina olen trenni teind aint 3 kuud vahelduva eduga,aga meeldib see eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
trennis olen kuni 3 t.
Mida teed kolm tundi trennis?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Omal max 1,5 tundi koos pesemisega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jookseb neljas aasta.Raivo Piiber
Memberemm 12 koli kui oled algaja on see vast raske ma usun 3 seeriat 10 kordusega lääb sul raskex ma usuniitsepsile lailihasele 20 norm ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mida teksti, muffigi ei saa aru.Võiksid enne ikka läbi lugeda, mida oled kirja pannud, enne, kui postitad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused