Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
Member1.päeval rind ja käsi vaheldumisi?2.päeval vaheldumis jälle selg ja õlg? ja jalgu polegi? mida sellise kavaga taotled?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uuri parem siin väljapandud erinevaid kavasid, loe foorumitest, milliseid lihaseid soovitatakse koos treenida, millised on kordused (vastavalt sinu eesmärkidele) jne. Pole ju mõtet jalgratast leiutada, kõik on sinu eest juba tehtud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberPöördu maadlusklubide poole, seal treenerite käest võid leida. Kui huvi on, siis saada mulle teada postkasti, annan ehk mõned kontaktid. Omal on 10,5 number, kuid aegajalt kasutuses, ei saa müüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberMis eesmärgid on peale kaalu alandamise?Pakuks vastupidi – 2x nädalas aeroobset + 3x nädalas jõusaali + korralik ja kontrollitud toitumine. Tulemus – põleb rasv ja kasvab ka lihas. Aeroobset saalis – soojenduseks. Nii arvan mina
MemberRippmenüüst “Tööriistad” ja edasi “Treeningkavad” ning ka otsing on abiks. Aga muu lihaskond?Jääb kärbu?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberJa sellest FatBurner 3000st piisab poolest pudelist enne trenni (pool tundi), teise poole võib jätta teiseks korraks, sest ega organism pole korraga võimeline sellist kogust L-Karnitiini omastama.Või siis terve pudel seda 1000st.
Raivo Piiber
MemberLugege L-karnitiinist, siis saate aru, misjaoks see jook hea on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberVale koht selliste asjade uurimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kohe võin öelda, et ega see ei toimi kah, isegi kui sa ta Tartust ostad!Raivo Piiber
MemberLoe nüüd oma üllitis läbi ja esita küsimus korrektselt!
MemberMiks on kõhulihase jaoks vaja trena?ööri? Ja reie sisemist poolt saad treenida kükkides (nn. jõukükk – täiskükk, jalad rohkem harkis ja pöiad suunatud väljapoole)
“>Raivo Piiber
MemberKui sa trenni ei tee, siis lihast kaotad sa kindlasti, sellest pole pääsu. Ja ajapuuduse taha sa toitumist nüüd küll peita ei saa, sest midagi sa ju sööd ometi?
Raivo Piiber
Memberjap, ehk on oht olemas kuid vähemalt on garanteeritud kangi vertikaalsuunaline liikumine, pole karta, et hakkab käte värisedes siia-sinna tuiama.Miks need käed sul värisevad?
Naljamees – ikka natsa ebakindlamaks muutuvad, kui väsivad. Aga see äkki minu omapära, pole mõtet seda teemat siin edasi arendada. Kes tahab – surub lahtise kangiga, kes tahab – surub smith´il.
Raivo Piiber
Memberjap, ehk on oht olemas kuid vähemalt on garanteeritud kangi vertikaalsuunaline liikumine, pole karta, et hakkab käte värisedes siia-sinna tuiama.
Raivo Piiber
MemberJah, Buldooser, kuidas sa seal ennast vigastad?Mul pole veel kuidagi õnnestunud ja tõsi ta on – ega ma pole üritanud endale haiget teha kah
Raivo Piiber
MemberNatukene infot siis günekomastiast leiate terviseportaalist http://www.inimene.ee , kui viitsid, siis mine vaata ja uuri sealt (sisestades märksõna “günekomastia”).Parimat.