Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
MemberHilja on siis, kui kast on ümber. Seni aga tuleb oma keha liigutada. Mina sattusin jõusaali 42-selt. Tänaseks olen 4 aastat käinud. Lihas tekib loomulikult aeglsemalt kui noorematel, aga enesetunne, kehakuju ja rüht on märgatavalt paranenud.Mis treenerisse puutub, siis selleks nad saalis ongi, et sind aidata. Kui asi läheb individuaalse kavani, on igal treeneril omad hinnad. Lepi lihtsalt kokku. Kõiksepealt soovitan aga mõned head tunnid aega varuda ja siinsamas portaalis ringi surfata, siis tekib juba omal täpsem pilt, mida treenerilt ootad.
Ja mina arvasin, et olen siin kõige vanem …
Raivo Piiber
MemberEga ei tea küll, et ükski kauplus neid müüks. Vähemalt ei ole mina ei Rimis ega Selverites neid täheldanud, jäävad vast ikkagi klubid. Ja ProBari on Kimberis … vist.
Raivo Piiber
MemberOlen mõned nende trennid kaasa teinud ja pean ütlema, et reied olid nendest plaksudest ikka väga valusad. Ja mina tegin neid vast ehk 50, kuid kollid trennis teevad 200-500.ja haiget saab trennis kõvasti …, rohkemgi kui vabamaadluses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberTrenazööride peal sumod ei treeni. Vähemalt need, kes iidseid sumokate traditsioone järgivad. Neil on omad võtted. Kunagi oli intervjuu Höövelsoniga – ainult ühe vana logudikuga treenivad ennast. Ja sellel pole ka erilist tähtsust.Muideks – Vinni Spordihoone trenazhöörid on just välja valitud Jaapani Sumoliidu (või kuidas iganes nad seda nimetavad) poolt ning nemad seda ka finantseerisid. Kas nad seal Jaapanis ka nende peal treenivad-pole aimugi, kuid loodetavasti on mul see võimalus Baruto käest neid asju kuulda ja ehk ka tema talli külastada. Ja veel – Kaidoga koos läks Jaapanisse ka veel üks Pärnumaa mees, kuid ei pidanud sellele valule vastu ja tuli poole aasta pärast tagasi. Ning ka Kaido vend Meelis maadleb siin kohalikul tasemel sumot …
Raivo Piiber
MemberAlkoholi ja tubaka kahjulikust mõjust on räägitud igal pool ja palju, see peaks juba koolipingist külge jääma….
Raivo Piiber
MemberArvan, et tasuks lõpetada teemad a la kanep, sigaretid ja kange alkohol, mõttetu
Raivo Piiber
MemberEi usu, et kulturistidel oleks lihtne läbi lüüa, eriti profisumos. Olen osalenud Eesti MV sumos, kehakaal kuni 115 ja peab ütlema, et isegi minu vabamaadleja kogemustest jäi väheseks. Eelised on neil, kes on harrastanud näiteks d?uudot, kus käib ka maadlus vööst. Üksi kehaosa peale jalataldade ei tohi maad puudutada, ka labajala asetamine küljele loetakse juba kaotuseks.Olulisel kohal on stardikiirus ja oma oskus kogu massi selles rakendada, rünnak toimub madalalt ja on suunatud alt diagonaalis üles.Paljast ja toorest jõust ei piisa …Aga kui mõni tõsisem kulturist saaks mõned kuud kasvõi amatööri tasemel nügida, śiis võib asja saada ehk küll. Ja nende (ka amatööride) trennid on päris karmid.Omal on võimalus reisida maikuus Jaapanisse ning samal ajal kestab seal üks tippturniir ning esialgsete kokkulepete kohaselt kohtun seal ka meie suurkuju Barutoga, pärast võin muljeid jagada
Aga muidugi – ma pole ka mingi tippkulturist, proffidest rääkimata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberkes sellise plaani koostas, et viimane söögikord on kell 6? soovitav oleks viimast korda süüa ca tund-poolteist-kaks enne magamaminekut ehk siis ka tund-poolteist pärast trenni. ja kui tahad kaalu langetada, siis siga unusta ära, ikka kala ja kana. ka porgand pole vast hea, kuna saad seal 100 gr kohta 7 gr süsivesikuid, mida sul kui kaalulangetajal hädasti enne magamaminekut vaja poleks, pigem siis juba brokoli või kapsas (1 gr süsivesikuid 100 gr-s).
Raivo Piiber
MemberMiks tullakse küsima kõigepealt toidulisandite kohta – arvan, et probleemi olemus peitub väärarusaamas, nagu aitaksid toidulisad ja natuke trenni koguda hirmsati massi ja kasvatada lihast. Küsimus on teadmiste puudumises, muud midagi. Ka ei viitsita lugeda kirjandust ega tutvuda muu seonduva materjaliga, kõigil huvilistel on vastupandamatu soov saada rannahooajaks vormi, alustades treeningutega täna. Võibki saada, kuid mitme aasta pärast?Kannatust, kannatust ja veelkord kannatust ning vastupidavust, küll siis ka kõik tuleb!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberhttp://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=2417 otsing on alati abiks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberAnaboolne (anabolic): sünteesi soodustav ühend (nt hormoon) või sünteesiprotsess organismis.
Anaboolsed steroidid (anabolic steroids): ühendid (enamasti sünteetilised steroidid), mis stimuleerivad inimkeha valkude sünteesi (kasutatakse pärast ulatuslikke põletusi ja operatsioone, kasvupeetuse, rahhiidi ja osteoporoosi ravis, aga ka tippspordis).
Raivo Piiber
MemberPaistab, et Kiivika ja Kalmuse vastasseis on võtnud uue pöörde, vahendeid enam ei valita ning ka Arnold on pundis. “Pealtnägija” saaks siit hulgaliselt intrigeerivat materjali ning võiks kõik kolm kaamerate ette tirida asju selgeks rääkima, vaatajate huvi oleks garanteeritud. Või mis?
Raivo Piiber
MemberIlmselt pead sellistele pöördumistele koostama mingi standardse vastuse, kus palud kodanikul kõigepealt selgeks teha inimkeha anatoomia, seejärel võiks kodanik tutvuda toitumise ja treenimise alustega, mille kohta materjali Internetis on küllaga.Viisakalt, leebelt, solvamata. Ja siis, kui ta kusagilt enam abi ei saa ehk siis oma mõistus otsas, võiks ta välja tulla juba konkreetsete küsimustega, millel ka mingi mõte ja sisu on, arvan ma.
MemberArnold, oled kaine?
Memberjah poksimine on väga hea aeroobne .. hüppenöör, ergomeeter, jooksminekui 30 minutit poksikott lahmida, siis kisub see sinna anaeroobse kanti juba. higi ei tähenda veel aeroobset trenni. kuna see nn.lahmimine on ilmselt küllaltki intensiivne, siis pulss kindlasti üle 150?
AutorPostitused