Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
MemberAga miks ainult biitsepsit? Mis muude lihastega saab?
??:”>Raivo Piiber
MemberJuhuuuu, my mom is back!
Memberkui 130 kilone naine on sul peal siis on see anaeroobne, kui tagant siis aeroobne : )Nu Moroz,tõ dajoš …
MemberMinul on desktopil mu enda pilt. Kui selle C.C. sinna paneks, ei julgeks arvutit sisse lülitadagi. Kiisumiisu oleks teine asi
Membersellise vigase kuulutuse peale ei läheks mina isiklikult küll kohale … “vajalik treenitud lihased”? aga see minu arvamus
MemberNii, nüüd vaja veel mingi suurem isa leida …
??:”>Aga tõsiselt rääkides, siis Andreazel on tõeline foobia – kardab treenitud, tugevaid, heas vormis ning iseteadvaid ja ennast kehtestada oskavaid naisi. Vat nii
Raivo Piiber
MemberMina tahaks, et mul oleks selline ema nagu Aktivist – ilus, tark ja osav ning tugev ka. Ta jaksaks mind kätel kanda, kui ma ise enam ei jõua
MemberTühi jalapress paras???
Kui ma alustasin jõusaalis käimist, siis polnud ma just väga treenitud…olen ka suht pisike – 160 cm ja 50 kg, aga panin kohe jalapressei raskuseks 70 kg ja tegin nagu naksti. Nii, et kui sinu naise jaoks on “paras” ilma raskuseta tühi press, siis ta on kas eriti vedela makaroni-jalaga või lihtsalt sa oled oma šovinistliku jutuga ta ära hirmutanud, et ta üritab end võimalikult nõrgana näidada. Kui ta paneks ala 25 kg jalapressile, siis sa kindlalt arvaks ju, et ta on jube Ramboks ja kulturistiks ära läind
??:”> Pidevalt teed siin tugevamaid naisi maha, sul tundub olevat mingi kompleks vähegi muskliga naiste vastu ja rõhutad siin muudkui mingeid stereotüüpe – ala naine peab olema keskelt 50 cm. Ja kui naine vähe suurem (treenitud, mitte pekk), siis hakkad kohe maha tegema…suht hale minu meelst
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> TUBLI!!!Raivo Piiber
MemberEespool oli ju neli nime?
Memberma arvan, et virtuaalne kadumine ei aita – sa pead ka live´s sellest riigist emigreeruma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Member[ Kõrgema riskiga ametitele, nt. päästeteenistusse ja pollarisse naised ei sobi tõesti. Uurijaks või kabinetitöötajaks jah, kuid tänaval patrulliv naisvõmm erilist turvalisust küll ei tekita. Kui siis politsei piirdelinte paigaldama.
Ütle seda Aktivistile! Vaata, mis vastab sulle selle peale. Igaks juhuks hoia ka käe(jala)ulatusest eemale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberjust vaatasin, et mul kraanikausis hommikune kohvikruus … ei tea, kas julgen seda pesema hakata või siis ootan niikaua, kui tütar koju tuleb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> dilemma!Raivo Piiber
Memberto banana – tee palun endale selgeks transvestiitluse tähendus(Transvestiidid (TV) on mehed ja naised, kes endas leiduvaid ja sisemisest vajadusest esile kerkivaid vastassoole omaseid jooni ajuti võimalikult mitmekülgselt, näiteks riietuse kaudu, nähtavale toovad. Siiski kutsutakse naistransvestiite harva transvestiitideks, sest naiste puhul ei ärata mehelik riietus või käitumine enam ammu tähelepanu ega võõrastust)
to andreaz – üks tõeline mees ei usalda kunagi oma pükste pressimist naisele. ma pesen ka nõusid ja koristan oma elamist, sinu loogika järgi olen pedekas? samas olen mitmekordne medaliomanik Eesti MV-lt vabamaadluses? pedekas? eile saabusin kolmepäevaselt puhkuselt kunstilaagrist. kas ma käitun oma soole mittevastavalt?kasvage suureks, poisid!!
MemberÕnnitlen aktivisti Kunnide kategooriasse üleviimise puhul! Sügav kummardus!
MemberNr . 1 – millised emotsioonid, ah?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused