Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
MemberPole küll Kiivikas, kuid ühtteist tean – neid pole üldse vaja süüa! Eelduseks on ikka, et saad oma toitained kõik tavatoidust kätte ning kui sealt puudu jääb, siis alles võiksid mõelda toidulisade peale. Sinu staazhi puhul (1 nädal) on sul aega maa ja ilma – söö ja tee trenni, ega toidulisad pole mingid imeained!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberMul on juba lugemine sassi läinud, mitu sellist postitust siia päevas tuleb a la “tahaks saada suureks ja tugevaks, kuid kuidas alustada?” Siin on materjali ja teemasid nii et tapab, tee omale jõusaalitreeningu põhitõed ja ABC selgeks. Kui siis ka midagi vajaka jääb, siis tule ja küsi! Aita kõigepealt ise ennast, küll siis ka teised appi tulevad, kui hätta jääd! Väike vihje – otsing abiks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberTegin kava kiiruga valmis aga eks ta veidi rohkem istumist ja mõtlemist nõua…
Siin see iva ongi – kiiruga ja mõtlemata! Enne, kui hakkad oma tervisega eksperimenteerima, küsi nõu! Nii arvan mina
MemberAga miks see rahvas sind segab?
Raivo Piiber
MemberAru ma ei saa – kodujuust, munad, õunad ning massi tuleb mühinal? Osta kava!!
Memberneed söögikorrad(12.00;16.00;20.00) on need suuremad, ma ikka teen väikeseid vahepealu kah kell 14.00;18.00 kaJa hommikul üldse ei söö?
MemberTööriistad—->Treeningkavad. Seal Oti koostatud kavu külluses …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberTrenni teinud sutsu üle nelja aasta, toidulisadega tegin tutvust ca kolm aastat tagasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberMis on need lisaained? Kui mõtled steroide, siis oled vales kohas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid kõigepealt hakka trenni tegema, saa paika oma toitumine ning puhkus, küll sa arenema hakkad. Ja kui tõesti tavatoidust enam vajalikke aineid kätte ei saa, siis alles mõtle toidulisade peale (valk, süsivesikud jne).Sellekohast infost siin foorumites ja artiklites lademes. Ütlen sulle võlusõna – otsing!!!
Raivo Piiber
MemberMind isiklikult need bannerid ei häiri, kuid kui huvi pole, siis ei kliki nendel ka. Ott vist mainis kunagi, et fitness.ee portaali külastab päevas 6000 inimest ehk siis niipalju tehakse klikke siia kodukale. Kui neist ka 1% klikkab ka bannereid, siis on reklaam oma töö teinud!
Näiteks otsin ise omale hetkel uut autot ning seega oleks Honda banner minu jaoks igati teretulnud. Kui ma oleksin Honda fänn, siis ma läheksin ka vaatama, mis neil pakkuda on:)
to greenu – mitte kõigi naised ei ole fotograafid ning ning ämmad-äiad ei oma salonge! Ning 4,0 Mp kaamera kõlbab harrastajale küll ja veel. Kui paljud meist siis kunstfotosid teevad? või plakateid?
Kokkuvõtteks – reklaam on see, mis toob teenusepakkujale raha sisse ning aitab seda saiti siin ka püsti hoida. Mis saab selle vastu olla?
Aga see minu tagasihoidlik arvamus ….
Raivo Piiber
Memberee, kuidas seda arvutada saab?Tööriistad —->Kaloriarvuti.

Raivo Piiber
MemberTööriistad —-> Venitustepank!
Raivo Piiber
Memberfitness.ee foorumid. Jaan Loko “Kulturism” I ja II

Raivo Piiber
MemberOn ikka inimestel mured …
“>