Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
MemberJa kuhu siis Kiivikas jäi? See 15 sekki oligi kõik???
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Member1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg 5. koht
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm 16. koht
3. Kaido Voogla kk – 178cm 11. koht
4. Marek Morozov kk – 178cm 16. koht
5. Indrek Viska kk +178cm 16. koht
Raivo Piiber
MemberPocius muidugi super!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberNB! natuke pikantne !Õ: Kala 200 g, õliga porgand
Kala, ma saan aru, aga kuhu see õliga porgand käib ?

Kasuta kujutlusvõimet
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberKui tead, et neid teemasid on siin juba väga palju, siis miks uue sarnase teema teed?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Otsi ja vaata ringi …Raivo Piiber
MemberKas tuleks kasutada ka erinevaid raskusi..nagu et üks hantel raskem kui teine?Kindlasti mitte!!
Raivo Piiber
MemberTreener abiks! Kas kohapeal pole kedagi teadjamat? Kui ei, siis vaata selline klubi, kus keegi kohapeal olemas on ja tee seal koos treeneriga mõned trennid. Edasi oskad juba ise ja kui mõistus otsas, siis võta uuesti ühendust jne. Treeningkavad ja harjutuste õiged sooritused on ka siin amazonis üleval ja olemas! Jõudu igatahes!
MemberMulle muidu üksikud, lõbusad, noored ja sportlikud naised meeldivad, kuid Pärnust on sutsu kauge sulle toeks olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid jah – laias laastus peab Jackie jutt paika …Raivo Piiber
MemberVäikseid hüppeid võib ikka kord nädalas lubada, soovitavalt siiski ennelõunasel ajal. Muidu võib katus ehk päris ära minna, kui kogu aeg näpuga järge ajad. Mina luban küll mõnikord liitri jäätist vms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberIse teen :
1. sääresirutus istudes ette (sul 3s harjutus), saab põlved soojaks
2. kükk, vahel ka hack – kükk
3. jalapress
4. tagareis kõhuli pingil või mõni muu harjutus
5. säär seistes või istudes, vahel ka mõlemad
seda nn. naistekat ja ei tee. jalgade asetusega jalapressil ja kükkides saad mõjutada nii reie sise-kui väliskülgi. stepper või ratas kuulub rohkem aeroobse valdkonda. ja mitte alati ei tee ma kõiki jalalihaseid ühel päeval, sest olgem ausad – jalatrenn on rängim, vähemalt minu jaoks. reeglina kulub jalatrenniks 45-50 minutit + soojendus + venitused = tund.
oktoober 18, 2006 at 8:36 e.l. in reply to: Mida süüa, et lihased kasvaksid ja massi tuleks juurde? #92661Raivo Piiber
MemberSisestades otsisõna “mass”, saame vasteid järgmiselt – uudised 69, artikleid 287 ja foorumid 1867. Vot nii!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberWow! Milline peen huumor, mõnele tegijale võiks lausa Raimo Aasa aasta auhinna anda.Inimene küsib nõu, aga mida ta saab-ainult parastavaid kommentaare.Põhimõtteliselt kava ju enam-vähem õige, ainult jalad ja kõht juurde lisada ja ongi Kiivikase koostatud edasijõudnute kava kolmeks.Memphis sa vaata Tööriistad+Treeningkavad, sealt võid nii mõndagi leidaSiin ongi see koht – põhimõtteliselt Kiivika kava, kuid jalg ning kõht puudu! Milleks siis ise hakata algajal midagi leiutama, kui näidiskavad on olemas? Iseenese tarkusest, kui veel ka kogemus puudu, pole mõtet hakata midagi tegema. Lihtsalt kõik on juba tüdinenud sellistest teemadest, kus algajad või alustajad lahmivad niisama, teadmisi omamata. Ok veel, kui nad nende endamixitud kavade järgi veel trenni ei tee, jõuab parandada ja asja muuta.
MemberJalad?
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 6.00 äratus
6.15 30 min aeroobset
7.00 hommikusöök
8.30 tööle
13.00 lõuna
16.00-17.00 trenn
ja kõik!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja nii iga päev poolteist tundi trenni…vabasid päevi endale ei luba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks vabu (trennivabu siis) päevi endale ei luba? Ja kas sa rohkem ei söögi, kui hommikul ja lõuna ajal?Raivo Piiber
MemberOk, ma ei hakka sinuga vaidlema, kui sa ise juba tead, mida tahad. Mina soovitaks sul lihtsalt korrapäraselt ja tugevalt süüa, teha trenni ja korralikult puhata! Ja esimesel poolel aastal on sul areng nii või teisiti märgatav.
-
AutorPostitused