Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2016 at 6:51 p.l. in reply to: IFBB European Championships 2016 – Ott 1st place, Andra 2nd, Endla 3th!! #386890
Raivo Piiber
MemberPealkirjas tilluke viga – 3.koht on 3rd
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Raivo Piiber
MemberHea töö ja edu edaspidiseks!
Raivo Piiber
MemberOk, tänud, kuid see võiks pealkirjas ka kajastuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberKuupäevad?
Raivo Piiber
MemberMina arvan, et trolliga on meil siin tegemist – aega süüa pole, lihasesse tahaks jne … No mida asja?
mai 15, 2015 at 8:02 p.l. in reply to: IFBB European Championships 2015 – tulemused peale dopingukontrolle #380795Raivo Piiber
MemberOtt on pikk mees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnnesoovid!Raivo Piiber
MemberJa miks 75 sekki, mitte 60 või 90?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vedasin sarnast üritust Pärnu rannas 4 aastat, nimeks oli Rannabiitseps
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberLätlaste Võsotskis on ka üks väsimatu vana
MemberAga nagu öeldakse, siis pärast kaklust enam rusikatega ei vehita ning kaklus oli ära eile …
Raivo Piiber
MemberPildil on jäädvustatud üks hetk, mitte kogu võistlus. Aga ise nägin ka seda pilti ja publiku seast sellist pilti ei paistnud mulle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taavi, anna mulle andeks, kuid kaua poose hoitakse? Sa tahad öelda, et see poos ei vasta tegelikkusele, mida fotod kajastavad? Ja ma ei usu ka, et vähemalt selles, mis puudutab BF, ma üht-teist ikka jagan … Pehmus on pehmus nii pildil kui laval, vahet pole.
Raivo Piiber
MemberNibin-nabin. Jalad olid Darolal paremad, eest ja tagant poosides Darola võitis. Küljepoosides oli Anastasija parem. Nii oli alt vaadates
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Vaatasin konkureerivas foorumis võrdluspilte – no ei olnud jalad paremad (alakeha täiesti pehme) ja ei olnud ka seljapoosis parem. Ainuke pluss – peenike talje, ei muud! Mul ei ole ühegi võistleja vastu midagi ja isiklikult neist kedagi ei tunne ja ka 3. koha saanud tütarlaps oli selles võrdluses parem!
Raivo Piiber
MemberOleks tahtnud naiste BF paremaid pilte näha, kuid selle järgi, mis üleval, tundus (või eksin), et Darola oli siiski suhteliselt pehme. Aga jah, ala subjektiivne ja minu subjektiivsel hinnangul oleks võitnud Anastasija. Kuid jällegi – pilt on pilt ja pealegi veel kehv pilt, võrdlusi pole näinud …
Raivo Piiber
MemberEi, lihtsalt point kui selline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See, et kokku lükatakse, on selge, samas see paneb vähe pettuma kodanikud, kes tulid võistlema lootuses pääseda nö oma kategooriasse, kuid nüüd pannakse kõik ühte patta …Raivo Piiber
MemberÜks tähelepanek – kas ei võiks olla nendes kategooriates, kus eeldatavasti on vähe võistlejaid, ka vähe kategooriaid? Ok, bikiinifitness lööb laineid, arusaadav, kuid body-fitness (naised) 4 katti? Juuniorid BF 2 katti? Vabalt võiks olla naistel kuni 163 ja +163cm nagu oli veel mõni aasta tagasi. Sama ka naiste physique … Näiteks UK-s UKBFF-i võistlustel on piirkondlikel kvalifikatsioonivõistlustel naiste BF vaid üks katt, kogu moos ja võistlejaid on 8-10. Ok, sealt valitakse kvalifitseerujad meistrikatele vastavalt tasemele, 1-2, 3 max, tavaliselt siis esikolmik ja need ei ole alati ühepikkused, kuid ka meistrikatel on vaid 2 katti, mitte 4
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see minu mõte, mida olen ammu mõelnud …Raivo Piiber
Member -
AutorPostitused