rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
Membersellest on nüüd küll kahju, et nii läks
november 8, 2013 at 8:13 e.l. in reply to: IFBB Men´s world CC 2013 Morrocco: Tänase Postimehe artikkel #353416rait83
MemberÕnnitlused!
rait83
Memberjõhkrad päkapikud on need mehed
rait83
Membernormaalne kretiin oled ikka
oktoober 31, 2013 at 7:24 p.l. in reply to: Eesti noorte, juunioride ja veteranide meistrivõistlused jõutõstmises 2013 – tulemused #352763rait83
MemberArutlesime Marguse, Arturi ja Alexandriga surumise EMV´l mõtet, et miks ei võiks teha uuest aastast suure EMV võsitluse. Korralik kahe päevane võistlus, kus oleks esindatud kõik vanuseklassid. Viimati oli selline formaat 2011 Jõutõstmise EMV Spartas. Tulemused kajastuksid nii avatud klassis kui vanuseklassi põhiselt. Selline suurem formaat kajastuks ka meedias paremini!
miks ei võiks eraldi toimuda surumise RAW eestikad?
rait83
MemberIse kasutan tõsterihmasid ainult seljatreeningu puhul. Jõutõmbe puhul ei kasuta ja suudan vabalt üle 200kg kangi mitu korda üles vinnata nii, et haare lahti ei lähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 100+kg kangi ei ole raske üles tõsta ühe käega. Armliftingus sai ka võistlustel ~80kg üles tõstetud. Lõuatõmbeid ühe näpuga pole ka probleem tõmmata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ise olen praegu sellise mõttega, et nii kaua kuni ma jõuan seda raskust käes hoida, mida üles jõuan tõsta, siis pole vaja haaret treenida.
200 pealthaardes või?
rait83
Membermis võistlused veebruaris toimuvad?
rait83
MemberEriti hästi peaksid need kaks asja veel koos toimima!
kasutangi neid koos ja platseebost on asi kaugel
rait83
Memberomast kogemusest võin öelda, et minu peal toimivad need 2 asja väga hästi
rait83
MemberMa vaatasin ka et justkui väiksemaks jäänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rait83
Member1) Phil Heath
2) Kai Greene
3) Jay Cutler
4) Shawn Rhoden
5) Mamdouh Elssbiay
6) Dexter Jackson
september 18, 2013 at 10:05 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #349417rait83
Memberendal sama teema, siiski oleks hea kui keegi tegemistel ikka silma peal hoiab
september 18, 2013 at 6:06 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #349403rait83
Memberkes su treener on ?
rait83
MemberMa ei julgegi oma tuttavale neiule rööbaspuude harjutust enam soovitada…
rait83
MemberHaige reis on vanal ikka….

Mul oma kõrsikutega kipub reie siseküljed ära hõõruma vahepeal, ja püksid kuluvad keskelt läbi…aga ma ei tea mida sellised vanad peavad taluma

-
AutorPostitused