rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
Memberolen ka mitmeid aastaid ilma kinnasteta teind, pole neist puudust tundnud….nüüd sai ostetud ja ei nurise. Minu arust on nad just näiteks lõuatõmbamise puhul head, suvel teen seda eriti tihti ja siis on käed ka koguaeg rakkus. Arvan et kinnastega asi nii hull pole. Tenekord on lihtsalt hea, näiteks kui peopesad higiseks tõmbab vms.
rait83
MemberOleks ka huvitatud isegi…võibolla jätad siis oma maili aadressi või midagi
rait83
MemberKas see variant on välistatud et mõni mees on näiteks kirurgi noa all käinud oma nooruslikkust pikendamas?
rait83
MemberEi ole mingi reegel, et kõhtu peab igapäev tegema…isiklult arvat et taastumiseks ka peab aega jääma. Kõik on individuaalne
rait83
MemberKui võimalik siis paluks ka seda kava…..
rait83
MemberKas see just kahest eelmisel õhtul lastud õllest tingitud oli, kuid täna tõesti tundsin konkreetselt et jõudu oli rohkem….Nimelt suvel jäi aktiivne jõusaalis käimine pooleli. Siis sügisel sai uuesti saali mindud ja ego on ikka selline et tahad kohe vanade raskustega jälle rassima hakata. See on tegelikult mõttetus…Ühesõnaga siis suutsin teha 100 kg 6 kordust. … Käisin siis paar kuud ilusti trennis ja rinda tehes ei suutnud ma kunagi enam 100-ga üle 6 korduse teha… Siis tuli autokool vahele, jõusaali jõudsin vast 1-2 korda nädalas kui sedagi, pigem mängisin 3-4x(mängin praegugi, nii kaua kui aega rohkem tekib)korvpalli. Mõtlesin täna et prooviks siis ka üle pika aja rinnalt suruda, kuna harva jõusaali sattudes olin teinud ikka nõrgemaid lihaseid (mitte rinda ) Ja ennäe jõudsin 100-ga 10 kordust teha ja teise seeria 105-ga 6 kordust veel peale. Ma pole kunagi midagi sellist suuutnud. hakkasin mõtlema et kust kurat see jõud tuli….või peakski vähem trenni tegema
rait83
MemberJaan Talts oli võrkpalli sõber, kui ma õigesti mäletan…
rait83
Membersee on tõesti individuaalne. oleneb mida sa suvel teed ka ikka, kui puhkad aktiivselt siis ei ole kadu nii suur arvan mina. Suvel polnud endal ka võimalust jõusaalis käia, see eest saab ujuda, lõuga tõmmata, rööbaspuudel suruda, aeroobset rohkem teha. Kui kodus ka veel mõni hantel või sangpomm leidub, siis tavaharjutaja jaoks pole küll midagi hullu.
rait83
Memberma arvan et spets surumissärki kõigil kindlalt ei ole, eriti kergematel meestel
aga jalas peavad olema liibuvad, selleks ,et fikseerida ka tagumik pingi küljest lahti ei tule
rait83
MemberEi leia vist naljalt treenijat kes jõusaalis käies lamades surumist ei teeks. Siiski on üks küsimus et milline on korralik katse, mis võistlusel ära loetaks. Ei ole kuskilt konkreetset juttu leidnud. Huvitaks kõik: haarde laius, keha asend jne
rait83
Memberendal on üks probleem: nimelt vasak õlg on väiksem kui parem. Eriti hästi on see näha trennis siis kui lihas täis on. Jõus erilist erinevust ei ole aga mida peaks tegema? Mõtlema rohkem vasakule õlale, kui trenni teen?
AutorPostitused