Skip to main content

rait83

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,111 through 1,125 (of 1,136 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kordused, seeriad (kirjutamine) #58059
    rait83
    Member

4×10 ikka

in reply to: kas keegi teab kuulitõuget parandavaid harjutusi? #57813
    rait83
    Member

no kui vana sa oled kui palju kaalud ja palju tõukad, kui pole saladus?

in reply to: Pelmeen #57785
    rait83
    Member

Ma arvan et see ei muuda s…gi kui nädalas korra või paar pelmeene sööd. MInu arvates on ka head:)

in reply to: Palju trenni teed? #57775
    rait83
    Member

sama mis kame vastas, umbes 3 korda nädalas saali kõrge intensiivsusega + 3 aeroobset trenni nädalas

in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #57773
    rait83
    Member

ma elan võrumaal, käin ühes väikses kohas, mille nimi nagunii kellelegi midagi ei ütle saal on tagasihoidlik, kuid minusugusele kõlbab hästi.

in reply to: Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha? #57632
    rait83
    Member

tõmban 18-20, oleneb täitsa päevast, kaalun 75

in reply to: kas normaalsed tulemused????+ #57404
    rait83
    Member

mine võitslustele siis näed kas on normaalne või ei ole. tunduvad loomulikult kõvad tulemused aga keda see teadmine huvitab.

in reply to: Arva kes on pildil #57270
    rait83
    Member

see on urunugis

in reply to: Kulturism, miks? #56967
    rait83
    Member

Kui oled juba kord sõrme sinna andnud, siis läheb kõik. Ise teen juba sõltuvusest..nagu Marek rääkis. Ei oska ilma trennita olla. Ja tohutult enesekindlust on lisanud, et ma polegi kõige sitem mees.

in reply to: rind või õlg? #56917
    rait83
    Member

surumine mõjutab kohe kindlalt õlga ka…eriti esiosa

in reply to: õlu #54767
    rait83
    Member

Need kes arvavad et õlu ise tekitabki õlle kõhtu ajagu oma joru edasi ja hoidku õllest eemale kui ei meeldi. Aga kokkuvõttes on see üks loll jura.

in reply to: Piimhape #53987
    rait83
    Member

No krt mõni kord kui jalga pole kaua teind siis jäävad reied ikka nii valusaks et kõnida on lausa imelik, ja tuhara lihas jääb ka sellest nii valusaks et potile peab ka ettevaatlikult istuma

in reply to: Mis te arvate #52058
    rait83
    Member

Erilist kasu tõesti ei ole, kuid siiski võib sellist tehnikat kasutada näiteks viimas(t)e kordus(t) ajal kui pole abistajat taga ja on ikka soov täiesti kurnatuseni lihas läbi võta.

Võibolla mõni teeb ka teadlikult vahelduseks(näiteks uue raskusega harjumiseks), kuid ma arvan et üldjuhul on ikka ego mängus, st et ikka võimalikult palju raskust peab peal olema, kuigi ise ei suudeta sellega korralikku seeriat teha.

in reply to: kohupiim #51664
    rait83
    Member

Süsivesikuid on vaja peale trenni, kui su kehal on vaja oma energiavarusid täiendada, loomulikult valku ka. Enne magamaminekut on soovitav süüa midagi valgurikast. Süsivesikuid nõnda tarbides võid sa lihtsalt rasva korjata sest keha energiavajadus on öösel tunduvalt väiksem

in reply to: Kodused harjutused #51557
    rait83
    Member

Sirvisin ka täna seda raamatut, tõesti väga asjalik. Just algajatele hea, targad nõuanded jne.

Viewing 15 posts - 1,111 through 1,125 (of 1,136 total)