rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
Memberkasuta randmesidemeid ka, vähemalt niikaua kui valu pole mööda läinud
rait83
Memberlou ferrigno on mänginud sellist tegelast filmis nagu Hulk
september 18, 2005 at 5:36 p.l. in reply to: Probleem süveneva jõulangusega. südamelihaste põletik. 17a. #59440rait83
MemberEndal oli ka taoline juhtum…
Ma arvan et sa läksid peale suve kohe väga hoogsalt “panema”. Võin ka eksida…Endal oli nii et peale suve kohe esimene trenn panin naiivselt enamvähem samad raskused mis muidu ja siis imestasin järgmistel nädalatel, et krt miks suruda ei jõua. “ehmatasid” lihase võibolla liialt ära. VÕta esialgu koormust vähemaks.
rait83
MemberPraegu ma veel ei tee 500 korraga, mul on jaotatud see juppideks. Praegu on täitsa lihtne, teen 5×100, varsti hakkan tegema vast 3×200, siis proovin 2×250 ja mingi aja pärast siis võiks 500 jutti ka ära panna.
Kahjuks ei ole pulssi millegagi mõõta. Ise käega katsudes saab ka muidugi mõõta….proovin kunagi ära.
See on tõesti hea mõte, et alustada siis jalatrenni ka kohe säärega, sest säärt on mul vaja kõvasti teha.
rait83
Memberise ka mõtlesin et enne trenni vast on parem…teeb nagu jala soojaks ja muidu ka soojenduse eest ning annab kehale märku, et füüsiline koormus algab.
rait83
MemberPeale trenni on ikka kindlasti vaja kiireid süsivesikuid. Süsivesikud ei mõjuta oluliselt valgu imendumis kiirust .
rait83
MemberSul äkki suurem teelusikas…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rait83
MemberMis sa nüüd sellega öelda tahad siis?Kuidas sinu arvates siis edukalt hüpet treenida…?
Kui vanas eas esinevad pidevalt seljavalud ja trepist tõusmisel on põlved valusad,küll siis meenutad,mida Oldman ütles.
Jah…eks igaüks treenib nii nagu ta arvab kõige paremini tulemusi saavutavat. Mõned kuud mingit spetsiifilist hüppetrenni nüüd küll vast sellist asja ei tee kui kõike õieti teha.
rait83
Memberteelusikas väikse kuhjaga pidi olema 5g
rait83
MemberMis sa nüüd sellega öelda tahad siis?
Kuidas sinu arvates siis edukalt hüpet treenida…?
rait83
MemberSelja alaosa arvatavasti nõrk…. Peaksid sellele tähelepanu pöörama ja tähtsat rolli mängivad kõhulihased ka tõesti. Treeni neid rohkem.
rait83
MemberTo Oldman:
Aga kui selja alaosa on tugev ja teha neid kangiga üleshüppeid mõõduka raskusega…
rait83
Member1,5-2 tundi, mõnikord ka vähem. Ja umbes neli aastat tehtud
rait83
MemberAir Alert III, sellest on siin foorumis ka juttu olnud. Isiklikult olen proovinud ka, ja hüpet tuli tõesti juurde. Kui kogu programmi ikka puhtalt viilimata läbi teed, siis on hüppe juurdekasv raudselt garanteeritud.
rait83
MemberNo ja so what? Las lükkas.. Räägi parem palju ta kaalus. VÕi on jälle seline kurejutt.
Palju on siin mehi kes on 1.80 pikad ja korvpalli pealt sisse suruvad?
Nüüd hakkab kindlasti tulema et oi mul on sõbra sõber kes 1.65 ja laob pealt nii et vähe pole.
-
AutorPostitused