rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
MemberLoomulikult vaheta harjutusi, see on väga teretulnud, sest keha ja lihased kohanevad ajapikku samada harjutustega. seepärast on vaheldus tähtis..
rait83
Memberega jah, peale selja tegemist on biiteps endalgi üsna tühi, kasutan ka siis üsna väikseid raskusi. Ja kui sa pole kaua aega jõukas enam käinud siis soovitan sullegi alguses jälle väiksemaid raskusi kasutada, küll jõud tuleb tagasi
rait83
MemberKeegi ei keela rinda ja biitsa koos teha. Lihtsalt see pole selline levinud variant. Tavaliselt tehakse neid siis koos ma arvan kui tahetakse triitsepsile erilist tähelepanu pöörata, ehk siis teha seda eraldi, mitte peale rinda kui triitseps juba osaliselt kurnatud on. Aga sõltub ka harjutajast, arvan et siin oli eesmärgiks ikka jõud ja rinnalt surumise maksimumi parandamine. Teine asi on veel see ka, et kui näiteks rind, õlg ja triitseps kõik eripäevadele satuvad, ja õlapäeval näiteks kangi või hantlitega surumist õlale teha, siis on nii et triitseps saab koguni kolmel päeval vatti ja loogiline, et ei taastu ära.
rait83
Membermina sain suvega päris ilusti juurde tuli ikka üle 20kg:Psa pead panema toitumise kella ajaliselt paika see on minu arvamus
sa voel83 oled siis ikka täitsa imemees, räägi meile ka oma treeningust ja toitumisest kui see saladus pole, ma arvan et paljud oleks nii edulisest juurdekasvust huvitatud
rait83
MemberMul ragiseb parem jalg sealt samast, ja eriti jõhkralt ikka vahepeal. Siiani pole bioglükoosamiin ka seda probleemi lahendanud.
rait83
MemberOotame no kevadeni ära. Peaasi et mõlemad võistleksid, et kummalgi mingit jama poleks ja vorm hea. EDU
rait83
MemberÄra unusta jalgu treenimast. Jama on pärast järgi teha. Tee kasvõi vähem aga ära jäta tegemata kui võimalus on.
rait83
Membertee jõutõmmet.
Sa ei pea kasutama väga suuri raskusi selle jaoks.
rait83
Memberhttp://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=3327
http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=4450
no ma ei tea ma leidsin otsinugst sellised asjad. Ei olnud nagu raske.
rait83
Memberrinna erinevate osade treeningust on siin viimnasel ajal niipalju juttu olnud. Pane otsingusse…Ja ühe teema all oli ka väga õpetlik video.
Rinna siseosale on väga hea kaablitega ristivedu, ja minu teade veel liblikmasinal tegemine ja siis rööbaspuud. Kindlasti on veel harjutusi
rait83
MemberOtsingust peaksid leidma sellel teemal arutelusid. Muidu rinna ülaosale on hea positiivsel kaldpingil kangi surumine, hantlite surumine-lennutamine positiivsel kaldpingil. Kangi surumisel on soovitatav jälgida ka et langetad seda just rinna ülemisele osale, jälgi seda ka horisontaalpingil surumisel.
rait83
MemberSinu sportlikku aktiivsust vaadates peaks see rasv põlema ka õige toitumise korral, ilma fatburnerit kasutades. Korvpall, jõusaal, kicbox….
rait83
Memberma ei kujuta ette kuidas sellisest kehast nagu teema alguses parempoolsel pildil, vormida sellist keha nagu arnoldil oli terminaator kolmes. ja hakake nüüd kõik rääkima et no mis too on siis…Sellises vanuses ei usu eriti enam. Tegu on ikka mõttetu jamaga.
rait83
MemberSõltub mis vahendid sul kodus on. Muidu saab ikka, tee näiteks kasvõi ühel jalal päkkadele tõusu või võta kedagi kukile ja tee mõlema jalaga korraga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused