rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
Memberkorvpalli mängin ja pilli ka vahepeal
rait83
MemberTee vahepeal mingeid erandeid…näiteks ei pea siis iga trenn 100% algama lamades rinnalt surumisega. Loomulikult kõik tahavad seda teha…lihas värske ja saab suure raskuse kangile panna. Proovi mõnikord näiteks vahelduseks alustada hoopis hantlitega. Kui oled piisavalt soe võid teha lendamist aga alusta näiteks siis hantlitega surumisega. Võta rinnale veel teisi harjutusi vahepeal sisse, näiteks liblikmasin, pullover, kaablitega ristivedu…Varieeri surumisel haarde laiust kasvõi. Aga eks rääkida on ikka lihtne. On endalgi puudusi millest nii raske lahti on saada,
rait83
Membersiis jääb ju triitsepsile ainult 1 päev puhkuseks. Kas esmaspäevaks on ta juba taastunud ja saab rinda teha täie rauaga?
rait83
MemberVõta sisse siis mingi muudatus. Proovi nii et teed 1x nädalas näiteks terve rinna ikka korralikult. Järgi harjutuste tehnikat ära ürita kasutada raskusi millega sa puhtalt harjutust sooritada ei jõua.
rait83
MemberLootsingi et sa seda vastad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rait83
MemberJohhaidii mida kõike siit peab lugema. Marek Kalmus anna nüüd andeks et ma sinatan Sind. Sa oled ju ikka üle 20 aasta õlut joonud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Räägi nüüd nendele tarkadele asjapulkadele kuidas see asi on. Mõjutab sugutungi? Joon koguaeg õlut nädalavahetustel….rait83
MemberSurumisel ma kõll kindaid ei kasuta. Ostsin nad just selle jaoks et jõusaalis mõnda harjutust tehes kasutada. Eriti hea on teha lõua tõmbamist, sest ilma kinnasteta olid käed ikka metsikult rakkus ja valus oli. Jõusaalis kasutan näiteks samuti ploki tõmmete puhul või kui hantlid ei isut kätte hästi, ka kitsa haardega kangi lõua alla tõmbamisel. Individuaalne
rait83
Membermulle see harjutus sobis, kuna ei tundnud üldse mingisugust ebamugavat tunnet selle tegemisel. Kuid siin foorumit ja mõningaid artikleid lugedes loobusin ka sellest, kuna ei pidavat õlale head tegema just. Muidugi mõisutse piires ja normaalsete raskustega on kuidas kellelegi. Vahepeal harva siiski teen. Max-i pole proovinud aga arvan. et 65-70 ikka.
rait83
Memberhuvitaks ka selle küsimuse vastus väga, sest olen enne tarbinud ja on plaanis kaedaspidi võtta
rait83
Memberno ja so what, ega sa neid poole kilo kaupa sisse ei pea ajama.
rait83
MemberEsimene variant on ikka parem, see eeldab et sa lisad ikka raskust ka veidi iga uue seeriaga. Teine variant on selline ma arvan et sa teed sis kõik seeriad ühe raskusega (mis on mõttetu) või tõmbad lihase nii ilusti läbi et iga seeriaga pead natuke raskust vähendama et jõuaks järgmisega jälle 10 x teha.Esimese varjandiga mõtlesin ma et esimene kord jõuan ilusti ütleme 17,5kg ära teha, teinekord olen juba väsind ja jõuan vaid 8 ja kolmas kord juba täitsa läbi ja jõuan vaid 6 teha
Sain aru, ka see on variant. Kuid soovitaksin ikka raskusi seriate jooksuk ka muuta.
rait83
Membersee on mingi kompunnitud air aler II ja III kokku vist….
Air alert kolmes oli veel lisaks selline harjutus nagu squat hops.
rait83
Membervaadake üle ka oma harjutused, kui ikka mingi konkreetse harjutusega on valu tugevam kui muidu või väga ebameeldiv teha, siis lihtsalt vahetage see välja ja kõik. Pole mõtet ennast lõhkuda.
rait83
MemberVõta siis pigem air alert III kasutusele. Seal on vähem päevi vaja teha ja üldse on ta otstarbekam.
Antud harjutus on siis põhimõtteliselt päkkadel hüppamine, võiks nimetada seda ka “põrkamiseks” Kasutad ainult äärmisi reie lihaseid ja muidugi sääri. Põhimõtteliselt sama asi mis hüppenööriga hüppamine. Põlvedest pead üsna sirge olema..
rait83
MemberEsimene variant on ikka parem, see eeldab et sa lisad ikka raskust ka veidi iga uue seeriaga. Teine variant on selline ma arvan et sa teed sis kõik seeriad ühe raskusega (mis on mõttetu) või tõmbad lihase nii ilusti läbi et iga seeriaga pead natuke raskust vähendama et jõuaks järgmisega jälle 10 x teha.
-
AutorPostitused