Skip to main content

rait83

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,051 through 1,065 (of 1,136 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #72791
    rait83
    Member

Ja läkski siis asi suure kella külge kohe täiega

in reply to: Olen HÄDAS! #72512
    rait83
    Member

Ma olin umbes paar aastat jõusaalis käinud kui sain 100 kilo ülesse. Ise kaalun 75. Arvestada võib veel seda et esimene aasta või vähemalt 75% sellest ei teinud ma üldse teadliklult trenni. Seda võib nimetada perioodiks kus mind lihtsalt hakkas vaikselt saali tõmbama. Ei teadnud ma treeningu algtõdest midagi, ei olnud ühtegi info allikat. Ei teadnu otsidagi :???:”> Lihtsalt vaatasin mida üks kutt jõusaalis tegi ja mulle hakkas ka meeldima. Sealt siis see pull käima läkski. Jutu point oli selles et ma ei tednud isegi kreatiinist ja valgu tähtsusest siis midagi. Aga tulemus polnud ju laita

Teised ei pea muidugi nii lollid olema kui mina…aga krt imelik tundub jah see jutt et mise pulbrid ja tabletid, olen 16 kaaluna 60.

Johhaidii, tee ainult trenni veel paar aastat söö ja siis hakka vaatama.

in reply to: Kuidas profid suruvad 300 kg lamades… #72389
    rait83
    Member

tundub nii pläss värk….aga nii see on. Ikka aastakümneid ühte liigutust tehtud….

in reply to: Hajameelsus #72078
    rait83
    Member

Ma olen veendunud, et asi on 95% mu kehvas magamises sellest ajast saadik kui ma kodust ära kolisin praktikale. Elurütm läks nii sassi kohe.

in reply to: Hajameelsus #71981
    rait83
    Member

Täna unustasin klubikaardi ka tagasi võtta administraatori käest ja kapivõtme tagasi anda……

in reply to: Paljudel teist on kodus hantlid? #71724
    rait83
    Member

2×30 o nkodus olemas, kui igav hakkab siis müran.

in reply to: kõhulihased ja hüpe #70858
    rait83
    Member

siin on juttu olnud küll hüppevõimest. Kõik eelnevad soovitused on ka head. Võid veel kasutada otsinugt märksõnaga air alert III

in reply to: Lõuatõmbed ja kätekõverdused #69476
    rait83
    Member

Ega lõuatõmbamises pole ainult käed olulised. Biitseps muidugi saab suure vati. Minuarust on kogu ülakeha tähtis. Kõhtu võiks treenida, sest olen tundnud, kuidas kõht jääb lõuatõmbamisest valusaks. Ja loomulikult lailihas ise…Seda ka vaja teha. Proovi erinevaid haardeid.

in reply to: Juubeliõnnitlused Marek Kalmusele #70134
    rait83
    Member

Palju õnne ja jõudu sulle Marek!

in reply to: Effektiivne treening #68903
    rait83
    Member

su jutt on väga õige

in reply to: Effektiivne treening #68114
    rait83
    Member

Kas teistel ei või olla tugev põhi all näiteks suusatamisest, korvpallist vms? Minul on..

Enamus kes siin räägivad treenivad ka jõusaalis. Kõik on progressi näinud, suuremal või vähemal määral. Ja ennäe minagi pole 4 aastat jõusaalis tühja käinud. Kas treenin siis valesti või? Oleksin 2 korda suurem kui oleksin tesitmoodi treeninud ? Irw…Lihasvalu on loomulik asi, mis kaasneb jõusaali treeninguga. Mina küll ei kujuta ette arengut kui seeria lõpus maksimumini ei lähe (ok tõesti iga trenn ei suuda 100% seda võibolla igas seerias teha) aga sellise suhtumisega peab ikka tegema et endast maksimum välja pingutada. Ja tõesti kuidas siis Marek ja teised taolised mehed nii suureks on kasvanud. Ma sellist treeningut ette ei kujuta, kus lõpetad seeria ära ja tegelikult jõuaks veel 3 kordust näituseks. See oleks küll tsirkus. Seeria lõpu valu on ikka teine kui trennijärgne lihasvalu.

in reply to: Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis??? #68206
    rait83
    Member

sõltuvus teeb oma töö ja see tunne peale trenni. Ja mis seal ikka salata naised naised ka. Ja kunagi pole küllalt jõudu või lihast, onju nii.

in reply to: Vaadake KAVA!!! #67802
    rait83
    Member

ketas käib ikka pöidade alla, kui säärt teha, Ja küki ajal võib kandade alla panna.

in reply to: rind #67652
    rait83
    Member

nii ikka ei saa võrrelda 70 ja 100 kilost meest, et kes kokkuvõttes rohkem surub.

Võrdelma peab ikka jah seda kes kui palju oma kehakaalust rohkem surub. On ju

võistlustel ka selline arvestus…

in reply to: Rasvapõletus kõhu pealt #66570
    rait83
    Member

pole võimalik tava treeningu-toitumisega põletada rasva mingilt kindlalt kehaosalt.

Viewing 15 posts - 1,051 through 1,065 (of 1,136 total)