rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
MemberMa teen ka seda harjutust. kordused on mul alla 20. Oleneb täitsa päevast, mõnikord 15-20. Mõnikord 10-15 ja ka 5-10. Selge on see, et sääre lestlihas tahab rohkem kordusi kuna seal on enamusel vastupidavaid lihaskiude rohkem ja kakspea lihas tahab siis suuremat vastupanu ja vähem kordusi. Kindlasti on toitumises ka asi…ei saa nii palju söögi peale kulutada kui ise tahaks. Aga eks teen oma parima ja jätkan säärele valu andmist.
rait83
Membertere pildid
rait83
Membertäitsa vinks vonks vennad, huvitav et enne pole midagi kuulnud.
rait83
MemberKui sul on, siis ei tähenda, et teistel peab olema
rait83
Memberootan kalmuse vastust..
rait83
MemberRõveduse tipp
rait83
MemberKui sa surus smithiga või lahtise kangiga siis on kangi liikumise trajektoorid üldse erinevad. Minu arust Smith pärsib loomulikku liigutust. Küki ja surumise ajal lahtise kangiga ei liigu sul kang täpselt sirgjooneliselt üles ja alla…
rait83
Memberüks ruumalaühik. Vabandust kirjavea pärast
rait83
MemberNo kui kutid tahavad minna ega siis treeneri pärast minemata jää. Ma polekski siis saanud siiamaani trenni teha. See foorum on väga hea asi ja oti kavad on ka kindel asi algajale..
rait83
MemberVanus 22
Rakendus-kõrg omandamisel
üliõpilane niisiis
rait83
MemberOn ikka lell, endal hakkavad põlved valutama seda videot vaadates….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rait83
MemberKõhu ja seljalihased peavad head olema et sa keha üldse hoida jõuaks. Muidu töötab ikka õlg triitseps rind ja lailihas ka mingil määral
rait83
MemberAh, sellest värdjast on siin enne ka juttu olnud. Ma ei oskagi nime anda mis krdi asi see on. Eriliselt rõve igatahes…