rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
Memberkiivikas
rait83
MemberTo rambo vennapoeg
Mis asi see sääre kolmpea lihas on? Minu teada koosneb säär sääre kakspea lihasest ja lestlihasest.
september 16, 2006 at 12:25 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING – Marek Liiva: biitseps, selg #90851rait83
MemberSee oli ikka valusalt hea video…edu edaspidiseks.
rait83
MemberKükkiskõnd on p..k, vabandage väljendust. Hommikune kükkiskõnd oli üks faktor, mis mul sõjaväes tõukejala põlve ###### keeras.
rait83
MemberKolmepäevase variandi kohta niipalju, et kui sul on kahel eelneval päeval õlg ja triitseps tehtud, siis peavad need ikka normaalselt taastunud olema, et rinda teha.
rait83
MemberTõesti kõva vend…aga midagi nii erilist see ka nüüd ei ole. Trenn ja pühendumine.
rait83
Memberega eriti ei julgeta möliseda enam kui kasuka maha viskan ja biitsa näitan siis on vaenlastest järsku sõbrad saanud kes teevad isegi õlle väljaSul on küll hirmus biits siis
rait83
MemberKreatiin on kreatiin. Aga sprinteritele võibolla kreatiintsitraat, see ei hoia vedelikku kinni.
rait83
MemberLeidsid õige foorumi, kuhu selline küsimus püstitada.
rait83
MemberVäga kindel pole, aga plahvatuslikku jõudu hantliga löögi immiteerimine vist ei tekita. Pigem arendad vaid õlalihaseid ja ülejäänud käe teed pigem aeglasemaks. Tasuks teha järske kätekõrerdusi lisaks rinnaltsurumise jõu-harjutustele. Eks foorumi MMA fännid teavad täpsustada, millised lihased peaks veel tugevad olema just löömise mõttes (kindlasti triitsepts ja kõhulihased).Aga üldist plahvatusliku jõudu saab arendada tõstjate trenni tehes
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei usu, et see nüüd käed aegalseks teeb, sest kui rasked need hantlid ikka on. Proovi, mingi 1,5 kiloste hantlitega harjutada lööke, tõmba veidi hinge ja siis proovi ilma raskusteta….,ma arvan, et käed tunduvad siis kergemad.
rait83
MemberSee hüpe oleks võinud veel PALJU hullemini lõppeda.Ma mõtlen seda sama siiamaani…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rait83
MemberMul juhtus umbes kuu aega tagasi nii, et läksin ujuma ja siis tulu isu saltoga vette hüpata. Umbes nii, et tõukan vee piirilt ära ja maandun siis vette jalgadele, olin seda eelmistel suvedel ka teinud…
Aga ei õnnestunud ja siis maandusin peaga otse põhja umbes põlvekõrgusesse vette, selline pauk käis ja 2 päeva kumises järgi. Nüüd veel hästi vaikselt vahepeal tunnen. Aga vahepeal ei saanud pead üldse pöörata, eriti sitt oli autoga sõita…kõrvale ei saanud üldse normaalselt vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rait83
MemberEi kaota sa midagi ,kui õieti toitud.
rait83
MemberReguleeritava kaldega surumispink näiteks. Mingi kang sinna ketastega…
Seda kõike muidugi kui ma oma sõbrad ka nõusse saan, et koos osta. Ja teine asi on transport.
rait83
MemberSul rohkem kraami pole müüa?
AutorPostitused