Skip to main content

rait83

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 976 through 990 (of 1,136 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: ajanteenistus #111798
    rait83
    Member

Ma ei saanud sealt sõjaäest küll sittagi. Enne oli ikka normaalne jõusaali vorm, pärast läks jälle tükk aega et normaalset vormi tagasi saada. Ja süüa saab ju ainult kolm korda päevas, see pole ka ju kulturismi ja massi kasvatamise seisukohalt kõige soodsam. Tambid kõhu küll ilusti täis jah…aga…

in reply to: 3x samu lihaseid nadalas palju? (+ treeningkava) #111081
    rait83
    Member

See kava on küll vähe võssa ma arvan. Su jutu järgi tundub ka, et oled algaja, võta lihtsalt mingi 3-päevane split, teegi selle järgi 3-4 korda nädalas trenni. Kasuta võimalusel rohkem kangi ja hantleid ja ongi kõik. Edu…

in reply to: Võitluskunstide filmiikoonid #110756
    rait83
    Member

Tony Jaa

in reply to: Treeningkava #110152
    rait83
    Member

Küsiti, kas oleks mõistlik nii teha.

Vastus: Olenevalt isikutüübist.

No su vastus küll seda ei sisaldanud. Ja kui sa täpselt ei tea, siis pole mõtet öelda, et triits ja biits pole ühel päeval hea, kuna see koormab liialt käsi. Mis asi see sul liialt käsi siis koormab täpselt, seleta?

Võib teha nii mõlemaid ühel päeval, võib teha eraldi päevadel, koguaeg ei saa ühtemoodi treenida.

in reply to: Treeningkava #110117
    rait83
    Member

Rinna ja õla vahel võiks olla 48h vahe.

triits ja biits tavaliselt ühel päeval ei ole hea, kuna see koormaks liiga palju käsi.

Biits ja triits polnudki ju ühel päeval selles kavas.

in reply to: Basic toidulisandid #107927
    rait83
    Member

On keegi sealt midagi tellinud, või oskab seal pakutavat kaupa kommenteerida?

in reply to: Valgud #107828
    rait83
    Member

Marek Kalmus kunagi kirjutas mingi teema all, et kui ta näiteks liha sööb, siis ta piima kindlasti kõrvale ei joo, kuna nendest kahest saadavad valgud on erinevad ja organismil tekib raskusi nende omastamisega samaaegselt.

in reply to: Mr.Mesi 25 juubel #106727
    rait83
    Member

Palju õnne ja tervist edaspidiseks!

in reply to: Ott vs. Kirsipuu #106679
    rait83
    Member

räägiks sellest tehnikast lähemalt…

in reply to: Milos Sarcev #106606
    rait83
    Member

Kas selline raskuste vibutamine ja kehaga jõnksutamine nagu selles vidos mõndade harjutuste puhul, ongi õige treeningviis või?

Väga paljudes igasugustes profikulturistide treeningvideotes trehvab ka sellist asja.

in reply to: korvpallur jõusaalis ?! #106142
    rait83
    Member

Selle teemaga üks haakuv küsimus.

Jõusaaliga olen tegelenud u 5 aastat. Kõrvalt ka koguaeg korvpalli. Hakkasin ka ükspäev sügavamalt mõtlema, et mida ikka täpselt jõusaalis teha ja mida mitte. Tundub natuke loll lause ehk…

Viimase 3-4 aastaga olen lihast vahest juurde võtnud 1-1,5 kilo. Häbematult vähe ikka. Tean, et selles on süüdi kindlasti 3-4 korda korvpall nädalas ja mu puudulik söömine. Viimast püüan nüüd väga muuta. Rasvaga probleeme pole, keha välimusega olen rahul ja kaal kõigub nii 75-76 kilo vahel. Soov oleks 80 täis saada, arvan et see võiks olla optimaalne, rohkemat ei soovikski.

Siit siis küsimus, et missugused peaksid olema korduste vahemikud, millega treenida. Kuna ma kulturismis ei võistle ja rasvaprobleemi pole, ning tahan ainult massi juurde võtta, siis ise järeldan sellest, et mul pole vaja teha reljeefitsüklit. Ehk siis pole mõtet rõhuda 12 ja enam korduse peale. Kas peaksin treenima siis nii, et teen vaheldumisi jõu/massi tsükleid (6-8 kordust) ja massitsükleid (8-12 kordust).

Ise arvan, et ei saa ju koguaeg ühes tsüklite vahemikus treenida, kuna keha harjuba sellega ära ja see muutub ka tüütuks.

Loomulikult teeks aegajalt vahelduse mõttes ka 12-15 kordust, näiteks mingi lihase viimase harjutusega.

Loodan, et kes lugeda viitsis sai probleemist aru.

in reply to: Sääre kasvatamine! #106019
    rait83
    Member

Mul on sama probleem…kuidagi ei taha ühtegi millimeetritki säärtele lisanduda.

in reply to: Hüppe harjutused #105561
    rait83
    Member

Argonaut, ma eeldan et sul on siis see eelpool mainitud raamat olemas ?

in reply to: TEGIJATE TREENING – Marek Liiva: biitseps, selg #105502
    rait83
    Member

K.tte ei karda ära külmetada või

in reply to: Põlveprobleemid #105452
    rait83
    Member

Mina olen söönud glükosamiini tablette kuuridena. Käinud ortopeedi juures, traumatoloogi juures (saatekiri)–kasu sellest ei olnud. Põlved hakaksid valutama ja tekkisid põletikud, kui tegin rattasõitu kõvasti ja aeroobikat/tantsimist. Korralik jalatrenn jõusaalis ja põlvevalud/põletikud kadusid tasapisi. Ei teagi, miks. Aga enam ei huvita kah :roll: Minu praegune trenn on ainult jõusaalis, päris suurte raskustega ja põlvedega probleeme ei ole, kuigi ortopeed väitis, et mu põlveliigesed on sellised, et koormust ei kannata üldse ja peaksin tegema hoopis väga kerget trenni.

Reumatoloogi juures käisin kah jah, seal ei tehtud muud kui katsuti liigest ja maigutati suud–ei olnud sellel arstil kogemusi inimestega, kes trenni teevad. Vereproovi lasin ise ära teha–see oli ok. Reumat mul ei ole :o

Mul oli peaaegu sama lugu vasaku põlvega, mitu aastat peale sõjaväge. Mõtlesin ka koguaeg, et lähen arsti juurde ja uurin seda asja. Aga ikka lükkasin seda edasi ja edasi… Ma ei teagi täpselt millest, kuid nüüd viimased pool aastat umbes ma ei tunnegi enam seda valusat põlve. Treenin ka korralikult jalga, mängin harrastaja tasemel korvpalli 3-4 korda nädalas. Muidu ükskõik kus istusin, kas bussis, või kodus arvuti taga, pikapeale hakkas ikka põlv valutama. Olen söönud ka vahelduva eduga glükoosamiini tablette, kindlasti oli neist mingi abi. Kindlasti ei tasu unustada venitamist, pole tähtis kas peale jõusaali või mingit aeroobset tegevust.

Viewing 15 posts - 976 through 990 (of 1,136 total)