rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
MemberKas põlvesidemete kasutamine jõutõmbe ajal on soovitatav, annab see midagi juurde ja kui palju siin foorumlased kasutavad?
rait83
MemberPani keemiat, siis pani. Võibolla lootis sisimas ükskord veel Otile võistlustel ära panna. Olen ka jõusaalis käinud 7-8 aastat vahelduva eduga. Mind Kalmuse tegu küll kuidagimoodi steroidide poole vaatama ei pane. Ja samas ei pea ma tema teguviisi ka õigeks. Aga see on küll bullsh.tt arvamus, et see nüüd hullult noori kulturismi entusiaste keemiat panema innustab. Igaühel on oma pea otsas.
rait83
Membereriti “positiivne uudis” nüüd jõuluõhtul
rait83
MemberMillised piletihinnad on?
detsember 18, 2008 at 6:41 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175657rait83
MemberEi tea, miks Kink ja Arbet teie arust selliseid raskusi ei suuda suruda – minu teada on nad tõsised sportlased. Ja väljanägemise järgi mehe jõunäitajaid ikka ei määra. Kui omal ajal sai kõvemini sporditud, siis peale 8-nädalas forsseeritud jõutsüklit olid minul 77-78 kg kaalu juures ka suht normaalsed jõunäitajad – lamades max 135 ja 120-ga 10x ning 90-ga 30x, kükk max 215 ja 185-ga 10x ning 150-ga 30x. Ja harrastatavad alad ei olnud kulturism ega jõutõstmine. Osad alad nõuavad rohkem plahvatuslikku jõudu(heited-tõuked-visked, sprint, hüpped). Ja ega siis suurte raskustega ei treenita pidevalt aasta-ringi ju.Mulle ei tundugi kahtlane see, et sa selle kaalu juures kükkisid 215 ja surusid 135, aga 150-ga 30x kükkida, see on küll kahtlane. AGa kui sa nii väidad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2008 at 6:36 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175656rait83
MemberMinu meelest see Tarmo Kingi 115 kg on ka äärmiselt kahtlane tema 76 kg kehakaalu juures.Ma küll ei ütleks et ta äärmiselt kahtlane on. Jalka vennad käivad ka ju jõusaalis.
detsember 18, 2008 at 2:08 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175616rait83
MemberArbet 135? Videot paluks ..Sama siin:) Ei tahaks nagu uskuda.
rait83
MemberSee sinu “Ta vähemalt teab, millest ta räägib.” jättis sita maitse suhu.Sama siin.
Räägi parem kuidas ise teed.
rait83
MemberMul läheb max raskus siis paremini üles kui ma rahulikult nö üles püramiidin. See tähendab seda et seeriast seeriasse lisan raskust kuni maksini jõuan, aga nende seeriatega ei tohiks ennast ära kurnata, vaid peaks mõnusalt soojaks saama lihtsalt.
rait83
MemberOlen ise ka mõningaid selliseid videosid vaadanud ja endal on sama küsimus tekkinud. Kunagi oli üks taoline teema siin foorumites. Ise ka mõtlesin, et krt kas ma teen siis trennis valesti või. Fakt on see, et need mehed on kes nad on, ja ju siis neil töötab see nii. Kuulaks veel muidugi Oti või Mareki arvamust.
rait83
MemberSääre jaoks ma lihtsalt leidsin meetodi, mis sinna liha juurde lapib.Gümnaasiumi lõpuks võin täitsa 110kg kant olla ka. ise loodan, et ehk viskaks mõned sentimeetrid pkkust veel, aga see on vist kahjuks palju tahetud.
Pakun välja, et kirjutaks siia kolme baasharjutuse (kükk, jõutõmme, rinnalt surumine) kogusumma ka.
Huvitav oleks vaadata.
Minul tuleks vanade rekorditega 442.5kg
Rinnalt surumises ennast lähiajal ületanud ei ole – vaid korranud.
Jõutõmbe ja küki max pole üle 5 kuu proovinud, nng e usu, et mingi oluline vahe ka oleks.
Mis on see hea meetod sääre jaoks, mis sinna liha juurde lapib ? Mul säär suht niru
rait83
MemberSuht ok tundub, lihtsalt 4. ja 1. päeva vahel peaks olema piisav paus, muidu rinna trenn kannatab, ma arvan.
rait83
MemberKolme päeva peale saab see kava väga kokku pressitud.Saadan sulle meile 4 päeva kava (kui meili saan).
rait83
MemberKas kellelgi mingit jõutõstmisele orienteeritud kava poleks pakkuda, mis oleks jaotatud 3või 4 päeva peale?
rait83
MemberSooviks ka mingit head jõutõstmise ava 3 või 4 päeva peale.
On kellelgi midagi head soovitada?
-
AutorPostitused