rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
MemberEndale sobis väga hästi see massikava :5 päeva ülakeha ja 1 alakeha. Mis ta ikka nii hea kava on…?
rait83
MemberKui sääre asemel mingi separatsioonita objekt, siis kas see üldse ainete abiga võimalik? Ma võin kõvasti puusse panna, nii et teadjamad võivad selgitada: sinna midagi sisse süstitud või opereeritud? Synthol? Silikoon?implantaat äkki?
rait83
Memberära aja rumalat juttu…su kaal ongi selline nagu see kaal näitab.
Ega lihas ei teki ega kao nii kiirelt, ole nüüd normaalne.
rait83
Memberjääme ootama kolmandat osa
rait83
MemberKui siin oli dilemma, et kas teha jõutõmmet esimesena seljapäeval, siis on ka ju selline variant, et üks seljatrenn teed jõutõmmet esimesena, ja seejärel lailihast võibolla törts vähem, kui jõudu ei jagu. Järgmine seljatrenn äkki ei teegi jõutõmmet või tehakse kergemalt ja siis saab lailihast jälle täie rauaga piinata.
Siin on ju küll ja küll soovitatud, et jõutõmmet võiks teha üle ühe trenni. Kui just jõutõstjaga tegemist pole….
rait83
MemberEelmine reede ja laupäev jõin ka mõlemal õhtul mõned õlled, pühapäeval tegin kerge rinna trenni ja surusin veel uue rekordi ka otsa…
See ei ole muidugi mingi õigustus õlle joomisele. Mulle ka õlu lihtsalt meeldib…
rait83
MemberKas sa esimesel päeval teed ainult jõutõmmet mingi 4 seeriat ja siis lähed nagu minema või teed teisi harjutusi ka ikka?Ja kas sa käelihaseid üldse ei treeni?
Jaga ülejäänud ülakeha lihased jõutõmbe ja rinna päevale ära. Jõutõmmet võid teha üle ühe trenni.
rait83
MemberLähiajal toimuvate jõutõstmisvõistluste kohta pole kellelgi mingit infot?
rait83
Memberma söön koos jogurtiga
rait83
MemberJa nagu mulle tundub siis Smolovis tehakse vaid kükki, teisi harjutusi selle programmi vältel jalgadele ei tehta?Tehakse ikka, aga mitte kõigil kükipäevadel. Loe Rückenbergi tõlgitud artiklit smolovi kükieksperimendi kohta.
rait83
MemberSee, et sa toitumiskava tellisid on juba pool võitu. Järgi seda, lisa ka jõusaali treeningut võimaluse korral ja loomulikult aeroobset.
Kasuta otsingut ka, siis on taolisi teemasid küll ja küll…
rait83
Memberproteiini ja süsivesikutega
rait83
MemberTäiesti nõus sellega, et just poolkükid põlvi lõhuvad, ära proovitud ja kõrvalt teisi vaadatud aja jooksul. Ise tegin oma treeningute algusest peale sügavkükki ja pole kunagi põlvedega jama olnud, küll aga jätsin unarusse just `targalt` jõutõmbe tegemise ja selja korduvad vigastused rammumeeste võistlustel said lõpuks saatuslikuks ka kükkimsel, isegi nii, et 100kg oli võimatu selga võtta. Tasapisi aga nüüd hakates uuesti õigel ajal ja mõõdukalt koormust jagades -suurendades jõutõmmet oma treeningutesse panema saan jälle kükkida ja täiesti korraliku tehnikaga, küll ei riski päris säärtele istuda enam kuna selle faasi jaoks on selg veel natuke nõrk. Saan teha kükki nii , et reis jääb põrandaga paralleelseks mis on suhteliselt mõjus juba reie arengule. Ilma igasuguse forseeringuta, st lihastundega saan praegu selliselt teha 180kg 10 x da ja 200 4-5x.Usun, et nii jätkates suudan kunagise 260kg 7x /mis on minu max olnud/ nüüd juba ka õige tehnikaga ilma lõhkumata jälle kätte saada. Ei ole elueesmärk selleni jõuda aga kui tuleb siis tuleb.
Jutu algusesse tagasi tulles siis just need kes minu treeningute algaastatel kasutasid jalatrennis poolküki varianti kurtsid ikka ja jälle põlvedes valu, vahel isegi nii, et nad olid sunnitud oma treeninguid ära jätma.
Jalatrenn, kui saad jälle kasutada korraliku raskusega kükkimist on suurin kaif. Olen sellest kaua puudust tundnud, loodan, et saan veel palju aastaid seda nautida, kui targalt oma treeninguid planeerin.
Suht huvitav lugeda, sa polegi eriti pajatanud oma parimate päevade kükkimistest või jõutõmbest. Või ma pole lihtsalt ise infi üles leidnud. Rohkem räägitud teema on ikka biitsepsid jne.
rait83
MemberPoolkükk ei tohiks rikkuda põlvi nii nagu rikub sügavkükk. Nii, küsimus ka selline, et mul on vaja jalgadele jõudu anda. Treeningstaasi on kuskil 1,5a max kükk on hetkel 105-110kg. Janar ehk viitsib mingi variatsiooni panna mida teha veel neil 3-l päeval, kui kükiks. Mingeid muud lihased, harjutused vms. Ei tahaks nagu 3 päeva nädalas ainult kükkida, ülakeha peaks ka ikka “laxu” saama.Loe läbi:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4263
rait83
Member1. Rind, õla esiosa, triitseps2. Õlg, biitseps
3. Selg, õla tagaosa, trapets, biitseps
4. Rind, triitseps, jalad
Vajaksin abi jaotuses, kuna mulle tõsiselt ei meeldi nende treeningkavade järgi treenida mis siis fitnessi, ja tulemused pole ka just kiita. Kas selline jaotus oleks väga jube? Ootaks arukaid vastuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4.päev lihtsalt jalad, kui sa just ei tee mingit kiiret rinna trenni.
Milleks teha 2x nädalas tõsiselt rinda ja triitsepsit ja kuidas jõuad 4.päeval peale seda veel normaalselt jalga teha?
-
AutorPostitused