rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
MemberMinuarust siin seletatakse normaalselt kuidas suruda, sh ka kuidas õlgasid säästa.
rait83
MemberJõmminaatorist pole enam kaua aega midagi kuulda olnud
rait83
MemberNo minu teooria järgi tõmbab jõutõmme lihased lahti ning arenevad paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See läks rinna alla kogemata, pigem oleks see nagu nädala algatuseks

kui ma tõmmet teen, siis tavaliselt pole ma enam pärast seda võimeline teisi raskeid baasharjutusi tegema eriti normaalselt
rait83
MemberTäna oli järjekordselt eestlastele hea päev spordis
rait83
Membertundub nagu võru spordihalli jõusaal, aga milleks sellist p..ka siia üles toppida?
rait83
Membervõta jah üks käsi ühtpidi ja teine teistpidi. Ja siis tõmba, tõmba ja tõmba veel veidi. Küll tulema hakkab
rait83
MemberNäiteks umbes 2 kuud enne võistlusi me ei jookse üldse, kuna see oleks kehale lisa koormus. On vaja maksimum jõudu ja pead olema puhanud.Aga võistlusvälisel ajal väike jooks ikka terviseks.
aga kui palju te muidu aeroobset teete?
rait83
MemberMul tuleb 8-9 h tais, aga peale uinumist 2-3h arkan ylesse ja nii iga paev, tahaks seda viga parandada, soovitused? Teed ja unerohud ja muud und soodustavad lisandid ei aita!Mul pea sama asi ja und ka ei tule vahepeal mitu päeva jutti. Ka unerohud pole siiani aidanud.
rait83
MemberKas igasugused põlvesidemed on lubatud?
Ma olen vaadanud, et poodides on mõõte 1,85m kuni isegi 2,5m pikad, pluss veel erineva jäikusega.
rait83
Memberkirp, sa oled julm mees
“>rait83
Membermul on plaanis minna
rait83
MemberMina isiklikult olen viimasel ajal loobunud viimase väljapigistamisest, olen hakkanud treenima jõutõstmise metoodika järgi. Tavaliselt jätan ma veel 1-2 kordust varu, ei hakka päris valu piirile minema. Jõudu on hakkanud rohkem tulema, palju rohkem; lisaks sellele kasvavad ka musklid paremini. Seega, topeltvõit, võib öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nagu ma olen aru saanud,siis tuleb suur enamus lihasmassist ikkagi pinge e. raskuse kasvust, mitte aga väsimusfaktoritest nagu pump-effekt,mis põhjustavad väiksema osa lihaskasvust(suhe olevat kuskil 20/3) Suuremad raskused panevad rohkem tööle kiireid lihaskuide,mis on ka suurima erutusläviga. Suurepärane artikkel teemaga seoses, soovitaks kõigil läbi lugeda. Samas on inimesed erinevad, seega peaks igaüks katsetama ja leidma omale selle Õige treeningmetoodika

Olen hakanud ka taoliste põhimõtete järgi treenima… tulemused on head.
rait83
Memberjep olen mees ,aga voibolla tõesti vere teema, aga olen kuulnud et paljudel raskejõustiklastel on ületreenimisest rinnalihas sõna otseses mottes ära vajunud, ja seda saab ainult opiga ülesse tagasi upitada!!
paluks asjatundjate kommentaare, et kas selline asi on võimalik?
rait83
Membernoja, mis teha, kann käis tõesti lahti….
-
AutorPostitused