rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
Memberja kui mul on näiteks 4 seeriat mingit harjutust ja teen 8 korda ära aga jõudu oleks rohkemateks kordusteks kas teen siis iga seeria nii palju kui jõudu jagub?Pane raskust juurde siis
rait83
Membermina olen siis kõikse suurem jõusaali tola hull siin.teen kükki rinda ja jõutõmmet 6 korda nädalas, aga ikka ei kurda tulemused paranevad kohinal.
teha võib kõike kui tead miks, milleks ja kuidas seda teha.
paraku 95% kõigist kulgejatest pole halli aimugi mida ta teeb, kuskilt mingi kava kätte saand ja annab ainult tuld, võib olla väga hea kava, aga jahhhhhhhhhh………
päris räme vend oled, ma oleks juba surnud kui ma niipalju teeksin.
rait83
MemberMiks Rauno Heinlat polnud?
rait83
MemberTark oleks teha tõmmet siis kui oled kõigerohkem väsinud ja selja või jala trenni ajal.miks nii?
juuni 19, 2009 at 8:06 p.l. in reply to: Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine mul endiselt ei tööta #203295rait83
MemberMul avaneb tihti ainult pool avalahte. Vahel jookseb ka avaleht kinni nii, et foorumisse läbi avalehe linkide ei saa.sama siin…
rait83
Memberolen 14 ning 3 kuu p2rast 15 ja surun 60 kindlalt ylesse, rekordit pole juba kuu aega proovinud .kaal 80 .
kui kellelgi on artikkel selle kohta kuidas saaks surumisele juurde, kirjutage mulle postkasti ! (artikkel palun eestikeeles)
Selge. Ja sellised vennad jagavad siis siin tarkusi teistele. Ära solvu, eks küsimusi võid ikkagi esitada, aga palun ära jaga soovitusi veel nii julgelt teistele, kui su enda treeningstaaz ja tulemused on hetkel veel olematud.
rait83
MemberLihtsalt väike kokkuvõte… ja kirjeldasin pildil toimuvat.Pilt pildiks, minu arust see video küll oli igatahes väga õpetlik. See on kasulik nii särgiga kui ilma surujale mis seal salata, just selle pärast kuidas rohkem üles saada ja ka õlgu säästa. Keda ei huvita rinnaltsurumise tulemus, ei pea ju nii suruma. Igatahes väga huvitav diskussioon on siin lahti läinud.
Nii palju kui ma olen aru saanud siis Marko võistleb WPC (võibolla mõnes veel?) liigas. Mis on siis suurimad erinevused näiteks IPF ja WPC vahel. Või on need võrreldamatud nagu öö ja päev.
rait83
MemberTõstataks sama teema uuesti üles. Külastasin ka seda saiti ja mõned hinnad on väga normaalsed. On keegi tellinud sealt?
rait83
MemberÜletreening või mitte, kui ma just võistlev sportlane pole, siis ma ausalt öeldes ei viitsikski ennast 2 korda päevas higiseks ajada. See pole küll mingi veenev argument, miks 2 korda päevas mitte treenida, aga tõesti ei viitsiks ka. Pööra lihtsalt oma mahajäänud lihasgruppidele nüüd siis suuremat tähelepanu, kui sul vaba aega rohkem on.
rait83
Memberkas nii sobib kui ma peal e trenni viskan selle 5g kreatiini valgujoogi sisse et kas need kaks sobivad kokkusobib
rait83
Memberhuvitav kuidas treenida veoauto vedamise jaoks lihaseid jõusaalisno selle jaoks on ikka jalgu vaja korralikult treenida
mai 15, 2009 at 11:06 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #196443rait83
MemberOtt Kiivikas
rait83
Member“Osaledes foorumis, teenid iga ASJALIKU postitatud sõnumi pealt 5 FIT.’i. Millised sõnumid on asjalikud või mitteasjalikud, otsustavad moderaatorid. Kui kuritarvitad oma Foorumikontot teenimiseesmärgil, võivad moderaatorid sind hoopis hoiatada, määrates sulle miinuspunkte (sinu arvel olevad FIT.’id hoopistükkis vähenevad)”Sellega saad edukalt kontrollida kui asjalikud sinu postitused tegelikult on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaevalt esineb siin foorumis selliseid sõnavõtjaid, kes tõesti kohe mitte kui midagi ei mõista ning ajavad lihtsalt tühja mula…
Vahepeal on mulje jäänud, et justkui osad vennad siin ainult nende FITTIDE pärast postitusi teevadki.
rait83
MemberVaatan protokolli ja imestan: Richard Philip kaal 67,4 ja kükk 292,5.
rait83
Memberära tee 5 korda 5 tee parem 3 korda 10 või veel parem 3 korda 12mille alusel sa selliseid soovitusi jagad?
Täitsa pinda käib kui kõik on vahvad nõuandjad, ehkki ise pole asjast võibolla suurt aimugi.
AutorPostitused