rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
MemberMinu peal on töötanud beta-alaniin ja kreatiin, loomulikult valk ja süsivesikud lisaks.
rait83
Memberno kes päris kümnevõistluses ennast proovile ei taha panna, siis iga suvi toimub antslas jaanus kala viievõistlus:
rait83
MemberRaigo surub ilmasärgita 185kg
kaalub ise 78-80kg
teistest sellekaalu meestest ei tea ma kahjuks midagi.
raigo on ikka räme tegelane
“>rait83
Memberrait83
MemberPlaan hakata augusti lõpp/sügise algus jälle kõvemini trenni tegema ja toitumine korda saada,tahtsingi küsida, et kaua läheb aega, et tagasi saada samasse vormi?
Mine saali, hakka tegema ja küll siis ise näed kaua läheb. Keegi ei oska sulle ju öelda kui kiiresti sa oma endise vormis võid saavutada. See sõltub paljudest asjaoludest.
rait83
MemberKaal 79 kilo ja 160 olen ka tõukand 2nädalat tagasi.Ja seda nö ainult kulturismi treeninguga?
Krt ise omaarust viljelen vaikselt jõutõstmist, olen 135 võistlusmääruste kohaselt üles saanud, kaalun kilo rohkem vast kui sina aga 160 tundub mu jaoks valgusaastate kaugusel. Muidugi ma olen sust tunduvalt pikem.. Krt surumissärgiga võiksid sa eestikatel kuni 82,5 kategooris medaleid korjata.
rait83
MemberIvo, palju kaal on? 150 on küll väga kõva.
rait83
MemberJääme ootama siis Traksi kommentaari.
rait83
MemberTere,Nüüd olen aga mitmelt poolt kuulnud, et sellise 30- 40 min. rasvapõletuse peaks lõppu jätma- ehk siis trenn peaks algama soojendusega, seejärel lihastrenn, siis rasvapõletus ja lõpuks venitus.
Mina teeks ka nii.
rait83
Memberkevadel olid tulemused:
Kükk 195
Surumine 135
Tõmme 232,5
kaal 80
rait83
Member20 korduse ja paari korduse kombinatsiooniga tõuseb mul näiteks palju effektiivsemalt.Hea et ikka tõuseb
rait83
Membertegelikult nr6
rait83
MemberNo 15 kuni 20 kordust, sellel on jõuga vähe pistmist. Võibolla põhja ladumiseks veel…
juuli 15, 2009 at 8:13 e.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207398rait83
MemberNatalia 4
Ott 6
rait83
Memberkuhu need Titan tooted on kadunud?
-
AutorPostitused