Skip to main content

rait83

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 841 through 855 (of 1,136 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: võru spordihall #216682
    rait83
    Member

Mis see jõutõstmise rühmaga liitumine endast kujutab?

in reply to: Pure Creatine fitness.ee poes #215205
    rait83
    Member

Kas e-poes uuemaid sooduspakkumisi ei tule juba? Praegu on juba pikemat aega seal see Universal Torrent ees aga sellele klikkides ütleb üldse, et toodet ei leitud. Muidu oli tihedamini neid sooduspakkumisi.

in reply to: Ksenija Balta MM-il #215038
    rait83
    Member

8. koht

in reply to: Mis koha saab Gerd Kanter? #214568
    rait83
    Member

Ma arvan ka, et oleks võinud mõned väiksmead võistlused tegemata jätta hooaja sees ja timmida ennast veel rohkem mm-i jaoks. Ok, koht kohaks, aga resultaadiga ei saa rahule jääda.

in reply to: Mis koha saab Gerd Kanter? #214567
    rait83
    Member

Ma arvan ka, et oleks võinud mõned väiksmead võistlused tegemata jätta hooaja sees ja timmida ennast veel rohkem mm-i jaoks. Ok, koht kohaks, aga resultaadiga ei saa rahule jääda.

in reply to: Mis koha saab Gerd Kanter? #214514
    rait83
    Member

Ega nuriseda selle pronksi pärast küll keegi ei tohiks
    in reply to: treening korvpalliks(hüppe võime) #214389
    rait83
    Member

Minu meelest air alert (III) on liiga vastupidavusele suunitletud. Kordused lähevad lõpuks nii metsikuks jne. Plahvatuslikkust ja kiiruslikku jõudu võiks rohkem teha.

in reply to: Usain Bolt vs Tyson Gay 100m #213993
    rait83
    Member

Jah!

Ma ootasingi, et keegi nii sõnavabaduse, kui ka rekordite koha pealt sellise vastuse kirjutab.

Sõnavabaduse lipu taha ma pugesingi teatud huumoriga. Sellest ka jutumärgid. Sellegipoolest ajas natukene naerma, et sa lausa seadusi tsiteerima hakkasid. Isegi kui sa läbid 100m 9.58s ei tähenda, et sa oleksid kriitikast üle. See, et Bolt ebasportlikult käitub, ei ole päris kindlasti ainult minu arvamus. Kes vähegi ajalehti loeb, teab, et seda arvavad ka spordi autoriteedid.

Ka Isinbajeva näide on mulle teada, kes omakorda kopeeris Sergei Pukat. Esiteks, ei ole Bolt kunagi enda käitumist rekordi rahaga põhjendanud. Ta ei saakski, sest rekordite eest saadav tasu ei ole temasuguse ülihästi teeniva superstaari jaoks eriline summa. Sama ei saa öelda kahe eelmise sportlase kohta.

Teiseks. Kurb tõsiasi on see, et Puka ei saanudki kunagi teada enda tegelikku tippu, sest tõstis kõrguseid ainult 1 cm kaupa. Selleasemel, et tippvormi ära kasutada ja maksimaalset kõrgust proovida. Tundub, et Isibajevaga läks/läheb samamoodi. Pole ta ju viimasel ajal rekordeid teinud. Aga äkki nüüd teeb? Loodame.

Nende kahe sportlase puhul on selline rekordite eest saadava auhinnaraha jahtimine tiba arusaadavam. Selle alaga ei käi kahjuks kaasas sama glamuuri ja rahasummasid.

Sellegi poolest kas ei ole kurb, kui sport seisneb raha tagaajamises, mitte tulemuste saavutamises? Võid ju öelda, et see on paratamatu ja “normaalne” aga vale on ta sellegipoolest.

Edit: Lugesin su teksti uuesti läbi ja paistis, et sa panid “au ja populaarsuse” sellise teguviisi puhul esikohale. Bolti jaoks ei ole ka kumbki neist erilise tähtsusega.

kas 9.58 on lõpus jala sirgeks laskmine või?

Mina küll saan tast aru, miks peaks iga kord 100-ga lõpuni panema kui saab kergemalt.

in reply to: Usain Bolt vs Tyson Gay 100m #213939
    rait83
    Member

Bolt on tõesti imemees – jäi mulje, et seekord ta vähemalt pingutas lõpuni. Arvan, et ka tal hakkab piir ette vaikselt tulema. Ei usu, et alla 9.50 aega saab. Gayst on kahju, jääda 9.71-ga teiseks on väga vastik. Jään huviga 200m jookse ootama. Usun, et ka seal teeb Bolt uue rekordi. Kui ta jälle kolmikduubli teeb, siis järgmisel aastal võiks ta proovida rohkem 400m jooksu.

Allpool on link ja väike artikkel meie naiskõrgushüppaja kohta. Suu jäi lahti selle jõusaali osa pealt. Arvan, et seal on mingi viga. Ei taha uskuda, et ta surub 100 kg rinnalt – vähemalt endale jäi selline mulje http://sport.err.ee/index.php?0596946

Ma arvan küll, et ta tegi vast istudes õlale kangiga surumist.

in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213722
    rait83
    Member

tere,

Minu 4 aastane poeg käib iga päev jooksmas 2 kuni 3 km. Kas tohib anda sellises vanuses lapsele super mega mass 2000 väikses koguses? Kui tohib siis kui palju?

Ette tänades!

Kas see on mingi elu24.ee nali või?

in reply to: Usain Bolt vs Tyson Gay 100m #213649
    rait83
    Member

Insane Bolt võtab ära

in reply to: Hobusesalv #213185
    rait83
    Member

No ma pakun, et see mis alumisel pildil on ja kaubanduskeskustes müüakse on suht mõttetu kraam?

in reply to: Hobusesalv #213167
    rait83
    Member

On ka plaanis seda hobusesalvi soetada, kuna õlaga on mingi jama.

Kuna teema on suht vana, siis küsiks üle, et, kas keegi on vahepeal kasutanud ja kuidas on mõjunud.

rait83
    Member

brasiilia võidab 3:0

rait83
    Member

brasiilia 3:0

Viewing 15 posts - 841 through 855 (of 1,136 total)