rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
Membermina arvan, et see 150 km ratast nädalas ei lase eriti juurde võtta
rait83
MemberKui palju vett sa päevas tarbid?Ma arvan, et vähem kui peaks. Ja tarbisin tavalist monohüdraati.
rait83
MemberMinuteada kreatiin just hoiab ja seob vett – miks ta siis kusema peaks ajama?Vb ei maksa õhtuti nii palju õlut võtta..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selles pole kindlasti probleem
rait83
MemberTihe WCs käimine ei pruugi olla nüüd küll kiirest neerude tööst. Mine arsti juurde.Lähen käin esialgu perearsti juures. Millest siis võib olla põhjustatud tihe wc-s käimine? Mingid ainevahetuse häired või põie probleemid?
rait83
MemberPaljutel põhjustab kreatiini kasutamine liigse veejooksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OK, eeldame siis, et üks põhjus võib olla kreatiini tarvitamine. Siiani olen võtnud mingi 5-8g päevas.
rait83
MemberMilliseid toidulisandeid kasutad?Hera 80, kreatiin, beta-alaniin
rait83
MemberMis värk on kui neerud liiga kiiresti töötavad? See väljendub selles, et liiga tihti peab wc-s käima. Päeval see nii ei sega, aga viimasel ajal ei möödu enam ükski öö ilma, et ei peaks wc-s käima. See võtab jälle une ära ja käib lihtsalt pinda. Mida teha? Peab Prostamol Unot sööma hakkama või?
rait83
MemberMa tõmban ka sumo stiilis suuremaid raskuseid, aga ülespüramiidimisel ja soojenduse tegemisel olen alguse poole kasutanud viimasel ajal ka klassikalist stiili.
rait83
MemberMuscle&Fitness ajakirjas on ka silma jäänud mingi munavalge pulbri reklaam. On keegi proovinud?
rait83
MemberTõmbab jalad lakkeole sa tänatud, pole kolm ööd normaalset magada saanud ja pea lõhub praegu mõnusalt juba
rait83
MemberKas kreatiin võib põhjustada unehäireid või neerude töö kiirenemist, see tähendab, et peab tihedamini wc vahet käima?
rait83
MemberSee ei olnud päris see mida ma silmas pidasin. Õlg pole ehk ka kõige parem näide sest sellel on erinevaid osasid.Võtame näiteks rinna:
Ütleme, et eesmärgiks on teha 9 seeriat. Mis vahet on sellel kas ma teen ma teen 3 erinevat harjutust igat ühte 3 seeriat või kahte erinevat harjutust 4 ja 5 seeriat? Kas on vahet kas ühe trenni jooksul panustada rohkem erinevatele harjutustele või teha mingeid baasharjutusi rohkem?
Võid ju teha üks trenn 4+5 ja järgmine trenn 3+3+3
rait83
MemberNärvipõletik ja jääbki korduma ekstreemsetes oludes, sest paranenud koht ei saa kunagi sama terveks kui enne oli.väiksest külmetusest närvipõletik?
rait83
Memberhea piima ja pudru peal kasvanud
rait83
MemberIgatahes anna teada kuidas toimub! Jube võimas asi tundub jutu järgi
-
AutorPostitused