Skip to main content

rait83

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 811 through 825 (of 1,136 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Uni kadunud:( #232853
    rait83
    Member

Mul selline probleem, et enamasti esmase uinumisega probleeme pole, kuid kahjuks pean pea iga öö korra wc-s käima, ja peale seda enam uinuda ei suuda.

Ja niimoodi mõni nädal 2-4 ööd jutti, ja väsims kuhjub ja kuhub, jube närvi ajab selline teema. Pöördusin ka perearsti poole ja nüüd lähen roloogi juurde, ehk saab sellest jamast lahti kunagi. Võib ju teha trenni ja süüa mis iganes imelisandeid, aga kui kõige elementaarsem asi – uni, pole paigas, siis ei aita ei ussi ega püssirohi.

rait83
    Member

tegin ka aastaid alguses rinda väikse kangiga, kuna treenisin sellises saalis kus polnudki suurt kangi…

in reply to: Peale igat trenni lihased mitu päeva valusad. #231589
    rait83
    Member

Mul valutab ainult peale nö üllatuslikku või esmakordset trenni.

Nt hiljuti hakkasin jälle rasket täiskükki tegema üle kümne kuu. Peale esimest trenni valutasin 5 päeva. Täpselt nädal hiljem tegin teise trenni, mis oli raskem kui esimene – siis valutasin ainult päeva. Nädal hiljem kolmas trenn, mis oli veel raskem – ei mingit valu.

mul on ka tavaliselt umbes nii olnud koguaeg…

in reply to: Anne Freitas- brazilian bodybuilder #230709
    rait83
    Member

silikoonid võiks törts väiksemad olla ja nägu viskab ka meest kohati

in reply to: Uus A-rühm #230300
    rait83
    Member

Mina arvasin et:

BA : Ice Cube

Face: Geroge Clooney

Hannibal: Bruce Willis

Murdock: Woody Harrelson

in reply to: lõuatõmbed #230221
    rait83
    Member

ma mainiks väikese tõsiasja, et kui ülakeha on suur ja lihastes, siis paratamatult ju jalad arenevad iseenesest järgi, kuna jalad peavad seda suurt, rasket keha üleval hoidma. Pidevalt pinge peal. Samamoodi on ülekaalulistel inimestel, neil on tavaliselt peki all juba päris korralikud jalalihased välja arenenud.

eriti “normaalne” jutt

rait83
    Member

Oi krt, see Hantõ-Mansiiski tundub üks atraktiivne koht.

in reply to: Kel on jõutõstmise EMV-st pilte? #229989
    rait83
    Member

Veidi kahju on sellest. On siis Kulturism ja jõutõstmine nii erinevad? Minu arvates ei ole.

minu arvates küll on

in reply to: extra lisandid. #229467
    rait83
    Member

Proovisin mingi aja zma-d. Und ei parandanud, nagu tootekirjelduses oli, ja hommikuti võttis peaaegu alati kõhu lahti…imelik.

rait83
    Member

Hemoglobiini referentsväärtus meestel 136 – 163 g/l.

Vabandan oma võhiklikkust, aga kas see referensväärtus tähendab siis normipiire?

rait83
    Member

Milline on normaalne hemoglobiini tase noorel spordiga tegeleval mehel?

in reply to: Neerud #227459
    rait83
    Member

mnja mul oli eiselti CEE krea.

Aga jah soovitan sul tulemused ära oodata ja kui on kehvad siis mõneks ajaks tarbmine lõpetada 2-3 nädalat ja siis uus analüüs teha ja kui siis korras siis pole vast muretsemiseks põhjuks. Lihtsalt rohkem vett juua!

nii teengi

in reply to: Neerud #227450
    rait83
    Member

Räägi mis kreatiini kasutad, mono?

Ja kas keegi spetsialistidest oskab öelda kas beta alaniin võib tõsta mikroalbumiini taset uriinis?

mingi eiselti monohüdraat oli jah

in reply to: Neerud #227430
    rait83
    Member

Selline probleem, et käisin arsti juures niisama uriini proovi andma, sest öösiti ajas kusele.

Ja nüüd tuli välja et et mul on valgu tase 6x üle normi. Ehk 20 on norm ja mul on 120.

Samuti on kreatiini tase 3x üle normi.

Peale trenni joon kread+ala+valku.

Arst ütles, et need näidud on ulmelised ja peaksin kohe selliste preparaatide kasutamise jätma, sest muidu võivad neerud ###### minna.

Mida teie oskate öelda? 4x nädalas valgukox + krea pole ju palju, kuid sellised näitajad ehmatasid mind ka ära. Hetkel teen nüüd kuulise pausi ja vaatan kuu aja pärast uuesti näite.

Kas kellegile on midagi taolist juhtunud?

Mul on ka selline pull et öösiti ajab wc-sse juba pikemat aega. Kasutan ka vahepeal kuuridena kreatiini ja valku(shake) üritan peale trenni ikka koguaeg tarbida, muul ajal mitte. Tegin ka see nädal proovi ära, ootan juba tulemusi.

in reply to: Kes on teie arvates kõige kurjem moderaator? #227043
    rait83
    Member

Kust ma neid hoiatusi näen?

Viewing 15 posts - 811 through 825 (of 1,136 total)