rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
MemberMul selline probleem, et enamasti esmase uinumisega probleeme pole, kuid kahjuks pean pea iga öö korra wc-s käima, ja peale seda enam uinuda ei suuda.
Ja niimoodi mõni nädal 2-4 ööd jutti, ja väsims kuhjub ja kuhub, jube närvi ajab selline teema. Pöördusin ka perearsti poole ja nüüd lähen roloogi juurde, ehk saab sellest jamast lahti kunagi. Võib ju teha trenni ja süüa mis iganes imelisandeid, aga kui kõige elementaarsem asi – uni, pole paigas, siis ei aita ei ussi ega püssirohi.
oktoober 31, 2009 at 5:29 p.l. in reply to: Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene?? #231657rait83
Membertegin ka aastaid alguses rinda väikse kangiga, kuna treenisin sellises saalis kus polnudki suurt kangi…
rait83
MemberMul valutab ainult peale nö üllatuslikku või esmakordset trenni.Nt hiljuti hakkasin jälle rasket täiskükki tegema üle kümne kuu. Peale esimest trenni valutasin 5 päeva. Täpselt nädal hiljem tegin teise trenni, mis oli raskem kui esimene – siis valutasin ainult päeva. Nädal hiljem kolmas trenn, mis oli veel raskem – ei mingit valu.
mul on ka tavaliselt umbes nii olnud koguaeg…
rait83
Membersilikoonid võiks törts väiksemad olla ja nägu viskab ka meest kohati
rait83
MemberMina arvasin et:
BA : Ice Cube
Face: Geroge Clooney
Hannibal: Bruce Willis
Murdock: Woody Harrelson
rait83
Memberma mainiks väikese tõsiasja, et kui ülakeha on suur ja lihastes, siis paratamatult ju jalad arenevad iseenesest järgi, kuna jalad peavad seda suurt, rasket keha üleval hoidma. Pidevalt pinge peal. Samamoodi on ülekaalulistel inimestel, neil on tavaliselt peki all juba päris korralikud jalalihased välja arenenud.eriti “normaalne” jutt
oktoober 23, 2009 at 8:43 p.l. in reply to: Venemaa lahtised meistrivõistlused -Ida Euroopa MV sellel nädalavahetusel #229991rait83
MemberOi krt, see Hantõ-Mansiiski tundub üks atraktiivne koht.
rait83
MemberVeidi kahju on sellest. On siis Kulturism ja jõutõstmine nii erinevad? Minu arvates ei ole.minu arvates küll on
rait83
MemberProovisin mingi aja zma-d. Und ei parandanud, nagu tootekirjelduses oli, ja hommikuti võttis peaaegu alati kõhu lahti…imelik.
oktoober 20, 2009 at 2:12 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #229039rait83
MemberHemoglobiini referentsväärtus meestel 136 – 163 g/l.Vabandan oma võhiklikkust, aga kas see referensväärtus tähendab siis normipiire?
oktoober 19, 2009 at 6:34 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #228870rait83
MemberMilline on normaalne hemoglobiini tase noorel spordiga tegeleval mehel?
rait83
Membermnja mul oli eiselti CEE krea.Aga jah soovitan sul tulemused ära oodata ja kui on kehvad siis mõneks ajaks tarbmine lõpetada 2-3 nädalat ja siis uus analüüs teha ja kui siis korras siis pole vast muretsemiseks põhjuks. Lihtsalt rohkem vett juua!
nii teengi
rait83
MemberRäägi mis kreatiini kasutad, mono?Ja kas keegi spetsialistidest oskab öelda kas beta alaniin võib tõsta mikroalbumiini taset uriinis?
mingi eiselti monohüdraat oli jah
rait83
MemberSelline probleem, et käisin arsti juures niisama uriini proovi andma, sest öösiti ajas kusele.Ja nüüd tuli välja et et mul on valgu tase 6x üle normi. Ehk 20 on norm ja mul on 120.
Samuti on kreatiini tase 3x üle normi.
Peale trenni joon kread+ala+valku.
Arst ütles, et need näidud on ulmelised ja peaksin kohe selliste preparaatide kasutamise jätma, sest muidu võivad neerud ###### minna.
Mida teie oskate öelda? 4x nädalas valgukox + krea pole ju palju, kuid sellised näitajad ehmatasid mind ka ära. Hetkel teen nüüd kuulise pausi ja vaatan kuu aja pärast uuesti näite.
Kas kellegile on midagi taolist juhtunud?
Mul on ka selline pull et öösiti ajab wc-sse juba pikemat aega. Kasutan ka vahepeal kuuridena kreatiini ja valku(shake) üritan peale trenni ikka koguaeg tarbida, muul ajal mitte. Tegin ka see nädal proovi ära, ootan juba tulemusi.
rait83
MemberKust ma neid hoiatusi näen?
-
AutorPostitused