Skip to main content

rait83

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 796 through 810 (of 1,136 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #239702
    rait83
    Member

Fakt on see, et tippsprdiga käib doping käsikäes, jääd vahele, tunnista, antud juhul on Kalmus ainuke, kes tunnistada julgeb, respect selle eest! Samas pole Ott vahele jäänd, aga mina Kalmuse jutu peale, selle peale, kui südamest ta seda asja ajab igatahes usun seda, mis ta Kiivikase kohta räägib ja mina pean tast tulevikus pigem rohkem lugu ja Kiivikast vähem, olgu asjad tegelikult, kuidas tahes! Võitku ta kasvõi veel 11 EMV tiitlit juurde! Ainuke asi, mida kindlalt tõeks võib pidada, on soe tunne püksis, siis oled kas täis kusend või ära sittund ennast!

Btw… Hea teema, emotsionaalne vähemalt

in reply to: Õhupuudus. #239501
    rait83
    Member

Mul on ka midagi taolist olnud. Koguaeg on selline tunne, et pead kopsud viimse piirini täis tõmbama.

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #239032
    rait83
    Member

Tokko tuli küll jah nö kunagi kapist välja selle jutuga, et on ise kasutanud jne. Aga mis sellest muutnud on? Miks midagi ei tehta siis?

Mida me siin nüüd siis ootame: Kalmus pani dopingut – julges tunnistada. Ader arvatavasti pani – pole omaks võtnud. Ootame nüüd, et Ott tuleks südant puistama või?

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #238391
    rait83
    Member

Ader teadis, et eestikatel võetake dopingu proovi. Ta võistles oma kategoorias üksi. Minu arust on ta niigi küllalt suur mees. Mis pidi siis selle tõuke andma, et seda keelatud ainet manustada? Eestikate medal küll vaevalt nüüd see motivaator oli. Oleks siis veel Otile ära pannud absoluudis aga ei midagi…

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #237947
    rait83
    Member

Ma vaatan, et see uudis, et Ader on vahele võetud mingi aine kasutamisega ei koti mitte kedagi siin.

Sellest see teema ju algaski, kõik nõudsid ja tahtsid vastust. Mis te nüüd mökitate?

in reply to: YouTube videod #237940
    rait83
    Member

Väge imelik
    in reply to: Paide lahtised Karikavõistlused toimuvad 12.12.09 #237619
    rait83
    Member

Kindel jh. Ja see on kolmevõistlus. Alguses pidi see ära jääma see aasta, aga siis leiti raha korraldamiseks ja nüüd toimubki 19. dets.

Selge, loodan, et varsti saab kuskilt ka detailsemat infi.

in reply to: Paide lahtised Karikavõistlused toimuvad 12.12.09 #237459
    rait83
    Member

19 dets. Tartu maakonna MV jõutõstmises. Lahtine võistlus.

Kas see on kindel? Olen huviline….

in reply to: Surumiskava Kaidolt #235011
    rait83
    Member

Tere, Kaido!

Palun saada mulle see 80% kava meilile. Olen algaja. U. 5 kuud saalis käinud 3 korda nädalas.

E-mail: marxuke@yahoo.com

Terv,

Marx

Kui võimalik, sooviksin ka siis seda kava.

rait222@hot.ee

in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #234161
    rait83
    Member

Ega pole infot, millal Viljandis kolmevõistlus toimub. Eelmine kord sai käidud, siis toimus veebruaris.

in reply to: Surumiskava Kaidolt #233932
    rait83
    Member

Ma ei taha ühtegi kava ülesse panna põhimõtteliselt! Sellepärast, et neid valesti ei kasutataks. Mul ei ole saladusi, aga lihtsalt ei taha, sest tegemist on ikkagi spetsiifilise kavaga.

Jagan jõusaalis treenijad algajateks, edasijõudnuteks, võistlevateks sportlasteks erinevate kriteeriumite järgi: treeningstaaz, tulemused, pühendumine jne.

Kui algaja küsib näiteks westside kava (loeb kusagilt, et see pidi palju juurde andma), siis ma reeglina soovitan kõigepealt läbi teha ikka mõne lihtsama tsükli.

Sellepärast pakun alati esimeses järjekorras 80% kava, sellega annab väga kaugele minna!

See 80% kava on seesama mis siin lehel tööriistade all?

in reply to: Palju õnne Janar Rückenberg! #233849
    rait83
    Member

Ühinen õnnitlustega!

Sinu tõlgitud ja koostatud artiklid on alati huvitavad ja asjalikud, jätka samas vaimus, edu!

in reply to: Uni kadunud:( #232860
    rait83
    Member

Proovi vees lahustuvaid magneesiumi tablette.

Proovin ära

in reply to: Uni kadunud:( #232857
    rait83
    Member

Olen proovinud zma-d. Ei täheldanud erilist unekvaliteedi paranemist.

in reply to: Uni kadunud:( #232854
    rait83
    Member

Mul selline probleem, et enamasti esmase uinumisega probleeme pole, kuid kahjuks pean pea iga öö korra wc-s käima, ja peale seda enam uinuda ei suuda.

Ja niimoodi mõni nädal 2-4 ööd jutti, ja väsims kuhjub ja kuhub, jube närvi ajab selline teema. Pöördusin ka perearsti poole ja nüüd lähen uroloogi juurde, ehk saab sellest jamast lahti kunagi. Võib ju teha trenni ja süüa mis iganes imelisandeid, aga kui kõige elementaarsem asi – uni, pole paigas, siis ei aita ussi ega püssirohi.

Viewing 15 posts - 796 through 810 (of 1,136 total)