rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
Memberkust poseerimispükse saaks muidu?
rait83
MemberMina ei ole näiteks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina olin kunagi
rait83
MemberNo kohustuslikud poosid saab ikka ära õppida. Aga vabakavaga on juba keerulisem.
Äkki keegi paneks mõne hea lingi kus kõik kohustuslikud poosid toodud on.
rait83
MemberÜhesõnaga ka täiskasvanud võivad võistelda, sain nii aru (21 ja vanemad).
Kas veel mingid kriteeriumid peavad olema täidetud? Peab kellelegi ennast ette näitama või pilte saatma?
Täitsa huvitav oleks selline kogemus saada, aga poseerimine on väga nõrk külg.
rait83
Memberei hakka uut teemat tegema.Aga küsimus selline, et kumb parem on, kas beta alanine või kreatiiin (mono) ?
koos mõjuvad väga hästi
rait83
MemberVõibolla juba keegi on selle pannud, aga viimane väga hea asi oli:
jaanuar 21, 2010 at 6:56 p.l. in reply to: küsimused kava kohta: Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks #251351rait83
MemberKas 72 tundi pole piisav taastumiseks?Mida iganes, tehke alati asi keerulisemaks enda jaoks. Oletame, et rind on esmaspäev ja triits ja õla esiosa reedel, aga äkki ma ei saa reedel trenni minna. Pean minema laupäeval või pühapäeval. Mis siis, jätan esmaspäeva vahele ja lähen teisip, aga kui teisip on ka midagi ees?
Kütke aga nii kuis endal parem on, ma lihtsalt ei saa aru miks peaks sellise kavaga tegema.
jaanuar 21, 2010 at 6:28 p.l. in reply to: küsimused kava kohta: Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks #251343rait83
Membertriitsepsi päeval on veel õla esiosa ka, pole eriti hea jaotus, isegi siis kui 72 tundi jääb vahele, aga maitse asi
jaanuar 14, 2010 at 7:09 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249867rait83
MemberNo kui ta mingi pool aastat (?) ei ole trenni teinud, siis praegu ei oleks vist eriti midagi vaadata. Mingi intervjuu võiks siis teha ja uurida, kuidas ta treenis, et nende tulemusteni jõuda vms. Või siis oodata, kuni jälle korralikult treenima hakkab ja siis teha.Aga noh, mida me siin tegijate treeningutest ikka vaidleme, kui öeldi, et enam ei tehta.
Sellise tasemega mees laseb pool aastat lihtsalt niisama? Ta pole vist ka kunagi siin foorumis sõna võtnud…Aga ok see selleks.
jaanuar 14, 2010 at 6:43 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249851rait83
MemberMinu teada ta ei treeni praegu. Või kui alustas uuesti, siis vorm on ilmselt nullilähedane.No vorm vormiks, mind huvitaks ikkagi mida ja kuidas see mees täpselt trennis teeb. 335 kükkida ja peaaegu 350 tõmmata…
jaanuar 14, 2010 at 2:43 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249790rait83
MemberMargus Silbaumiga võiks tegijate treeningu teha ka.
rait83
MemberSee nädalavahetus just hüppasin saunast lumehange.
rait83
Memberon keegi vahepeal kasutanud ecdisteni?
rait83
MemberTahaks näha mis vormis ise oled kui pole 1,5 kuud kurgumandli opi pärast treenida saanud ning valuvaigistid ja antibiootikumid on igasuguse jõu ära võtnud!ja me teadsime kõik seda…
rait83
MemberTere!Teema on selline, et peale jõusaali nagu järgmine päev lihased valutavad:D
Millest see on tingitud, et kas ma teen liiga palju või mis?
Tule taevas appi! Kas sa tead, et tänu jõusaalile võib veel selline pull ka juhtuda, et äkki hakkavad lihased kasvama.
-
AutorPostitused