rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2012 at 7:23 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #263374
rait83
Memberott, tule välja varustuseta jõutõstmise eestikatele!
rait83
Memberkui musta ei tee, siis puhast ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rait83
Memberpäris sügavale peab siis ikka minema, tundus küll nagu korralik katse
rait83
Membermis sellel 285 kükil häda oli, et ära ei loetud?
rait83
Membertäiega hakib…
rait83
MemberOlen ise selle kõik üle elanud, viitab ületreeningule. Kui lihased taastuvad võibolla ära sul siis närvisüsteem mitte.
Oli perioode, kus vahepeal ei saanud 3-4 ööd jutti normaalselt magatud aga ikka oli vaja trenni ronida. Ja suutsin ka sellel perioodil pidevalt rekordeid teha. Kuid lõpptulemus võib väga jamaks osutuda kui nii pikalt jätkata.
rait83
Memberkuhu siis väljaspool arvestust võistlejad paigutuvad?
rait83
Memberkui võimalik nii teha, et üks päev trenn ja teine puhkus, siis minu arust oleks see väga hea, aga alati ei saa ise sellist luksust lubada
rait83
Memberneis saalides kus mina olen käinud, pole ei glute-ham raises masinat, ega reverse hypersit. Üks neist paistab seal taustal minu arust.
ma ei tea kas videos neist üldse räägiti, ei viitisnud, nii süveneda, aga lihtsalt teema jätkuks, et jah, on tuharatele ja hamstringidele veel väga häid harjutusi
detsember 7, 2011 at 1:41 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #285611rait83
MemberSa pole Oti sääri näinud või?
Kas reis on säärega võrdväärne, et samapalju seeriaid talle teha?
rait83
Memberma ei mõelnud midagi negatiivset sellega, lihtsalt juhtisin tähelepanu faktile kui sellisele
kelle jaoks aktsepeeritav või mitte pole enam minu asi
rait83
Memberipf liigas küll
rait83
Memberkettapoisid saavad vett ja vilet, kohati on tunne, et pole sobivat asja kangile lisamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2011 at 1:07 p.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294388rait83
Memberväga tubli olid, ära lase ennast sellest tulemusest heidutada. Edu edaspidiseks!
rait83
MemberNo kui Raigo ja Ahti vahele jätavad järgmise aasta, siis peab vist ise -85kg-s välja ronima
-
AutorPostitused