rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
Memberolen ka ise jõudnud sellele järeldusele, et jalapressi rekordi ja küki rekordi vahel eriti seost pole
sellist pukki ka pole reie tagaosa treenimiseks, teen seda harjutust küll aga veidi lihtsamat varianti sellest
Kiiruslikest harjutustest niipalju, et ega need vist mööda külge maha ei jookse, ükskõik kas võistled varustusega või ilma. Plahvatuslikkus ja kiirus tulevad ikka kasuks ainult.
rait83
Memberühegi asjaga ei maksa liiale minna
rait83
Memberkes musta ei tee, see puhast ei saa
rait83
Membermitu x nädalas sa surumist proovid siis?
ma ei saa aru, läheks mul ka asi nii edasi, et muudkui laksan juurde
rait83
Membernii ma umbes arvasingi, ehkki ühel katsel tundub, et hakkan samaaegselt kohtuniku käsklusega kangi tagasi panema, ju siis polnud nii
rait83
Memberraigol võimas kükk
kahjuks ei saa siiamaani aru, miks mul ühtegi katset ära ei loetud
veebruar 27, 2012 at 10:26 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #191475rait83
MemberJänes on Jänn, Põder on Põnn ja Mutt ültes, et ah, ma ei tule siis üldse
rait83
MemberAinult venitusi. Tavaliselt on trikooga küki järel pea võimatu midagi muud teha. See trikoo asi on hull. Peale seda on raske end kokkuvõtta.
aga muul juhul, kui pole trikoo trenn? kui palju lisaharjutusi teed?
Kas jalapressi ja masinaid üldse kasutad?
veebruar 25, 2012 at 11:50 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #193834rait83
MemberRait kükk 210 Raidist on kahju, temal läks täna küll medal kaduma, sest kogemust ei olnud ja ei kuulanud ära käsklusi, kuid võitles lõpuni…
ei saa nagu hästi aru sellest, aga noh kui hakkad pool sekundit varem tagasi astuma enne kohtuniku käsklust, siis pole ikka midagi teha.
oleks see katse ära loeud, oleks medal käes olnud
veebruar 25, 2012 at 5:40 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #194497rait83
Memberloodan järgmine aasta paremini esineda ja ka mõned eesti rekordid teha, kasvõi jõutõmbes
veebruar 24, 2012 at 7:18 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #196193rait83
MemberMa lihtsalt ei ole harjunud, et mind võistlusnimekirjas olles absoluudis 6 parema sekka ei panda….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oled ikka platsis siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?veebruar 23, 2012 at 1:48 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #197696rait83
Memberkui võistleja on ennast mingisse kaalukategooriasse ära registreerunud ja võistluspäeval selgub tõsiasi, et ei mahu ikkagi sisse, kas siis võistlema ei lubatagi?
veebruar 23, 2012 at 5:25 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #198448rait83
MemberOlgu etterutatult öeldud, et kükk raw ilma vöö ja mitte millegita 220kgx12….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja seda alla 90 kilosena. 250 kolmesed….Siin siis küki viimane seeria 200kg x 7 ka varuga
korralik tehnika, jõudu on mehel…
rait83
Membermida näiteks see konkreetne kükitrenn veel sisaldas? harjutused, venitused?
veebruar 21, 2012 at 6:21 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #200402rait83
Memberajakava kohta pole veel infot?
-
AutorPostitused