rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 28, 2012 at 5:00 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #322840
rait83
Memberaga kui somolovi ära lõpetad ja 3x asemel jälle 1x nädalas treenima hakkad, mis siis toimub? Seeriate raskused lähevad alla, max väheneb? Kellele seda ego laksu vaja on? Enne arenen aasta aastalt vaikselt kui korraks mingi retsi programmiga üles boostida ja siis jälle kolinal alla käia pluss paljudel ei peaks kindlasti põlved vastu. Lisaks on väga raske teiste lihaste arengus samal ajal progressi näidata. Ok, võibolla pole asi nii hull ja kindlasti annab jalgade arengule hea laksu see programm aga hind on ka karm.
august 24, 2012 at 11:03 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #322444rait83
MemberSeis ei ole sii üldsegi kehv sul. Tõmbes sulle motivatsiooniks 5 x 245 olen tõmmanud, seda kitsalt siis – sa teed vist laialt? Ja surumine ka suht sama ma tegin ka viimane kord 5 x 145 – kuid selge, et see minu mark veel ei ole. Kükis vist natuke edestan – vaatan järgmine kord ,mis seal tuleb. Mis kaalunumbrid sul on?
eesmärk on 5×250 teha, laialt. Selleks on vaja tõenöoliselt tiba kaalu juurde võtta. Kaal 85, mõni gramm siia sinna. -93kg-s pole mõtet selle kaaluga enam nalja minna tegema. Seega tuleb süüa mehiselt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 24, 2012 at 7:17 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #322425rait83
MemberTänud!
Räägi parem endast, kuidas su lvahepeal läinud on ja kas ka raw näitajaid oled suutnud põhiharjutustes suurendada?
Hetkel on nii, et augusti lõpu kohta on seis hea. Praegu teen põhiharjutustes peamiselt viieseid seeriaid. Jõutõmbes olen eelmise hooaja rekordi juba ületanud, hetkel see siis 5×242,5 ja surumises olen jõudnud samale tasemele ehk siis 5×145. Eesmärk on sügisel 5×150. Aga ma teen suht tihti ka põrandalt surumist ja negatiivset. Kükk on ainult nii nagu on. Kui siin sai eelmine hooaeg tehtud kõrgeid kükke isegi 5×210, siis nüüd olen hakanud sügavuse peale rõhuma ja asi on taandunud 4×190 peale, millega ma rahul pole.
Nii teengi kükki vahepeal 2x nädalas.
august 23, 2012 at 8:49 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #322359rait83
Memberei ole midagi öelda, kõva vana see Ott ikka!
rait83
Membertahaks küll nii, aga muud jama on niipalju kaelas praegu, et ei jõua seda dieeti vist kannatada
raske otsus….ehk kevadel lavale
rait83
MemberPaneks siia küsimuse: kui kaloraaz kaalu sälitiamiseks on 3000kcal päevas, siis kas 2500 – 2600 oleks sobilik dieedi alguseks?
Eesmärk minna u 10 nädalat, kilosid oleks vaja võtta 4-5.
august 12, 2012 at 6:57 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #321684rait83
MemberOtt, kas kolmas harjutus on õlale lendamine või rinnale ja kas õla tagaosa ei tee eraldi?
Kui sa paneksid triitsepsi eraldi päevale, siis arvan, et võiks toimuda edasiminek veel surumistes ja ka triitsepsi harjutustes. Ise sai ka tehtud kunagi rind – triitseps ühel päeval koguaeg. Mingist hektest lihtsalt triitsepsi harjutustes raskusi lisada ei suutnud enam, kuna peale rinna trenni oli triits alati läbi.
august 11, 2012 at 8:39 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #321634rait83
Membervaatan, et oled sellised asjad sisse võtnud nagu surumises raske kangi kätel hoidmine ja kükis lockout? on see kellegi soovitus või enda algatus? mida see juurde annab peale vahelduse?
august 10, 2012 at 8:02 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #321569rait83
Membermiks ei saaks lihtsalt ilma aeroobseta vormi teha?
august 5, 2012 at 4:50 p.l. in reply to: III Eesti meistrivõistlused Athletic fitnessis – NB! Muudatus võistluse toimumise ajas! #321330rait83
Member21.oktoober emv kulturismis ja fitnessis, nii et ole laval Rait!
lähipäevadel tuleb otsus vastu võtta, kas osaleda või mitte
august 2, 2012 at 4:35 p.l. in reply to: III Eesti meistrivõistlused Athletic fitnessis – NB! Muudatus võistluse toimumise ajas! #321095rait83
Membermillal toimub emv kulturismis?
rait83
Membermilleks kogu see pull, kui sa sügisel võistlema ei lähe?
rait83
MemberKas Aleks karistas ka sind? Tema karistused on eriti alandavad
rait83
Membertäiskohaga turva nüüd võrus või?
jäin alekseile viimane korda joogise peaga vahele ka veel, krt

rait83
MemberEi vaidle vastu, et siin võivad rolli mängida ka anatoomilised eripärad. Nö sprinteri lihas mängib ka siinkohal tähtsat rolli.
Ise hakkan nüüd lähenema asjale niipidi, et ühel nädalal on viiesed seeriad ja raskused suured, teisel nädalal seeriad 10-sed umbes ja loomulikult raskused mõõdukad. Eesmärk on viia viiese seeria maksimumi pidevalt edasi. Ehk kui üks nädal on 5×180 siis 2 nädalapärast võiks teha juba 5×182,5 või 5×185. Ja kui kinni jookseb, siis on jälle vaheldust vaja.
Sa ei saa lubada endale järelikult pikemat perioodi suuremate raskustega, proovi siis muid variante. Või tee üldse pikem paus kükist ja alusta uuesti üles töötamist väiksemate raskuste pealt või proovi erinevaid jalgade ja kangi asendeid.
AutorPostitused