rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
MemberOdavam alternatiiv: tarbida luuüdi ja rupskeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (eelistatult peamiselt rohutoidu peal kasvanud rohusööjate omi).Vist tegelikult ei tule odavam…
Teine variant on VÄHENDADA Omega6 tüüpi rasvu, sest need konkureerivad Omega3 tüüpi rasvadega metaboolsetel teedel. Toiduõli võtmine ei aita (isegi vastupidi nt päevalille või sojaõli puhul), välja arvatud kui tegemist ei ole nö “lisatud” O3 rasvadega (raps, rüps vms ja siis ka ei ole see nii hea kui kalaõli).
Küsimusele 2) – D vitamiini.
Kas linaseemne õli võtmine ka ei aita?
Ennast hakaks täna see omega 3 teema väga huvitama ja leidsin, et üks lihtsamaid variante oleks võtta linaseemne õli.
märts 3, 2013 at 7:24 p.l. in reply to: 1. Eesti Meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises – VAATA LIVE-S! #337918rait83
MemberOti “Oh, issand” oli epic
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 1, 2013 at 8:37 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #337641rait83
MemberSuure raskusega, nagu selle 100kg hantliga, isegi kui teha musta tehnikaga, siis ma proovin ära kasutada maksimaalselt alati negatiivset faasi. Et, kui kasutadki kerelihaseid ja jalgu selle hantli ülestõmbamiseks, siis allalaskmisel proovin tunnetada lailihasega.
rait83
MemberMInd huvitab, kui palju ilma lisanditeta jaksaks tõmmata lõuga ja rööbaspuid teha. Kindlasti on nendel oma osa seeriate vahelises taastumises jne.
Ma pakun, et ainult kohupiima pealt tõmbaks lihase kiiresti täis ja väismus tekiks ka oluliselt rutem
rait83
MemberViibid siis terve päeva spordiklubis (töötad), et saad sellist programmi teha?
rait83
MemberTere, kavatsen võistelda esimest korda Tartus toimuvatelt võistlustel. (3. aprill 2013) klassikalises kulturismis.
Kust saada võistluse jaoks vajalikud püksid ja kreem ja kuidas seda peale peab kandma ja mida ma peaks arvestama esimesel võistlusel.
kui sa mõtled lõuna-eestikaid,siis need toimuvad 13.aprillil
rait83
MemberRaigo, kas sa ei tahtnud varustuseta jõutõstmise eestikatele välja tulla? Sul poleks olnud seal vaja kõike välja pannagi, ma arvan. Aga selge see, et dieedi pealt vast pole väga mõtet.
rait83
MemberOlen jälle hirmus väsinud, üritan teha lühidalt, aga täna oli plaanis 7x5x137,5 kg ja sellegi võib täidetuks lugeda.
Kergelt see ei tulnud. Sain küll lõpuks natukene kauem magada ja trenniga ootasin ka ikka teise toidukorrani ära, aga uimasus oli ikka.
Esimene seeria tuleb alati raskelt seetõttu, et lihas pole lõplikult “soe”(motoorsed ühikud töösse rakendunud).
Teisel seerial julgestas mind Samakamees, kes küsis pärast raskelt tulnud seeriat. “Kas see oli viimane?” Ma vastu: “Ei, viis on veel.” “Palju õnne!”
Kui seeriatega juba neljani jõudsin(ehk poole peale), oli vaimselt raskem osa läbi ja ees terendas lõpusirge, mis andis uut indu.
Taaskord tulid viimased seeriad isegi kergemalt kui esimesed. Ma ei mäleta, kas siin on ka mängus motoorsete ühikute rekruteerumine või oli see mingi eraldiseisev neuraalne adaptatsioon, mis seda nähtust tingib.
Ühesõnaga suure surmaga, aga tehtud sai. Pärast kükki säär ja õlg-triitseps-rind(kergelt).
Kuna trenn oli nii raske otsustasin käigu pealt, et lähen täna veeprotseduure nautima, et homseks taastumise mõttes teha, mis teha annab.
Ehk pärast asjaajamisi liikusin linna tagasi ja sulistasin Kalev SPAs, kus just mingi ujumisvõistlus lõppes.
Samuti laen end täna korralikult, muuhulgas kodutehtud vahvlitega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänane vormi pilt:
Olen ise tihti sama effekti tundnud, kus 5×5-ga või mingi taolise skeemiga on esimene (esimesed) seeriad raskemad, kui järgnevad.
Aga kasutan ise rohkem 5×5 püramiidi skeemi, 5×5 ühe raskusega läheb varem või hiljem väga nüristavaks ja kurnavaks.
veebruar 21, 2013 at 6:53 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #337197rait83
Memberainult 1 kumbagi või?
rait83
MemberNäiteks minu tänane menüü:
Äratus: 06:00
Hommikusöök: 14.00
300g kalkuni hakkliha. 2 muna. Kauss salatit. 2 võileiba mitmevilja leivast, juustu ja singiga. 3 krõbeleiba. 500ml sorbett jäätist.
Õhtusöök (Veel ees): 21.00
500g sea kaelakarbonaadi, kauss salatit, krõbeleivad. Õun.
Päeva jooksul juurde veidi shokolaadi vahepeal. Multivitamiini jooki, D-vit, kalaõli, Q10
Kokku ca: 180g valke, 80g rasvu, 200g süskareid
Kogu moos. Homme juba teistsugused lihad menüüs, teistsugune salat, teistsugune puuvili. Vbl teine jäätis, vbl jäätist polegi, lihtsalt söön midagi muud mida iganes järgi isu on.
Isegi, kui ma sellise toitumise omaks võtaks, krt ma ei suudaks elusees selliseid koguseid korraga sisse ajada.
Peab ikka magu olema…
veebruar 20, 2013 at 9:06 e.l. in reply to: 1. Eesti Meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises – VAATA LIVE-S! #337096rait83
MemberSelline küsimus, et millal, või kui kaua on võimalik võistluse ajal raskusi muuta veel enne katsele minekut? Saan aru, et algraskused on paigas, aga kui oled näiteks teise või kolmanda katse raskuse juba lauda ära andnud aga tahad enne katset mingil põhjusel muuta (väiksemaks vist ei saa muuta raskust?) veel, siis kuna seda teha tohib?
Ja kas jõutõmbe kolmandate katsete ajal on veel mingid erireeglid või?
Oletame, et peale teist jõutõmbe katset annad viimase katse raskuse lauda ära, aga siis enne katsele asumist tahad raskust veel muuta, nagu ikka võistlustel taktikaliselt mängitakse. Millal seda raskust veel muuta tohib või millal on viimane aeg?
rait83
Memberteises harjutuses lastakse raskus siis kükipuuri varrastele või?
veebruar 18, 2013 at 11:53 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #336977rait83
MemberVärske papa Raigo vorm sai ka üle vaadatud ja vorm liigub samuti õiges suunas, jalg hakkab juba triibutama, kuid tööd on veel teha küll ja küll ja õnneks et aega on veel ka küll. Läbi käisid ka Sparta “tippjõutõstjad” Aimar Kuusnõmm ja Sagori poiss. Aimarile sai plaan selgeks tehtud kuidas EM -ks kaal alla saada ja kuidas plaanime jõunäitajate säilimist, loodame et plaan peab ja mees sekkub kullakonkurentsi.
Mis plaan on siis laias laastus? Kuidas jõunäitajaid maksimaalselt säilitada sellises olukorras?
rait83
MemberNegativsel pingil 1×180, päris kõva selle kehakaaluga
rait83
MemberKui aasta synthol klouni otsida, siis see mees võtab kõik tiitlid ära. Tal on biitseps vähe väiksem, sest kallist kraami läks ka õlga, trapetsisse ja rinda veits
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minge vitriini, no ei ole võimalik!
-
AutorPostitused