rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2013 at 11:17 e.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #340183
rait83
Memberkas osavõtjate listi ka värskendatakse?
rait83
MemberJalg ei ole piisavalt kuiv, kuid sellega tegelen ning kavas ka muudetused selleks sisse viidud:P Loodan, et Tartus olen juba paremas vormis:P
Mis asi see jalas siis vett kinni hoiab?
rait83
MemberLoodan, et suudan ka Lõuna-Eestis konkurentsi pakkuda… Enne Reval Cup`i mõtlesin, et kas ja kui konkurentsi võimeline ma võrreldes teistega olen. Peale esimest võistlust sain aga motivatsiooni juurde. Istusime Argo Väli`ga korraks maha. Tegime toitumiskavas mõned muudatused ning arvan, et Lõuna-Eesti võistluseks olen veel paremas vormis:)
Sa oled liiga tagasihoidlik. Tundub, et oled väga heas vormis, siis pole ju midagi põdeda.
rait83
MemberKes võitis? Kes kaotas?
rait83
MemberMa olen isegi tallinnas 6.aprill aga muude tähtsate kohustuste tõttu, ja siiralt kahju on, oleks tahtnud osaleda.
Ja ma pole vana tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rait83
MemberEi tea, miks vanad tegijad reval cupil ei osale?
rait83
Member.
rait83
Member.
rait83
MemberRait Veski, mehed, edasijõudnud, kulturism +80kg Sõmerpalu
Vabandan, kui võistluspäevaks olen mingi ime läbi -80.
aprill 1, 2013 at 11:42 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #339639rait83
MemberMiks nädalaks? Paari päevaga pole võimalik?
Aga jah, sellise dieedi lõpptulemus saaks kindlasti hea, aga siis peaks vist mingi 3-3,5 kuud enne pihta hakkama, sõltuvalt algkonditsioonist.
aprill 1, 2013 at 11:00 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #339636rait83
MemberEga kehva enesetunde pärast saa jätta võistlusvormi tegemata jätta. Eks see lõpp kisub ikka väsitavaks ja raskeks, vähemalt enamikul.
Ja võistlusteni on aega vaid kolm nädalat. Nagu Indrek Otsus ütleb, siis 2 nädalat enne võiks juba vormis olla.
Ei väitnudki, et kehva enesetunde pärast jääb tegemata. Lihtsalt alla BAVi on asi jama. Rasv ei põle kiiremini sellest.
Läheb juba vägistamiseks ja trennides oled omadega läbi.
märts 27, 2013 at 8:37 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #339284rait83
Member2000 päevas on ju selgelt alla sinu BAV-i ?
Kas see olemist kehvaks ei tee ? Ma mõtlen, et Eesti karikani on ka veel nagu aega?
rait83
MemberTa ei kasuta kükkimisel ka vööd, jõhker

rait83
MemberOn keegi viimasel ajal praktiseerinud õunaäädikaga?
rait83
MemberKas linaseemne õli võtmine ka ei aita?
Ennast hakaks täna see omega 3 teema väga huvitama ja leidsin, et üks lihtsamaid variante oleks võtta linaseemne õli.
Ise vastan.
Linaseemne õlist saab valdavalt alfa-linoleenhapet (ALA), kuid mitte eikosapentaanhapet (EPA) ja dohosaheksanoehape (DHA)
Seega oluline on teada, et ALA, mida leidub taime –ja pähkliõlis, ei saa olla asenduseks EPA-le ja DHA-le, mida leidub kalas ja kalaõlis.
-
AutorPostitused