rait83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rait83
MemberSuru negatiivse kaldega, see peaks õlgadelt omajagu koormust maha võtma.
Ära lase küünarnukkidel laiali vajuda, st. proovi suruda nii,et need oleksid rohkem kehale lähemal (nagu jõutõstjad). Vajadusel võta ka kitsamalt kangist kinni.
Jälgin neid asju koguaeg. Võibolla tõesti kitsamalt suruda aeg ajalt. Negatiivi ja põrandalt surumist teen ka üsna palju aga just tavaline rinnaltsurumine on väga vastumeelseks muutnud viimase aasta jooksul
rait83
MemberKuidas krt suruda ja treenida rinda nii, et õlaesiosa pidevalt valusaks ja kangeks ei jääks? Pean silmas lihas-, mitte liigesvalu.
Muutsin enda kava niipalju, et üle nädala alustan rinnatrenni üldse raskete hantlite surumisest ja teisel nädalal alustan siis mingi raske surumisega.
Aga trenni algusaegadest saadik on mul õla esiosa väga võimas ja võtab vist surumisel väga palju enda kanda. Hantlitega surumisel nii hull asi pole, seal saab rohkem rinna ja triitsepsiga töö tehtud.
Nüüd suvel on surumise vorm kõvasti alla läinud ja raskused väiksemad aga ikka murrab õlga.
rait83
Memberüle selle pole…
rait83
MemberVäge tore uudis!
mai 27, 2013 at 7:49 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #344046rait83
MemberKui palju oleks nö optimaalne võistluskaalu ja massiperioodi kaalu vahe, et oleks tagatud soodne keskkond lihaste arenguks-kasvamiseks? 1-2 kilo üle pole vist kõige optimaalsem veel, samas ise ka peale viimast võistlusperioodi polegi rohkem tagasi lasknud kui 3-4 kilo. Ma arvan, et selle pealt peaks kasvama küll, ei pea ju olema 10kg plussis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või ?rait83
Memberära siis postita jah enam
rait83
MemberKükimaraton?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei hooli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rait83
MemberMis oleks alternatiiv tavalisele aeroobsele tegevusele ( jooks, ratas, ujumine), et tõsta oma aeroobset võimekust ?
Olen juba mingi 5 a ainult jõudu teinud ja aeroobne on täiesti tahaplaanile jäänud.
Crossfit?
rait83
MemberHoia pilk video vasakus pooles algusest peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära keskendu naisele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2013 at 8:11 p.l. in reply to: Noorte, juunioride ja veteranide EMV lamades surumises – TULEMUSED #342966rait83
Memberüliõpilaste võistluste tulemusi pole?
mai 12, 2013 at 6:43 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342883rait83
Membervot on proportsioonid
mai 11, 2013 at 1:49 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342784rait83
MemberNaiste kulturism on ikka jube
rait83
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2013 at 5:26 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #341827rait83
MemberNagu lubatud, siis haigus piirduski ühe päevaga ja täna juba korralik jalatrenn tehtud kokku 55 seeriat – seega korralik maht ja kui võtta ,et keskeltläbi 10-12 kordust seerias, siis siis ca 600 kordust trennis. Raskus ei olnud suur, rohkem tunnetusega. Kuid positiivne, see et olen taas rivis ja see ühepäevane puhkus läks pigem asja ette kui midagi rikkus. Nüüd järjest töötame allesjäänud päevad ja eks siis näis mis see seis on – kui joonele pannakse. Peale trenni ka mõnus saun – seega nagu uus inimene…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jala tõmbab uduseks nii suur maht
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või ma ka ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oli mingi jutt siin vahepeal sellest…rait83
MemberMa olen arvanud, et kastilt kükk on just põlvedele ohutum ja sõbralikum, kuna sääred jäävad püstisemaks ja saab nö taha istuda. Aga eks see vigastus võib tulla jah, millal iganes…
-
AutorPostitused