Skip to main content

rait000

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 91 through 100 (of 100 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Küsimus jõutsükli kohta.. #103295
    rait000
    Member

Aga sis keegi võiks anda parima süsteemi kus oleks teisipäev ja nädalavahetus vaba.

in reply to: Küsimus jõutsükli kohta.. #103290
    rait000
    Member

Aga kas nii oleks normaalne kui ma teeks treeningkavade all oleva jõutsükli siukse süsteemiga: 1 trenn 1 puhkus 3trenni 2 puhkust

in reply to: Küsimus jõutsükli kohta.. #103285
    rait000
    Member

Jõutsükli kohta saad infi siit: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3106

olen kunagi ise seda teinud ja see töötab…

ise kasutasin 2+2+2+2 jne.süsteemi…

ehk siis 2 trenni, 2 vaba, 2 trenni, 2 vaba jne..

ise kasutasin 3-6 kordust seerias…

Aga mul on jälle selline jama et nädalavahetustel ma ei saa käia jõukas kuna see on kinni..ja teisipäeviti ma ka ei tahaks käia sest mul peale trenni kohe karatee ja sis ma kohe üldse ei jõua trenni enam teha..muidu treenin 4 korda nädalas.

in reply to: Sisemised rinnalihased #103281
    rait000
    Member

ristivedu on väga aktiivne pärast surumist.

in reply to: Tõstmise isiklikud. #103171
    rait000
    Member

kaal 81 ja surun rinnalt umbes 92kg ,arenguruumi on veel kõvasti

in reply to: kehakaalust rohkem #103167
    rait000
    Member

12 kilo umbes surun kehakaalust rohkem

rait000
    Member

ma käin 4 korda nädalas jõukas,umbes 1h 15 minti teen..sis üks kord nädalas shukokai trenn 1,5 h ja koolis kaks kekatundi nädalas 45 min. no mingi 8h tuleb ära

in reply to: shukokai #103151
    rait000
    Member

Tahaks ka rohkem tegelda sellega..aga elu tempo on nii kiire et lihtsalt pole aega.

in reply to: shukokai #103144
    rait000
    Member

Nu tere! Ma tegelesin kunagi mõnda aega shukokai’ga, aga siis ei olnud enam võimalust seal käia ja hakkasin tegelema jõusaaliga! Ausalt öeldes käiks kah vahest aga ei taha jõusaali pooleli jätta!!!

Mul sama asi tegelen nüüd jõusaaliga..kord nädalas on ka trenn aga sellest jääb väheks..kodus peaks nagu harjutama ag pole aega kunagi..

in reply to: shukokai #102760
    rait000
    Member

tõrvas õpin shukokaid..meil koolis füüsika õpetaja on tegelenud sellega pea pool elu..kord nädalas õpetab meid..eestis on kolm sellega tegelevat klubi..ise klubise ei kuulu pole võimalust ja aega.

Viewing 10 posts - 91 through 100 (of 100 total)