Skip to main content

rait000

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 100 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: mida arvad kavast.. #108353
    rait000
    Member

in reply to: küsimus #108060
    rait000
    Member

Võib olla on asi niimoodi:

Positiivne veebilanss võib olla ka kestva valgudefitsiidi tagajärg. Organismis toimivate regulaatorvalkude hulk on vähenenud kriitilise piirini ja normaalne veejaotus kudede ning vereplasma vahel häirub. Vesi koguneb peamiselt kõhuõõnde (sellest ka punnkõht) ning jalgadesse. Selline masendav pilt on tavaline arengumaade näljahädaliste puhul.

Tänud..sain jälle targemaks..

in reply to: palun kommenteerige kava. #107849
    rait000
    Member

Jälgi oma taastumist ka. Kui esmapäevaks ikka värske ei ole, siis tuleb midagi ümber teha.

tavaliselt ma ikka esmaspäevaks taastun täielikult..sääke tunne nagu võiks juba pühapäeval treenima hakata:d

in reply to: palun kommenteerige kava. #107840
    rait000
    Member

Ma vahetaks teise päeva (teeksin selga) ja neljanda päeva (teeksin jalga) ära. Biitsepsit 2xnädalas ei teeks. Alaseljale võtaksin ka paar harjutust ja teeksin need seljapäeval.

Surumise arenemine toimub paljuski abilihaste (selg, triitseps, õlg) arengu arvelt.

eks ma üritansiis midagi välja mõelda

in reply to: palun kommenteerige kava. #107827
    rait000
    Member

Mis sul plaan on saavutada selle kavaga? Vaatan, et 2 rinnapäeva on programmi järgi (kerge ja raske).

Kas tahad edasi minna surumises?

tahaks jah rinnalt surumist parandada sest rinna lihas praegu küllalt suur..tuleks natuke jõudu arendada..esimesed neli seeriat horisontaalpinnal teen nagu paar kordust seerias..hantlitega lendamised ja kaldpinnal surumised siis teen kunikuus ja vähem kordusi.

in reply to: palun kommenteerige kava. #107817
    rait000
    Member

Lendamist ei teha max raskustega.

sa said vist natuke valesti aru mma mõtlesin sellega seda et seeria lõpus peab olema max piiril jõud otsas..vabandust kui valesti väljendasin.

in reply to: palun kommenteerige kava. #107792
    rait000
    Member

jah, nii see on, ise ka just hakkasin korralikumalt ja kvaliteetsemalt treenima

raskus läks ikka lapseraskuseks, aga on näha, et tulemus on parem kui niisama rassides

see on ka naljakas et jõutõmme on neljas. ma paneks baasharjutuse ikka esimeseks

jõutõmme on neljas sellepärast et kui ma teeksin ta esimesena siis ma ei jõuaks ju kangitõmmet teha kui alaselg väsind on sest kangitõmbe ajal on alaselg ka pinges ju.

in reply to: palun kommenteerige kava. #107753
    rait000
    Member

Kõik tahavad hullult seda kätt treenida ja ka rinda. Biitseps töötab päris palju ju seljaga ja triitseps rinna/õlaga. Pange rõhku hoopis seljale ja jalale, kui neid ei ole siis te ei näe välja kulturistid, vaid multifilmi tegelased. Need on need kaks lihasgruppi mis teevad mehest kulturisti. Nende puudumisel olete näiteks võistlustel kohe mängust väljas.

ma vahetan siis biitsa kergema päeva selja vastu välja siis tuleb selga kaks korda nädalas..ega selg eriti tugev külg mul pole..siis tuleks ikka treenida seda

in reply to: palun kommenteerige kava. #107744
    rait000
    Member

Võibolla siis peaksid kvaliteeti tõstma harjutustel, mitte kvantiteeti. Pööra rohkem tähelepanu tehnikale, tee harjutust veidi aeglasemalt ja ehk lisa ka raskust. Kulturism on eesmärk nagu ma aru saan?

olen üritand koguaeg teha harjutusi puhtalt õige tehnikaga ja sooritan hrjutust aeglaselt..vahest teen ka tõusvate raskustega ja vastupidi..

in reply to: palun kommenteerige kava. #107736
    rait000
    Member

ütlen siis veel et ma pole algaja päris.olen jõusaaliga tegelenud umbes 4 aastat.sellest sügisest hakkasin asja tõsisemalt võtma..mõnda lihast teen nädalas kaks korda sellepärast et tunnen et ühest korrast jääb väheks..kergel päeval teen ju ainult ühe harjutuse ja 4 seeriat umbes..see pole minujaoks sugugi palju.isegi väheks veel jääb.

in reply to: hingamine harjutuste ajal #107506
    rait000
    Member

Hingamine on väga tähtis..pingutuse ajal hingatakse välja..ärge hinge kinni hoidke see võib tulevikus südamele väga halvasti mõjuda.

in reply to: Ott, sulle küsimus. #106459
    rait000
    Member

Sinu koostatud kava on muidu väga hea, aga kätele (triitseps, biitseps) jääb väheks, ka rinnale. Jalgadele, säärtele, seljale kõik väga hea. Äkki annad abi kuidas kätele, rinnale rohkem pinget avaldada. Treeningkava asub siin:http://www.fitness.ee/main.php?main=tooriistad/treeningkavad/draw_exercise&nr=27

kui sulle jääb väheks siis treenid näiteks rinda biitsa ja trritsa kaks korda nädalas.mina teen nii et on kerge päev ja raske päev.näiteks rinda teen nii et esmaspäev teen mingi 12 seeriat vähemalt ja reedel 4 seeriat.üks raske ja üks kerge päev.

in reply to: Kava!! #104922
    rait000
    Member

ma oleksin ka sellest kavast huvitatud.. rait.raak@mail.ee ette tänades

in reply to: Küsimus jõutsükli kohta.. #103533
    rait000
    Member

ma siin teen 1+1+3+2 süsteemis.nii vast kõige sobivam mulle.aga tänud.

in reply to: Kui tihti ja palju tarbida valku? #103447
    rait000
    Member

üldiselt peaks võtma puhkepäeval poole vähem valku kui trennipäeval.mina näiteks võtan trennipäeval 4 tl 50 protsendilist valku ja puhkepäeval 2 tl..

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 100 total)