Skip to main content

rait000

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 100 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: reljeefi kohta #111790
    rait000
    Member

minu põhiline süsivesiku allikas siiani on olnud müsli jogurtiga.100grammi kohta 76 g süsikaid.päevas söön tavaliselt 3-4 kaussi ära….oskad äkki soovitada mida kõike peaks ära sööma et seda vajadust kätte saada.

in reply to: reljeefi kohta #111775
    rait000
    Member

seda kaa veel siis, et kas trenni ajal on mõtekas juua dekstroos monohüdraati veega segatult..ehk siis viinamarja suhkurt.

in reply to: reljeefi kohta #111773
    rait000
    Member

Kuna ma ei tea, mis varustusega saalis käid, siis üks variant oleks algajate vabaraskustega kava 3x nädalas, esimene päev jäta harjutused jalgadele ära.

Selle pikkuse ja kaalu suhtega mina küll kehakaalu ei alandaks, sest kehakaalu langedes vähenevad ka jõunäitajad.

Mis puutub söögiga saadud kalorite arvutamisse, siis pead söödavad toidukogused lauakaaluga ära kaaluma ja kasutama kaloriarvutit, saad teada kaloraaži.

Seda energiakogust, mis päevas kulutad, ei ole kahjuks võimalik täpselt arvutada, vaid ligilähedaselt.

Mingi teetähise saad siit: http://195.250.169.253/dieet/

ja siit: http://www.toidutare.ee/kaloriarvuti.php?burner=1

arvutasin kokku ja kas see saab võimalik olla et kui tahan lihasmassi saavutada..aktiivsuseks panin raske füüsiline..siis keha vajab 717grammi süsikaid..kust ma need kõik kätte peaks saama..see on ju peaaegu kilo juba.

in reply to: reljeefi kohta #111771
    rait000
    Member

Kuna ma ei tea, mis varustusega saalis käid, siis üks variant oleks algajate vabaraskustega kava 3x nädalas, esimene päev jäta harjutused jalgadele ära.

Selle pikkuse ja kaalu suhtega mina küll kehakaalu ei alandaks, sest kehakaalu langedes vähenevad ka jõunäitajad.

Mis puutub söögiga saadud kalorite arvutamisse, siis pead söödavad toidukogused lauakaaluga ära kaaluma ja kasutama kaloriarvutit, saad teada kaloraaži.

Seda energiakogust, mis päevas kulutad, ei ole kahjuks võimalik täpselt arvutada, vaid ligilähedaselt.

Mingi teetähise saad siit: http://195.250.169.253/dieet/

ja siit: http://www.toidutare.ee/kaloriarvuti.php?burner=1

kooli uues jõusaalis käin kus on umbes 12-15 masinat..palju hantleid jne..kõik saab tehtud kui vaja.aga tänud vastuste eest.

in reply to: reljeefi kohta #111740
    rait000
    Member

Kui pikk oled ja palju kaalud?

olen 184 pikk ja kaalun 83 viimaste andmete järgi..kõigub 83 ja 84 vahel..

in reply to: palju proteiini võtate #111700
    rait000
    Member

Kolm muna hommikul annavad sulle vajaliku koguse valku kätte. Ei ole vaja pulbrit võtta.

eks ma siis üritan muna süüa..tänud

in reply to: palju proteiini võtate #111696
    rait000
    Member

See ka veel, et ära raiska head asja. Tarbi teda ainult peale trenni. Muul ajal proovi ikka toidust oma valk kätte saada.

hommikul ma tahaks ikka valku võtta lisaks kuna ma ma söön mingi 7.15 hommikul ja siis koolis saan alles 12.30 süüa niiet hommikul tahaks suht täis laadida ennast ikka.

in reply to: palju proteiini võtate #111695
    rait000
    Member

Sa küsisid proteiini kohta. Teda ma võtan 40g peale trenni. Süsivesikuid läheb mul selle proteiiniga umbes 60 – 100g. Oleneb trennist. Seguneb hästi minu meelest. Sa võid ta enne trenni valmis segada ja siis peale trenni kohe sisse. Sel juhul ei tohiks segunemisega küll muret olla. Jõudu!

tänud igatahes.

in reply to: valgu kohta #111689
    rait000
    Member

See ületamine ei olnud rasvaks minemise vaid imendumise kohta. Hoida stabiilset vabade aminohapete reservi…

tänud

in reply to: palju proteiini võtate #111685
    rait000
    Member

See on hea toode :-) Ise võtan 40g peale trenni ja see on kõik. Ainult trenni päevadel. Oleneb sinu kaalust aga see lusika täis on sinule ehk norm. Jõudu!

see kaa weel siis et kuidas seda võtta on siis, et kas halba maitset pole küljes…ja kui vedelikus lahustada kas siis annab ilusti ära juua ka.

in reply to: palju proteiini võtate #111682
    rait000
    Member

See on hea toode :-) Ise võtan 40g peale trenni ja see on kõik. Ainult trenni päevadel. Oleneb sinu kaalust aga see lusika täis on sinule ehk norm. Jõudu!

sa võtad siis ühe korra päevas seda..süsivesikuid võiks rohkem olla aga see eest rohkem valku..40 grammi on siis umbes 8 teelusikatäit.ma ise mõtlesin mingi 80 grammi päeva peale jagada..

in reply to: valgu kohta #111350
    rait000
    Member

suvel tahaks nagu rasva põletada ja vormida…ja siis sügisel jälle massi perioodi tegema ja ullult sööma hakata..

in reply to: valgu kohta #111349
    rait000
    Member

Jaotatud neljaks… Sa pead jälgima, et sa enda valgu imendumise piiri ei ületa ja neljaks jagamisel on see kindlam…

piiri ma vist pole veel ületanud sest rasva nagu pole tulnud juurde..ja ära ta ka ei lähe.tahaks ikka keha reljeefsemaks saada..lihast ikka on mõnusalt aga ma ple oma reljeefiga rahul.aint selg ja sääred tahavad arendamist.

in reply to: valgu kohta #111299
    rait000
    Member

kui palju sa aeroobset teed?

aeroobsest siis..kaks kekatundi nädalas kus saab päris kõvasti vatti.kord nädalas karatee umbes tund..ja nädalavahetusel jooksen ka ikka mõned kildid maha..vahest enne trenni jooksen ka paar minti ja sõudeaparaadi pear paar minti

in reply to: Probleem näoga #109672
    rait000
    Member

mine perearsti juurde ja küsisellist rohtu nagu skinoren minu puhul aitas väga hästi pea kõik vinnid võtsid ära kui igapäev nahale määrida..seda saab ainult retseptiga..ja siis veel sääke nagu dalacin . see on üks vedelik mis aitab suuremate punnide puhul hästi..soovitan osta mõlemat..dalacini paned suuremate punnide peale paar korda päevas ja skinoreni paned rohkem kordi.väga hea rohi mis ei mõju tervisele.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 100 total)