Rait Sagor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 3, 2009 at 7:39 p.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #205417
Rait Sagor
Membernjh….eks homme näeb mis tuleb. Vorm ei ole see mis oli Rootsis. Vahepeal oli koolilõpetamine ja veel jaanipäev, kuhu kadus tükike vormist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning Rootsist saadik pole trenni teinudki, lähen vana rasva peale suruma.Ning suutsin oma vasaku õla tuksi keerata , mis teeb valu surudes. AgA homme annan endast parima.
Vastastest nii palju, et mehed suruvad kõik ühte kanti. 1. 245 2. 227,5 3. 225 4. 225 5. 222,5 jne.. nii et tuleb tihe rebimine.
Endal läheb alla 217,5 ja see peaks näitama, palju seekord tuleb.
juuni 30, 2009 at 9:11 p.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #204965Rait Sagor
MemberMida see technical meeting endast kujutab?koosolek kus räägitakse võistluskorraldustest ja pannakse paika võislejate lõplik nimekiri…nt. mulle tuli üks tugev vend juurde -110-st kes surub 245
Rait Sagor
Memberjuuni 6, 2009 at 8:24 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200427Rait Sagor
MemberSee on ju ammu teada, et kõik jõutõstjad söövad kahe suupoolega rämpsu ja pole proteiinist kuulnudki. See on neil vist isegi keelatud. Neile tehakse kontrolli kah kas proteiini kehas on. Kes vahele jääb, saab vastu pükse.Kes veel sellised tõstjad on , kes protest midagi ei tea. Ega me ainult hamburgeritega tugevaks saa, me saame ka Ikka Oti käest trenniks vajalikku kraami.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(selle eest suured tänud talle muidugi)
Rait Sagor
MemberTänud kõigile kes pöialt hoidsid. Lootsin ise ka et võidab keegi teine talent, mitte sama mis eelmine aasta.
Enda esinemist korda läinuks ei pea. Tahtmine oli suur rahva ees tõmmata, aga absull ei tulnud välja. Aga noh vabandada pole midagi, tuleb trenni edasi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid publikule meeldisin väga, kästi isegi uuesti lavale kummarduma tulla ja kaasa elati täiega.Jõudu nagu oli, kuna lava taga 290 proovisin ilma trikoota ja tõesõna kang oli kerge.
Vea tegin selles et trikooga ma ei teinud ühtegi katset lavataga ja seda oli 330 kg näha. Ma ei saand normaaselt alla ja jäin rippu ning tasakaal kadus, sellepärast see kang maha kohe kukkus, aga vähemalt teise korraga tuli üles.
355 ei olnd katse moodigi, ju siis seekord jäi jõust puudu.
Saade oli ise vägev, kuigi päris väsitav kuna hommiku 10 olime juba kohal ja sai veel mitu proovi tehtud ja muud jama tehtud.
Rait Sagor
Member-100 KG annavad praegu tuld, kükis piiripealsed sügavused saavad kindlalt nullidkunagised konkurendid
Rait Sagor
Membertäitsa usun, et jõutõmme sinu lemmik on,kui juba praegu peaaegu 352,5kg, siis vist 10 aasta pärast +400kg kindlasti ???
kas nüüd 400
Rait Sagor
MemberKui mees on tugev ja treenitud, siis on ilmaselgelt kergem kükkida kui tõmmta, esiteks oskavad mehed hästi varustust kasutada ja ka tehnikad on head.’
Aga jõutõmme näitab puhtalt palju rammu mehel sees on ja paljudele on jõutõmme ebamugav, kuna ei saa täielikult jalgu kasutada vaid ka selg tuleb mängu.
Isiklilult on mu lemmik jõutõmme..
Rait Sagor
Member570.39675 wilksi peaks olema…… eesti senine parim tulemus on 530 midagi tema enda nimel.igati tubli võistlus oli. Üllatas mind viimase tõmbega.
jaa, ei ole lihtsad wilksid….Õnnitlused ka….kõva värk
Rait Sagor
MemberIse ka homme kirjadit kirjutama….panustan spordile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rait Sagor
MemberKust nende kehakujude kohta infot saada?seda silmaga näha…
tavaliselt on nii: mehed kes suruvad ja kükivad palju ei suuda tõmmta, mehed kes tõmbavad palju ei suuda suruda. Ja on universaalid kes teevad kõik alad võrdselt hästi, mitte ükski ala ei ole erakordselt tugev.
Ennast pean ma jõutõmbajaks, kuna käed on mul pikad ja mul väga hea tõmbe nurk. Aga Raigo Kuusnõmm on universaal, kõik alad on võrdselt tugevad, kuigi surumine on tal hetkel üle mõistuse tugev.
Rait Sagor
Membermagneesium tuleb alati abiks ^^ ja jõutõmme üldse selline imelik harjutus ,et mida lühem sa oled seda parem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega ikka nii ei ole küll…jõutõmbe paneb paika kehakuju
on suruja ja küki kehakuju ning jõutõmbaja kehakuju
Rait Sagor
MemberSelles ei ole mitte midagi imelikku. Võistlustel ei võta keegi ise pukkidelt kangi maha.Võistlustel ei võeta tavaliselt sellepärast kangi ise pukkidelt, kuna särk takistab pukkidelt kangi tõsta ja ollakse kangist kaugemal, et saada võimalikult suur sild.
Aga trenni seisukohalt tõstan ise pukkidelt ära nii palju kui jõuan, kuna mida rohkem ise teed seda tugevamaks saad.
Rait Sagor
MemberNojah, ma teid siiski suvaliste poolalgajatega ei võrdleks. Algaja satub sellise treeningkoormusega kohe ületreeningusse. Mis on edasijõudnud (teie puhul siis maailma tasemel) sportlasele jõukohane, ei ole seda kindlasti tavaharjutajale.Meil algajad teevad täpselt sama, mis me(mina, raigo, aimar). Ainuke vahe on see, et raskusi ei anna võrrelda.
Väikse rekordiga märksa lihtsam oma protsente täita, kui võtta neid näiteks 300 kg.
Rait Sagor
Membertugevad vennad, mis ma ikka oskan öelda..kas just tugevad, aga peab olema tahet teha.
oleme ka teinud:
kükis 8#5
surumises 8#6
jõutõmme 8#5
ühel päeval…..peale kükki löövad jalad tuld ja siis pead veel tõmbama hakkama.
AutorPostitused