Rait Sagor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rait Sagor
Memberkrt villu on loom.
Rait Sagor
MemberKindlasti soovitan sul tutvuta sellise asjaga, nagu on komplekstreening. Siin üks artikkel, mida ise hiljuti tõlkisin – http://www.jssm.org/vol1/n2/2/v2_2pdf.pdf Kindlasti leiad ka mingeid kavasid netis surfates.Eelpool väljatoodu rinnalevõtt ja rebimine on ühed parimad harjutused jõusaalis. Kindlasti peaksid sooritama erinevaid hüppeharjutusi, ehk plüomeetriat. Kindlasti jäta ka see meelde, et plahvatuslikku jõudu tuleb arendada koos kiirusliku ja maksimaalse jõuga.
Meil Saaremaal on jõutõstmine rajatud puhtalt plahvatuslikule jõule ja ütleme nii et lihas areneb hästi. Küki ja surumis kordused peamiselt kahesed ja kolmesed.
Rait Sagor
MemberEi teadnudki midagi sellest harjutusest, aga proovin kindlasti ära.Teistele ka vaatamiseks siis:
Peaks ikka õige olema?
mul see mitu nädalat kavas olnud. pikad kordused tõmbavad nelipea ikka jõhkralt läbi.
Rait Sagor
MemberSaalis pole muud vaja, kui ainult rasket rauda. Selline ta meil on.
Rait Sagor
MemberJõutõstmise kohta selline küsimus, et kui kükkimisel põlved tahavad vägisi sisse vajuda, siis millised lihased on nõrgad.Endal on see probleem ja tahaks selle likvideerida. Ma ise arvan, et puusad, hamstringid või tuharad.Võibolla kõik…
eks see ole alguse asi. nõrgad peaks olema siis kakapealihased, ei stabiliseeri õigesti
Rait Sagor
Member18 a. sai isegi 340 kg üles tõmamtud trennis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rait Sagor
MemberTipptulemused ei olnud väga head. Samas tase oli üpris ühtlane. Wilksi arvestuses mahtusid 2-10 koht absoluudis 30wilksi sisse.Raigo oli ainuke kes tegi normaalsed wilksid, ülejäänd tase oli null juuniorites
Rait Sagor
Membersärgiga peaks trenni tegema ka võistlus välisel ajal kuid vähem .muidu kaob särgi tunnetus
Endal särgiga tunnetus enam eriti öra ei kao, kuna ikka nii et tapab on särgiga trenni tehtud.
Kaob tunnetus ära trikooga kükkimisel. Üle pika aja kui trikoo selga paned no absull ei oska kükkida. 2-3 trenni tuleb teha et trikoo nipp kätte saada.
Rait Sagor
Memberpilte tahaks isegi kuskilt näha.
Rait Sagor
Membertee jõhkralt jõutõmmet ja kael kasvab nii et mühiseb.
Rait Sagor
Memberma olen juuniorites…võistlustel olen 235 kg üles surunud -100 kg
Rait Sagor
MemberSuuri raskusi tõmban sumo stiilis, aga viimasel ajal on hakanud meeldima kitsas tehnika.
Kitsalt on palju mugavam seeriaid trennis teha.
august 14, 2009 at 8:37 e.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #213322Rait Sagor
Member-100 on vaja 30 kg veel otsa lisada oma tulemusele, siis võib ka juba midagi lootma hakata
juuli 4, 2009 at 1:56 p.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #205526Rait Sagor
MemberRait, kas oleks olnud võimalik, et kui kolmandal oleksid jäänud 227,5kg juurde, oleks see võib-olla nn puhtamalt üles läinud, ning poolakast küljekohtunikul poleks olnud põhjust (kuna sa poolakat siis ei ohustanud) punast panna? Siis oleks pronks reaalne olnud. Või olid alguses juba häälestanud ennast ainult kullale?Häälestus oli kuld, kuna tulemused olid minule tegelikult jõukohased. JA see 5 kg ei määra mitte midagi, kui katse tuleb tehniliselt õigesti. Paraku 232,5 katse ei olnud 100% veenev ja niigi 2 esimest katset ei saanud kirja.
juuli 4, 2009 at 1:42 p.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #205520Rait Sagor
MemberVõistlus läbi. Kahju, et null tuli, kuna oli võimalus kuld võita. Ise olen võistlustega rahul ja null mind ei morjenda, kuna 232,5 ilma mingi ettevalmistuseta näitab et olen teel 240 kg poole. . Meistritiitel oli küll minu otsustada, kuid poolakas surus 230 üles ja minu 232,5 ei loetud enam 2:1. Katse ei olnud kõige hullem, aga noh kohtunik oli poolakas ja kes oma mehele võitu ei tahaks. Halada pole midagi, võistlus oli hea biggrin.gif
Ja nagu iga võistlus löödi mind kohe dopingu, ei tea miks minu nägu neile meeldib. laugh.gif Isegi nulliga viiakse kusema wink.gif 2 nädala jooksul 2 korda dopingus käia, on ka omaette saavutus.
Asendi probleemi mul polnud,vaid ühesõnaga teravus oli nullis, ei olnud sama mis Rootsis.
Nüüd vaja kooli sisse saada ja leida Tallinnas treeningkoht.
AutorPostitused