Rait Sagor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rait Sagor
MemberKitsalt teen seda, kangi libeda ääre peal käed ja peatustega, mitte ei põrgata pakule, siis ikka 6 kordused tõmmavad kutuks. Laialt muidugi võib rohkem panna.
Rait Sagor
MemberTere.
Head uut kõigile. Nüüdseks pühad läbi ja saab rahulikult trennile keskenduda. Pühadega seoses jäi ära ainult paar trenni ja vormile mingit jälge eriti ei jätnud, vaid saigi natuke puhata.
Täna tegin Salu saalis surumist koos Raaperi ja Oja poisiga. Hea ja muhe trenn oli. Kavas ikka 5×5 surumine kus iga nädal 2,5 kg juurde lisan.
1. Lamades surumine 5×5/ 152,5 kg, esimesed kolm seeriat olid kerged, viimastega võttis rinna täis, aga suutsin ilusti ära teha.
2. Pakult surumine kitsalt 5×6/ 16 cm pakk 140 kg
3. Lauba purustaja EZ kangiga 5×8/ 55 kg
4. Lailihas ülevalt rinnale kitsa haardega 5×6/ täis plokk
5. Lailihas kangiga ette kummardudes 5×6/ 100 kg
6. Õlg superseeria 5×8 hantlitega küljele+ kummardudes otsa
7. Sabikad
Homme lähme Spodihoonesse biitsa pumpama ja reedel Salu saali kükkima. Pühapäeval uuesti Tallinna, siis hakkame Aimari ja Gunnariga koos möllama.
Lisandid ikka HtR, dextro, betakas ja juurde BCAA
Rait Sagor
MemberNii, täna algas järjekordne trenninädal. Sai koolis käidud vaid tund aega, kuna on semestrilõpp ja tänu sellele sai päevläbi pikutatud ja magatud. Sai söödud kõvasti ja arvasin et mis see tänane trenn siis ära pole teha, aga võta näpust. Tundub, et mida rohkem puhkad, seda laisem oled ja trenn ka kuradi raske. Ei olnud seda pura sees täna, tegin Aimariga koos kõik nii nagu pidi, aga erilist naudingut polnud. Haige ka nagu pole, eks vaatab mis kolmapäeval surumine näitab. Tänane trenn iseenesest selline:
1. Kükk 5×5/ 160-ga tegin kergemalt, reedel ülesminek ka plaanis, ei tahtnud ära kurnata.
2. Nelipea masinal 4×12
3. Kakspea masinal 5×6
4. Ohutukangia ettekummardused 5×6/ 105-125 kg
5. Seljatõsted 5×6 / 35 kg
6. Kõht
Reedel kodusaarele minek jõule pidama, vaatan kas teen trenni spartas või salu saalis ära.
Rait Sagor
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rait Sagor
MemberTahtsin ka selga näidata, aga särki ei lubatud ära võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 13, 2012 at 12:08 p.l. in reply to: Sparta POWERLIFTING TEAM – kerge kükk 365kg….! #332242Rait Sagor
MemberTere.
Pole ammu endast fitnessis kuulda andnud ja paneks nüüd mõned read kirja. Praegu teen mehemoodi trenni koos Aimari ja Gunnariga. Eesmärgiks meil Aimariga ära käia Euroopakatel, mis toimuvad järgmise aasta aprillis. Ning töö meil käib selles suunas. Euroopakatelt vaja meil Aimariga ära tuua 3+ medalit, kuna Salul olla 47 välistiitlivõistluse medalit ja 50 vaja täis saada. See ka siis meie väike eesmärk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Jõunäitajatest ja kaalust nii palju, et hakkab vaikselt looma suvealgust vormi. Peale EM-i läksin ju sõjaväkke ja kaal langes 105-lt 93-ni ja ega ka jõust midagi järgi jäänud. Nüüd kaal 102,5 ja kang palju kergem kui oktoobri algul, mil kaitseväest pääsesin.
See nädal on meil viimane baasjõu ja massi kasvatamise nädal, oleme seda 5-6 kuus nädalt tampinud. Kükis põhiliselt 12-10-10-8-8-6-6-4 kasvava raskusega, kuhu olen iga nädal 5 kg juurde pannud. Surumises meil 5×5 pooleli, eile tegin 145 kg 5×5 ja tunne on hea.
Järgmine nädal kükis ja tõmbes ülesminek, siis hea näha palju oktoobiseisuga juurde on tulnud. Olgu öeldud, et 2 kuud tagasi oli väga nõrk seis ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni teen praegu 5x nädalas, 4 põhitrenni ja siis neljapäeviti teen kergemaid harjutusi nt: kõhtu, biitsa, stabikaid jne.
Lisandid tänu fitness.ee-le HTr ja dextro ning kreatiin.
Sau
Rait Sagor
MemberMina järgmine aasta vast kulturismi ei tee, plaan on jõutõstmises EM ära käia ja salule 50 medalit välismaalt täis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+1
Rait Sagor
MemberAlgraskustega hõbe saada, väga kõva.
Palju õnne!!!
mai 7, 2012 at 3:44 p.l. in reply to: Saaremaa I lahtised meistrivõistlused lamades surumises 12.05.2012 #113097Rait Sagor
MemberSa Koit tule ise võistlema. Saarlane ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2012 at 11:36 e.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #113313Rait Sagor
MemberPalju õnne kogu Teamile!!!
mai 6, 2012 at 7:51 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #114673Rait Sagor
MemberTere
Ei ole ammu kirjutanud ja teen väikse sissekande oma tegemistest.
Märtsist saadik olen valmistunud Juuni kuus toimuvaks EM-ks. Aprilli algul hakkasin tegema küki kava, kus pean 3x nädalas protsendi järgi kükkima. Järgmine nädal hakkab viies nädal ehk eelviimane. Baasjõud on arenenud kõvasti, aga väike probleem on ka. Mingi põletik on reienelipea kinnitus kohas sees, usun et see tuli ülekoormusest, aga vaid paar nädalat on jäänud ja kannatan ära. Surumist teen ikka pakkudelt ja raamist. 19 mai on võistlused ja eks näeb, kas vorm on märtsiga võrreldes paranenud. Jõutõmbes teen põhi trenne haardele, teen rippumist ja hoian kettaid aja peale.
Sel kolmapäeval sai kõva särgitrenn tehtud ning katseid kogunes palju. Nüüd tuleval kolmapäeval proovin rinnale.
12 mai lähme poistega orissaarde võistlema. Salu korraldas ilma varustuseta surumisvõistlused ja lähme proovime palju tuleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Video ka kolmapäevast:
Rait Sagor
MemberGunn astub Aimarile kandadele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vorm tundub pildilt jumala hea.Rait Sagor
MemberPeaks ka proovima sidemetega tõmmata. Äkki saab kangi veel kiiremini üles ja näpud suudavad lõpuni vastu pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise kardan, et äkki tõmban kangi sidemesse kinni ja tõmban kohe haarde lahti?Rait Sagor
MemberRainil tehnika ja asend 10x parem kui võistlustel.
veebruar 29, 2012 at 8:10 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #187700Rait Sagor
MemberTervist.
Kuna treeningsaaliks on mul viimased 2 kuud olnud Reval-Sport siis kirjutan oma blogi nüüd siia.
Jaanuari keskelt saadik olen teinud väga hoolsalt trenni ja olen saavutanud oma kunagised tipptulemused ja enamgi. Motivatsiooni on palju ja loodan nii Eestis kui ka välisvõistlustel konkurentsi jälle pakkuda.
Esmaspäeval tegin varustusega kükki ja suutsin 325 kg kükkida. Viimati kükkisin seda raskust 2009 aastal Rootsis. Usun et mul võimu rohkemakski ja esmaspäeval harjutan uuesti varustust.
Eelmine reede proovisin ka tõmbes varustust. 340 kg tõmbasin üles, aga sihid on palju kõrgemad.
Täna proovisin surumist. Särk on mul nüüd paar korda seljas käinud ja surumine muutub iga korraga aina paremaks. Tänased katsed olid särgiga 230-237,5 ja 242,5. Katsed surusin kõik ülesse. Tehnika on veel natuke loge, aga võistlusteni veel aega on. 242,5 on ka mu uus rekord, sellsit raskust pole ma veel surunud. Operatsiooni õlg ei anna üldse tunda ja saan rahulikult harjutada.
-
AutorPostitused