raino6
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
raino6
MemberHead uut aastat siis kõigile spordisõpradele! Hea oli täna juua mahla samal ajal, kui teised kõrval viina viskasid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raino6
MemberEt siis paar nädalat ei teinud üldse trenni või ei teinud ainult rinda?Trenni ikka tegin edasi, aga rinda üritasin nii palju säästa kui vähegi võimalik. Aga jah nagu enne õeldi, see sõltub paljugi sellest kui hullusti viga teinud oled. Tark oleks mitte midagi sellist teha, mis rinnalihast kaasab. aga alakehale ja kõhtu saad ju ikka teha. Isiklikult määrisin ka fastumiga, minu puhul on sellel väga tõhus effekt.
raino6
MemberOmal oli ka täpselt sama asi kusjuures. Arsti juurde küll ei läinud aga andsin paar nädalat puhkust, siis kadus ära.
raino6
MemberKreatiini puhul oli mul kõrvalmõjuks mõttetu raha tuulde loopimine.St. ma ei märganud mingeid muutusi, ainult platseeboefekt.Aga kas siis platseeboeffekt polegi effekt?
Järelikult ikka midagi tast kasu on ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raino6
MemberSelles suhtes et need kes siin teda nüüd mõnitavad ja halvustavad – Teie ei ole nüüd küll talle mingid kohtumõistjad. Isiklikult eeldan, et ta teadis, millega riskib ja mis teda oodata võib. Küll tuleb ka karistus, aga ma olen kindel et teie sõnavõtt siin maailma paremaks kohaks ei muuda. Igaühe oma asi mis teeb, kuidas teeb ja kelle jaoks teeb. Tema teeb seda endale, järelikult on ka ainult temal endal õigus oma teguviise kritiseerida.
raino6
MemberTahaks paarist liigsest kilost lahti saada. Teen kaks korda nädalas aeroobkat ( ligi tund) ja kaks korda või kolm korda nädalas kepikõndi ( ligi 12 kilomeetrit). Kas rasvapõletust soodustavad ained aitaksid kiirendada kaalu kaotust? Ja mis tooteid soovitaksite. Suur dieedi pidaja ma ei ole aga ei pea ennast ka õgardiks. Minu viga on see, et võin päev otsa olla söömata ja siis õhtul söön aga mitte palju.Ega dieet ju ei tohigi seisneda enese näljutamises. Ma arvan et nende rasva põletavate ainete asemel võiksid pigem omale paika panna väheke kindlamad söömaajad ja jälgima, et saaksid toitaineid õigetes kogustes ja ainult seda, mida vaja.
raino6
MemberOletame, et siksbäkk on ees, aga jalad on nagu pulgad ja rinnakorvist ribid paistavad, nagu santlaagri saadikul, siis ikka on enesekindel tunne või?See oli hästi õeldud
raino6
MemberKohupiima-kreem on pudin, kohupiim aga toit.Ise söön justnimelt kohupiimakreemi (Tere kohupiimatoru äkki?) ja ei ütleks et väga pudin on, toitained saab kätte 300g-st pakist.
raino6
MemberVäga tublid. Huvitav kas Salu poisid teevad jätkuvalt westside?Minu arust küll peaksid veel westside tegema….vähemalt viimati kui mina kuulsin siis tegid.
raino6
Member.
raino6
Membertehke asi saaremaal siis saaks ka tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siin ilus suvi nagunii
ei a mina oleks muidu küll nõus selle asjaga jhraino6
MemberMassi jaoks pead arvestama vajamineva proteiini, süsivesiku ja rasvade hulga päeva peale.Ja trenni pead vastavalt tegema, suurte raskustega väheste kordustega.
a mitte ka nüüd väga väheste kordustega, vaid ikka 8-12 korda ja raskused sellised millega jõuad teha nii palju ÕIGE tehnikaga. tehnika ongi üks massilisamise alus
raino6
MemberVõtad ikka iga päev ja tund enne trenni ja kohe pärast trenni. enne trenni pane kuskil sama palju süsikaid kui protetki(30g) aga pärast trenni rohkem, kuskil 40 grammi. vabadel päevadel võta ikka ka jah ja ajad las jäägu enamvähem samaks mis trennipäevadelgi ja süsikaid ka vähem, kuskil 15 grammi ma arvan
raino6
MemberMinul juhtus kunagi…oli see vist neljandas klassis, nii et hakkasin koolis rattaga koju minema. kooli ja kodu vahe kuskil 8 km mõõda asfaldteed. kusagil poole te peal siis nägin et sõber läks jala ka kodupoole. mõtlesin siis et võtan sõbra pulgale ja jõuame mõlemad kiiresti koju ja saab kohe välja mängima minna. a vaat kõik ei läinud nii hästi kui plaanitud. nimelt olime sõitnud juba mingi 100 meetrit ja päris kena hoog oli sees, kui äkki sõbra jalg esikodaratesse kõikus. järgmine pilt mida mäletan oli see et ärkasin asfaldilt üles ja sõber nuttis kõrval nii mis hirmus, sest tal oli kand verine natuke. küsisin siis sõbralt et on mul ikka kõik korras, ise nimelt nägu ei tundnud hästi. nokamüts oli mul peas ja sõber ütles et kõik on korras. hakkasin siis mütsi kohendama ja niikui selle peast ära tõmbasin jäi sõbral karp lahti ja vaatas jäätunud silmadega minu laupa. tuntsin siis ka äkki et midagi voolab nagu mõõda nägu alla ja silma. siis katsusin käega laupa ja oh üllatust, see oli väga paitses ja väga verine.seejärel hakkasime kodupoole minema jameil oli tervelt 4 km minna. noh ja siiskui koju jõudsin oli veri juba kuivanud ja “sidusin”omaarust pea kinni. see oli umbes kaks korda nii suur kui oleks pidanud. siis aga tuli vend ja pani mulle jääkoti pea peale. õhtul olin muidugi omaseotud sideme pärast naljakohaks ja pealegi oli masendus sellepärast et ratas oli puruks. olin mingi kolm nädalat kodus ja pea oli paistes. nüüd on siiamaani väike auk peas kuhu juuksed ei kasva…arvatavasti oli mingi kivi sinna selle augu teinud. siit ka loo moraal: ärge võtke kunagi kedagi pulgale!
raino6
Memberpool aastat tagasi kuskil 70kg.. nüüd 92.5 vanust 16 ja kaal 72
AutorPostitused