raino6
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
raino6
MemberKeegi ei oska midagi vastata?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis lendavad prügikasti, mina ennast katsejäneseks tegema ei hakka
Pärast kasvab kolmas käsi selja pealt välja.raino6
MemberMis me peaks kaht kätt kokku lööma ja takka kiitma v?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma soovitaks meie vastu, kes me pederastjasse hästi ei suhtu, ka tolerantsemad olla.
Kas tead, mis on ainus relv ebatolerantsuse vastu? Õigesti arvasid – nulltolerantsus. Kuid ma ei pea ennast maailmaparandajaks, seega ei kavatse siin kellegagi vaidlema hakata. Ei peaks kaht kätt kokku lööma, miks te üldse midagi tegema peate? Kas te lihtsalt olla ei oska? Mina oleksin hea meelega lihtsalt tasa, kuid madalalaubalisus on see, mida mina ei salli. Kogu selle vihkamisega keerate te ainult endale ja kulutate oma närvirakke mõttetusele.
raino6
MemberMa ei ole omasooiharate vihkaja. Ma üldse ei vihka kedagi ja ausalt öeldes ei saa ka mina aru siinsest suurest homofoobide hulgast, kes endal häälepaelu puruks kriiskavad ja juba raudlatte haaravad??? Milleks?Muidugi ma pooldan täisväärtuslikku abielu ja mõnes mõttes ei poolda ka omasooliste kooselu, aga ka siinkohal ei saa ma aru, et miks kaks NAIST sobib koos elama ja lapsi kasvatma, aga kaks MEEST ei sobi??? Minu meelest on omasooliste abielu nagu üksikvanema kasvatus – midagi jääb puudu. Aga puudu jääb ka normaalses abielus – tahate mulle väita, et 100% hetero abieludest on õnnelikud ja isa-ema täidavad oma normaalseid rolle?!?!?
Bullikaka. Ma arvan, et ma ei eksi kui väidan, et kuni 50% perekondades mees joob ja laaberdab ning naine on see, kes teenib perele ülalpidamist ja mis seal salata, meestele ka joogiraha. Naine varjab hommikul puudriga nöol siniseid plekke ja lapsed nutavad öösiti patja, kuna pidid jälle pealt kuulma-vaatama, kuidas issi emmet peksab no või siis issi-issit (mis vahet seal on). Vot sellistel meestel taoks ma sapöörilabidaga pea seibideks – hoolimata tema seksuaalsest orientatsioonist.
Vot kui mees on vägivaldne või joodik, siis hoiab ta mehe AU üleval, aga kui pede, siis kohe on mingi väärakas. Kasvage suureks kulla mehepojad ja arendage ajusid, mitte ainult lihasmassi.
Ma olen alati mehi austanud, sest ma ei saaks töötada kohas kus ma töötan ilma neid asutamata. Siinsete sõnavõttude osas ma üldistusi teha ei tahaks, aga kui peaks, siis pole mul teie kohta küll mitte midagi head öelda – meestel silmaring nagu seinapragu.
Kurb.
Nonii, las ma seletan: Kalle elas raskel nõukogude ajal. Ta oli abielus ja tal oli ka kolm väikest last. Salaja oli Kalle aga alati hoopis mehi himustanud. Kord töökojas keevitades tuli tema juurde töökaaslane Dima ning patsutas teda õlale. See oli Kalle jaoks liig, ta ei suutnud ennast tagasi hoida ja üritas Dimale seksuaalset lähenemiskatset teha. Dima jooksis kontorisse, karjus, et töökojas on “pederast”. Tuli miilits, Kalle võeti kaasa, viidi metsa ja käristati kuul pähe. Siit loo moraal: homofoobia on maailmas alati esinenud. Kui see aga jõudis riiklikule tasandile, suurenes homofoobide osakaal ka lihtrahva seas, oli ju võimalik naabrile ära panna. Sellest ajast on tänapäeva, nagu kõik teavad, palju üle kandunud. Siiani on kapitalismi kiruvaid inimesi suurel hulgal, samamoodi ka homofoobe. Küll see mingite järgnevate põlvkondade jooksul välja sööbib, lihtsalt, iga haava paranemine võtab aega. Need, kes siis latte tõstavad, on lihtsalt pisut arengurongist maha jäänud ja peavad hilisemaga järgi tulema. Aga noh, see on minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raino6
MemberJälle homoseksuaalsust puudutav teema siin foorumis. Kes on homofoobid, teadke, et selle siinse soigumisega ei saavuta te absoluutselt mitte midagi ja maailma paremaks ei muuda, seega, milleks vaevuda? Ma saan aru, et trenn tõstab meie kõigi testosteroonitaset, kuid las inimesed olla, see probleem ei ole enam aktuaalne ning ei kao mitte kuhugi. Aafrikas on sellel keelul põhjus, siin aga ajate lihtsalt õhku taga.
raino6
MemberSoomes tõusetus sellest suur rahvuslik konflikt, kui üks ajalehe peatoimetaja väljendus ühe toimetaja kohta, et “julki lesbot ja kaappi homot” (avalikud lesbid ja “kapi homod”) ei saa üht soliidset ajalehte toimetada.
raino6
MemberMuide, kas selle reljeeftrenniga tuleks soendust ka teha (enne trenni 15 min jooksu)?Sooja tuleb kindlasti teha, ilma eelneva soenduseta trenni alustamine on ju puhas eneselõhkumine
raino6
MemberVäljajuurimine on võimatu
raino6
MemberMina ütleks selle kõige peale, et alkoholism on probleem, mis tuleks ühiskonnast välja juurida. Üks asi on kasulik kehale, teine asi on kasulik mõistusele, hingele ja tahtejõule. Minuarust on sõltuvused nõrkused (peale trennisõltuvuse muidugi). Aga see on ainult minu arvamus, ärge pikka viha pidage!
jaanuar 3, 2009 at 4:00 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #177656raino6
Memberdoping on oma tööd ikka teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See poiss nüüd küll kunagi dopingut ei ole kasutanud, tean teda piisavalt isiklikult!
raino6
MemberMa ei saa üleüldse aru, miks siin arutatakse kalorite hulka, mida ta päevas tarbima peaks. Kas neiu on härra Aderilt muidu toitumiskava kätte saanud? Ma arvan, et las see tema toitumise kordasättimine jääb siiski Argo teha ja tema peaks seda lihtsalt järgima, nii lihtne see ongi.
raino6
MemberMis selle IPF täpne kodulehe aadress on?raino6
MemberIse jooksen 2-3x nädalas 14 km pulsiga 135 ja käin 4x nädalas jõusaalis. Kui sa hoiad jooksu ajal pulsi koguaeg sellises madalas olekus, siis ei hakka lihasmass kuhugi kaduma. Jooks tuleb ikka kasuks. Treener rääkis mul kunagi, et iga 10 tonni tõstetud raua pealt peaks tegema vähemalt 10 km jooksu, et “raam” ja “mootor” vastavuses oleksid.
raino6
MemberMul on täitsa võimalik käia esmaspäeva õhtuti isa töö kaudu ujumas tund aega. Seal on enamasti vanad inimesed kah, kellel on suva milline välja näed. Aga palju ma ujuma peaks, kui üks pikkus on 25m? Kuna ma olen paar aastat tagasi ujumistrennis ka käinud, siis ujuda ma võin vabalt. Muidugi ujumistundidest koolis ma hiilin alati kõrvale, kuna see on poistega koos. Lihtsalt häbi on.No kui on võimalik tund aega ujumas käia, siis ujugi kõik see tund aega, lihtsalt vaikselt, et ikka kogu aja ujuda suudaks. Mingit otsest distantsi pole ju mõtet omale seada. Ise näed, palju tunni ajaga ujuda suudad.
raino6
MemberEi või ikka päis nii nagu tahad. Visuaalse arengu toimumise aluseks on õigesti koostatud toitumiskava, et lihased saaksid taastuda ja rasvakiht väheneda- kui see ikka on eesmärgiks, nagu ma aru saan. Lihtsalt enesetunde jaoks treenides aga miks mitte, vabalt.Sportlikku uut aastat!
Ja kui ei taha ju päris toitumiskava tellida, siis natuke võiks ikka vaadata, mida sööd ja väheke kaloreid lugeda. Arvesta, et igas söögikorras oleks sul valke, rasvu, süsivesikuid ja kaloreid parajas koguses. Kusagil siin sai seda vist arvutada ka, palju sinu pikkuse, vanuse ja massi juures normaalne oleks? Ja ära söö rämpsu. Uuri natuke artikleid ja foorumeid, mina näiteks panin oma esimese toitumiskava täitsa ise kokku, kasutades loetud tarkusi. Ja härra Kalmus kiitis selle täitsa heaks. Niiet mina soovitan kindlasti asuda kohe, juba algajana toitumise kallale. Omal on kohe parem enesetunne ja tervem olla. Edu!
raino6
MemberKoeraga? Mh, mu koer on nii pisikene, et kui natukene kõnnib, väsib ta ära.
Siis jalutad ilma koerata, või koer süles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Põhiline asi on ikkagi see, et sa ennast aeroobselt liigutaks. Kas sul kusagil ujumas ei ole võimalik käia? See on väga hea rasvapõletusviis.AutorPostitused