raino6
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 20, 2010 at 5:03 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257772
raino6
MemberAivar Rehemaa 29
Kaspar Kokk 46
Karel Tammjärv 52
veebruar 19, 2010 at 6:51 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257526raino6
MemberKristina Šmigun-Vähi 2
Tatjana Mannima 45
Kaija Udras 51
veebruar 16, 2010 at 5:31 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256625raino6
Member20.30 Naiste 10 km, jälitussõit
Eveli Saue – 49
22.45 Meeste 12,5 km, jälitussõit
Indrek Tobreluts – 40
Kauri Kõiv – 51
raino6
MemberParem hais õhus kui valu kõhus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minul ka mingi vahe tekkisid gaasid, kui proteiinijooki tarbisin. Nüüd on nagu jälle ära kadunud…raino6
MemberMnjah, jagan kah oma arvamust siis..Mul pole üldiselt midagi sellevastu kui plätudega käiakse – ju siis ei ole inimene raskusi oma varbale kukutanud või ei tea kui hea on korraliku jalatsiga trenni teha(Või siis ei tehta lihtsalt jõutõmmet või kükki..) – mis aga häirib on see et inimesed ei suuda raskusi õigesti ära panna – Mul vist mingi “mild case of OCD” kah aga ikkagi – kui hantlid on reastatud raskuste järgi siis võiks nad nii ka tagasi panna – ja 5kg’ste ketaste rajale ei ole eriti ilus panna 15kg’seid kettaid..
Olen nõus sinuga. Mina üritan ennast mitte häirida lasta enamustest põnevatest tegevustest, mis jõusaalis tehakse, kuid raskuste ärapanemise probleem häirib mindki. Eriti, kui oled just lõpetanud jõutõmbe ja pead hakkama 5 kilost ketast mingi hunniku alt välja kaevama. See ei ole meeldiv
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raino6
MemberKüsimus – Kas keegi on sealt lehelt siiani ka reaalselt midagi “kingituseks” saanud? Olen neid kutseid saanud umbe juba.
raino6
MemberSee püss pole küll peale rinnalt surumise midagi muud teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Et selline rind sobiks peaks biitseps vast 50 olema.
Ausaltöeldes, pole ammu nii jubedat eite näinud.
Ilmselt ma vana kooli mees ja ei mõista neid uuemaid trende.
Need kes selle muti valisid, peaks vist natuke naiskergejõustiklaste juures ringi vaatama, seal on ikka sellised püssid, et ila ainult tilgub tribüünil
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma saan aru et mõni ei ole “tissimees” aga 50 cm biitseps?
Aga eks igaühel ole oma maitse…
Memberraino100@hotmail.com – olen samuti nõus aitama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid jah, kui teeksid selle eformularis mugavas küsimustikuks oleks kindlasti huvi suurem.raino6
MemberJõumeestel on siin foorumis oma nurgake ju olemas. Proovi sealt küsida
MemberÕnne ka minu poolt!
raino6
Memberma arvan, et se on mugavuse küsimus rohkem, kui selles kas sa saad kõik vajalikud ained kätte tavatoidust.sest pärast trenni peaks ikkagi kohupiima paki ja puuvilja võtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina arvan ka, koolipoisil on see veel eriti mugav, ei pea saja karbikesega toitu kaasas tassima.
raino6
MemberKooli ei hakka sooja toitu kaasa võtma, sest seal saab isegi juba ühe korra.Nüüdsest plaaninud kohupiima(toru) kaasa hakata võtma.Kaks kohupiima koolipäeva jooksul teeks hea. Hommiku söön nii palju kui alla läheb(putru, võisaiu). Peale teist tundi on juba kõht tühi. Siis olekski hea üks kohupiim naha vahele keerata. Neljanda vahetunni ajal saab sooja toitu. Ning siis peale seitsmendat võtaks veel ühe kohupiima hea meelega, sest koju saab alles pooleteise kuni kahe tunni pärast.Mina vedasin kooli kaasa karbiga sooja toitu. Koolis saab seda ka jah, aga kogused olid vähemalt meil pisut väikesed, poleks kaloraaži täis saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja spordikotis oli ka kaks sheiki, üks enne ja teine pärast trenni… olid ajad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsijale ka: Kaasa võtsin küpsetatud kanafileed, salatit ja pisut kartuleid. Suhe oli taldriku peale pannes selline, et pool moodustas toidust salat, veerand kanafilee ja veerand kartul. Sööklas oli mugav oma karp välja tõmmata ja sööma hakata. Teised vaatasid imelikult küll aga see ei ole ju probleem
MemberSelge, suured tänud vastajatele.Toitumine on tõesti korras, pole olnud kunagi kaalu probleeme, ega mingeid nälgimisi vms..
Söön ikka rohkem kasulike asju.. Kodujuustu, juustu, pastat, liha, putru , köögivilju, juurvilju…
Magusat söön ka, aga mitte koguaeg, ikka harvem.. Ja natuke ju peabki magusat sööma.. eriti peale trenni on hea see ju taastab keha glükogeenivarud.
Üks asi on see, mida sa sööd, teine aga see, kui palju ja kui suure vahe tagant sa sööd. Keha peab ühe toidukorraga saama kätte vajaliku koguse toitaineid.
jaanuar 7, 2010 at 3:05 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247846raino6
MemberKuulge, kui Kiivikas teeb kaasa rohkem, kui ühes telesaates, pea igal pool õlavarrred paljad, Adraga olid terevisioonis koos isegi, Ader tantsusaates, siis miks ei tohi Kalmus nati heategevusega tegeleda!? Adra tantsusaate ajal kilkasid kõik siin, et näed-näed, kui lahe, promob kulturismi ja puha, nüüd pos. dopingu proov, arvake ära, mida kulturismi promomist vajav seltskond inimestest nüüd sellest alast arvab? Ok, see viimane oli OT, aga kiunuge no nati vähem! Järjest rohkem hakkab tunduma, et fitness.ee seltskod ongi üks kari poolearulisi, kelle elus on kaks asja… jõusaal ja fitness.ee, ok alessandro käib kalal kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovi sa seda ära kustutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hehe!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellest aktsioonist saavad kasu noorsportlased ning üks trenniinimene, kes saab ainult 5 krooni eest personaalse treeningu. Mina ei näe selles ka midagi halba. Edu, Marek!raino6
MemberMa saan aru kui inimene on ülekaalus ja teadmised toitumisest pole parimad, siis võiks olla kava. Aga kui tegu on noore inimesega ja tahab kaalus juurde võtta, siis krt võtaks, las sööb lihtsalt palju, tehku vaid selgeks see, mis toit mida sisaldab, mitte ei sööks ainult kartult kilodeviisi …või ainult mune. Kui tal pole mingeid võistlemis eesmärke, siis pole vaja nii täpselt toiduaineid kaaluda, las SÖÖB JA KASVAB! Selline on mu arvamus ja jään selle juurde.Kusjuures mina olin 16 kui omale toitumiskava hankisin. Olin samamoodi loomult kõhn. Vaja teda on nagunii, vahet pole, kas tahad kaalus alla või juurde võtta. Loomulikult kõhna inimene ei pruugi niisama palju süües üldse juurde võtta, selleks on vaja kindlaid aineid kindlates kogustes. Ülesöömine lõpeb sellega, et keha kulutab lisaenergiat liigse toidu seedimisele ning kasutegur on null. Seega on kaks varianti – ennast ise harida ja see kava ise kokku panna, seejärel igaks-juhuks ka mõnele teadjale mehele ette näidata, või siis tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused