RainKuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RainKuusnõmm
MemberKuna tööl on kiire ja töötunde ühe kuukohta on stabiilselt 200 kanti aasta ringselt siis sellegipoolest olen üritanud kõik trennid ära teha,vahest teadlikumalt kergelt kui väga energiat pole enam järgi peale tööpäeva.kuid minematta pole jäänud.eelmine nädal oli väga raske,põhitöö kõrvale suutsin veel ühe töö võtta ning päevad venisid pea 22.30ni enne kui koju sain.Lisaks pidi neljapäeval olema trennis filmimine kuid jäi ära,arvatavasti lähipäevil see ka toimuma saab.ehk siis sama teema mis peebul ja raigol tehtud on.
Täna võtsime fasti poolt toidulisandeid ka ning minul nagu ikka,valikus bcaa ja pudding.
RainKuusnõmm
MemberSina, Janar ja mina oleme vist ainukesed, kes sellise
täpsusega dieeti peavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul on exceli tabelis menüü välja arvatud…seega ka suht piinlik täpsus
RainKuusnõmm
Memberpoisid lammutavad trennis juba nagu valmistuks sügisel lavale minema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RainKuusnõmm
Memberhetke vorm,nii häguselt kui seda ka näha on polstri alt aga kindlasti etem kui eelmine aasta samal ajal
trenne teen ikka 2-1 süsteemiga ning pikkasid seeriaid,vahelduseks ka superseeriaid terve trenni. eelmisel aastal jäid kordused jäid enamus alla 10 ja pidevalt tegin ülesminekud.Eks näis kas midagi vormi suhtes muudab kuid ega enne ei õpi kui omal nahal järgi ei proovi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
fasti poolt hetkel laimi pudding ning bcaa trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RainKuusnõmm
MemberKuna siiamaani olen treeninud enamvähem 8×8 seeriatega trennis siis vahelduseks mõtlesin et teen 5×12.eile tegin lamades surumist ja koos soojendusega 8×12 kuid tööseeria 5×12 85kg .varasemalt suutsin teha 105kg 8×8 ilma sillata,jalad pingil.põhimõtteliselt on see täiesti erinev minu varasemast trennist seega saab näha kas ka mõju on. Trenne teen 4 jaotatuna ning 2+1 süsteemis.samas on suvi ja nv pidevalt kusagil kodust ära siis olen teinud ka 3trenni järjest 2 vaba jne. Toidulisanditest praegu puding ja bcaa.praeguse palavusega see ideaalne jook trennis!
RainKuusnõmm
MemberPalju õnne Eesti koondisele!
RainKuusnõmm
MemberVahepealsetest tegemistest siis niipalju,et trennidele tuli 3päevane puhkeperiood sisse tänu käigule saaremaal.pmst tegin kahel nädalavahetuse päeval u 12h tööpäevad.Täna esmaspäev oli seega 8sas päev järjest töötada.terve nädal veel ees .Öösel vastu tänast üldse sain uneaeg ligemale 3h-Suvel on alati tegemist 2x rohkem kui teha jõuaks.Kuid päeva lõpuks jõudsin ka trenni ja plaanis oli suruda kangiga 8×8 100kg .Selle tegin esimese harjutusena ära.Teised harjutused tegin rohkem tunnetuse peale,kordused 8×8 ja raskust eriti ei lisanud.
Saaremaal surumise võistlustel ei osalenud,kuna trenni selleks olen teinud liiga kergelt siiamaani veel.Trennis pole paar kuud raskust üle 100kg surunud siis pidasin targemaks mitte võistelda.Küll aga käisin vendade võistlust korraks kohapeal vaatamas.
Eelmisel nädalal sai FASTi juunikuu toetus välja võetud ja sedakorda valikuks siis :RainKuusnõmm
MemberVõtan ka mõnesõnaga oma selle kevadhooaja kokku.Tegin teadlikult ainult 3 võistlust.Eesti karika võistlused ,Baltimatsi ning Euroopa meistrivõistlused.Peaeesmärk oligi Em hispaanias kuid sellised eelnevad võistlused on hea võimalus näha ja vajadusel korrigeerida poseerimist,vabakava,ka vormi enne EM.Eestikate kohapeal oli II koht maksimum,mis andis üldse selles klassika kategoorias võtta.Plaanisin tegelikult üldse tegelikult kulturismi kategoorias Raigoga kõrvuti seista kuid jäin klassikale kindlaks-mitte tulemuse pärast muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seal jällegi Janariga massivahe ligemale 25kg ja endale see mingisugust erilist võrdlusmomenti ei andnud,Sellep kaalusin juba ennemgi,et vb Raigoga ühes katis olla,kus kaaluvahe u 8 kg.Samas võin õelda, et ettevalmistusega rahule ei jäänud.Alati saaks paremini,seda just tagantjärele tarkusena.Oma enda ettevalmistusele annaks seda puhku hindeks heal juhul 3.Seda just dieedi lõpp perioodile.
Trenni tegin küll 3+1 süsteemis teist hooaega järjest,kuid toitumise osas tegin suuri muutusi võrreldes eelmise aastaga.Samas arvan,et võtsin kuulda liiga palju teiste “arvamusi” ja järg kord püüan rohkem endale kindlaks jääda.
Aga selleks,et seda paremini teha,on võimalus 2015 EM arvatavasti.Kuigi ei saa mainimatta jätta,et mul oli see aasta meeletult õnne ka,sest tulemuseks hõbemedal.Veel rohkem olen õnnelik selle üle,et suutsin ka vabakavaga edestada kategooria võitjat.Mõelda vaid,kui oleks vorm ka grammike parem olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuld oli suhtkoht käeulatuses kui nüüd tagantjärele protokolli vaadata…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju ikka selliseid võimalusi ette tuleb.Järgmiseks aastaks vaja kindlasti edasiminekut näidata muidu läheb tihedama konkurentsi puhul finaalisaamisegagi raskeks.
Tulemused siis: ekv II klassikas ,abs III koht
balti matz V koht
euroopa MV -168 cm II kohtTänusõnad siis alaliidule lähetuse eest,samuti tänud Spartale!!!Muidugi fasti toetus on olnud alati abiks.Suurimad tänud pöidlahoidjatele!!!
RainKuusnõmm
MemberRainKuusnõmm
MemberNii…tänane nn puhkepäev tundub õhtusse jõudnud olevat ja saab siis korraks ka tegelikult puhata mõne tunni.Alustuseks siis pool päeva tööl.Seejärel koju lõunale ning revalisse sealset võistlust vaatama ja sain ka aidata FASTi letis degusteerimisega.Pakkumisel olid smootid,batoonid ning eriti hea maitsega Hera80ned.Lime-valgesokolaadi ja küpsisekreemi maitsed.samuti snackid ja Minuga koos olid veel selle võistluse jooksul Eva ja Artur(kes asendas Laurat)
Seal kulus ka umbes 3h ning peale seda kiirelt koju,trenni asjad kokku ja Spartasse trenni.Tegin selja-triitsepsi trenni.Selline laupäev siis.Õhtul plaanin veel vabakava läbi harjutada,Aega ka juba vähem kui 2 nädalat EKV,seega ei saa seda kuidagi edasi lükata…RainKuusnõmm
MemberTänane seljatrenn tehtud,homme veel jalapäev ja siis üks päev puhkust.NIng taas kolm trenni järjest.Vahepeal tegin siin ühe tsükli ka kaks vaba sest enesetunne oli selline ,et no ei jaksa.Õnneks läks üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd muutsin trenne ka raske ja kerge kolmene tsükkel ning kohati ei saa nagu arugi,et dieedil olen.Eks raskemaid päevi tuleb ikka ette.
Eilses rinnatrennis midagi märkimisväärset ei teinud,kangiga surumises püramiidina üles ja alla ning 105kgx8 oli tipp.Üles ja alla 10kg sammudega.Kuna kangi raskelt ei teinud siis oli jõudu hantlitega surumises.Seal läksin 40kgx8 sama süsteemiga.Kokku trennis u 10 harjutust.
Täna oli seljapäev ja samamoodi jätsin meelega raskused kergemaks.
Tahtsin vabakava ka harjutada kuid saalis sellist ruumi ei leidu kus saaks liigutada end.Seega peab kodus harjutama.Kondikava on paigas,muusika lõikasin ka vastavaks ning saab ainult lihvima hakata.Vabakava mul tavaliselt suht puine olnud kuna see jääb reeglina viimaste tegemiste hulka.
Toidulisanditest kasutan trenni ajal fasti BCAA,ülihea maitsega on.Ning lisaks muidugi pudding!RainKuusnõmm
MemberGunnarilt uus eesti rekord
RainKuusnõmm
MemberRainKuusnõmm
MemberKuna homme toimuvad Spartas Emv jõutõstmises,siis sellepärast kavatsen oma trenni ära teha juba hommikul vara sest õhtul juba Nike Training day-le appi degusteerima.Peale seda oleks raske trenni jõuda seega teen ette ära.pühapäeval ülevaatusele ja seljatrenn vaja ära teha lisaks muudele tegemistele.selline kiire nädalavahetus tulemas…
-
AutorPostitused