RainKuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RainKuusnõmm
MemberHomme kella 17.30-20.00 degusteerin Fast tooteid Myfitness Kristiines!
Seega astuge läbi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RainKuusnõmm
Membermõtlesin,et kirjutan üles ka võistlustulemused kulturismis.Sain kokku 4a jooksul 13 võistlust,nendest 7 siis rahvusvahelised,3 tiitlivõistlustel osalemist.
sain sellise listi:
2010 Eesti meistrivõistlused kulturism mehed -80kg II koht
2011 Põhjamaade mv(Rootsi,Lund) kulturism mehed -70kg II koht
2011 Eesti meistrivõisltused (eesti) klassikaline kulturism mehed -171cm II koht (abs.

2011 maailma meistrivõistlused klassikaline kulturism mehed -168cm VII koht
2012 Põhjamaade meistrivõistlused(Taani) kulturism mehed -70kg I koht
2012 Eesti meistrivõistlused kulturism mehed -85kg I koht (abs.3)
2013 reval cup tallinn kulturism mehed edasijõudnud III koht (abs.3)
2013 eesti karikavõistlused klassikaline kulturism mehed -171cm I koht
2013 balti matš (tallinn) klassikaline kulturism mehed III koht
2013 euroopa mv (moldova/chisinau) klassikaline kulturism mehed -168cm IV koht
2014 eesti karikavõistlused klassikaline kulturism mehed II koht
2014 balti matš (läti/riia) klassikaline kulturism mehed V koht
2014 euroopa mv(hispaania/santasusanna) klassikaline kulturism mehed -168cm II koht
RainKuusnõmm
MemberTäna tegin kolmanda trenni järjest kuna tahtsin homset õhtut vabaks.Oli plaanis teha korralik rinnatrenn ning alustasin surumisega.Tavaline surumine,tõusva raskusega püramiidi süsteemis.läksin 120kgni ja siis alla tagasi.
teiseks harjutuseks tahtsin teha positiivse kaldega hantlite surumist kuid just sel hetkel oli hantlite juures kõik pingid kinni.(esmaspäev ju)-siis otsustasin,et ootama ka ei hakka ning valisin positiivse kaldega surumine kangiga.seal samuti püramiidsüsteemiga tõusva raskusega.pmst trennid ongi nüüd sellise ülesehitusega
kolmanda harjutusena hoisti trenaz, surumine,nn negatiivse kaldega.
esiõlale alustasin istudes surumisega vastava trenaz peal.
seejärel seistes lend küljele
üks harjutus küljeosale veel plokil ning trenazööril lõpetuseks
kõhttrenni alustan nüüd ,kui vähegi võimalik ,jooksmisega lindil,enamjaolt 2km iga trenn.Varasema 0km asemel abiks ikka ehk …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Enne trenni võtsin PUMP+ ning caramel puddingut magustoiduks peale trenni.Kaalu olen terve jaanuari kontrollinud/hoidnud kuid nüüd hakkan vaikselt alla võtma,esimesed võistlused arvatavasti EKV,teine kindel siht on EM…
RainKuusnõmm
MemberRainKuusnõmm
MemberRainKuusnõmm
Memberloodan,et paari kuu pärast sama ei saa õelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RainKuusnõmm
MemberKäisin siis pühapäeval Oti juures ülevaatusel.Vorm piltidelt midagi ei ütle,kuid annab tagasidet poseerimise kohapealt-see on ikka päris paigast ära.tuleb harjutama hakata,eks natuke üle poole aasta on möödas ka kui viimati sellist tõsisemat poseerimist sai tehtud.Ega enne piltide tegemist läbi ei harjutand ka,pmst kohesärk maha ja pildid.Nii ,et tuleb liigutama hakata.
Täna tegin seljatrenni,trenn ise nüüd uue ülesehitusega,seega peab natuke harjuma.Lisaks hakkan suuremat rõgku panema aeroobsele poolele.Peale trenni tegin mõned pildid ka kuna lailihas seljatagnt poos oli mul väga valesti poseeritud,siis oli hea võimalus seda natuke harjutada.
panen ühest toidukorrast ka pildi,eks püüan oma menüü poolt ka vähe rohkem üles pildistada ja kirjeldada

trenni ajal soovitan BCAA
http://fitshop.fitness.ee/kompleksid/0/readmore/942/BCAA/RainKuusnõmm
MemberSeljatrenn täna koos Toivoga.Viis harjutust seljale,üks õla tagaosale ning lõppu trapes ja kõht.
-kangiga tõmbed alakõhu vastu kummardudes-
Eile sai trenni alustatud kitsa haardega kõrgele pakule surumisega,sellest ka video(pildikvaliteet natuke kehvapoolne).seda harjutust väga palju ei ole kasutanud,pigem ilma pakuta varjanti.
Ega need raskused mingid erilised ei ole videos aga sellega sai vähe raskem nädal läbi,kus läksin 6ste kordustega üles.Homme puhkepäev ja siis algab superseeriate nädal kus jälle 3×10 ja seda 2x läbi tehes.Nii iga harjutuse puhul,lühikeste puhkepausidega.
Kaal on palju kergem kui eelmisel aastal samal ajal dieedile minnes,pühapäeval peaks tulema ka vormipildid siis saab võrrelda.
RainKuusnõmm
MemberViimane postitus ka sellel aastal veel.Jõudsin täna isegi trenni,et teha ära seljatrenn,õnneks oli Sparta täna 5ni lahti.Homme jääb trenn nii kui nii vahele ja siis tuleb selle tõttu üks lisapäev.
Uuel aastal algab trennid õnneks või mitte jalatrenniga-ja veel tõusva raskusega seeriad,seega raskelt peale kohe.Jalatrenne jagasin sel aastal ka muidu kaheks,ühel nädalal kükk või rinnaltkükk,teine nädal jalapress vms.
Põhmõtteliselt algab homsest ka tõsisem valmistumine euroopa meistrivõistlusteks,sel aastal on muidugi latt kõrgele seatud.Loodan seekord parema vormi teha,et mitte ebaõnnestuda.top6 on ikka ja jälle eesmärgiks,kuna aastad on erinevad ja tase kõigub, siis arvan ,et see on piisav eesmärk.MM tase oli ju sel aastal korralik “loomaaed”.Kindlasti tahaks seekord rohkem võistelda kui 2-3 võistlust hooajal teha.Nendele mõtlen natuke hiljem.Jutud on liikunud ka esimestest euroopa mängudest,kui vähegi võimalik siis tahaks sealgi ära käia.
Eelmise aasta euroopa mv-l saavutatud hõbemedal tõi mulle sel aastal ka aasta parima klassiku tiitli.Minule esimene selle taoline tiitel,samas ka esimene tiitlivõistluste medal,seega tulemuse mõttes igati korda läinud aasta.Eks järgmine aasta tuleb mõnes mõttes raskem kuid vast saab hakkama!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head vana aasta lõppu ja veel paremat saabuvat uut!!!
RainKuusnõmm
Memberhttp://www.saaresport.ee/kasulikku/kusitlused/meessportlane-2014/ veel võimalik hääletada tänaja homme!
RainKuusnõmm
MemberTäna oli rind-õlg trenn.Tegime koos Toivoga.kahekesi koos on ikka tunduvalt etem teha kui üksi omaette nokitsedes.Aga enamjaolt teen siiski üksi,vahel trennid kattuvad.
Enamjaolt tegime terve trenni 2x(3×10 ) superseeriaid .pausid u 10sek.raskused jäid enamjaolt igalpool 50% kanti kuna muidu ei suutnud viimaseid korduseid ära teha.tegin mõned poseerimispildid ka trenni lõppu…

Võtsime poistega välja ka oma detsembri kuu toetuse FASTi poolt…

Luxus batoon caramel-hazelnut on viimase aja lemmik!sel nädalal veel 4 tööpäeva ning siis puhkus kuni 5nda jaanuarini.Kuna nädalalõpus saaremaale,siis saab mõned trennid ka Jaan Salu saalis ära teha.
Lisaks olen sel aastal veel nominent saaremaa aasta meesportlase auhinnale,hetkel interneti hääletus seega võid anda oma panuse
http://www.saaresport.ee/kasulikku/kusitlused/meessportlane-2014/eks vastaskandidaadid on kõvad ,kuid kulturism siiski esindatud!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RainKuusnõmm
MemberRaigo vorm on tõesti hea.Lubas kevadel,et teeb selle valmistumisperioodi hoopis teisiti kui varasemalt,ning tulemus on piltidelt näha.Sellist vormi ei ole lihtne hoida,ise ma küll ei suuda.Seega loodame temalt kevadel head tulemust.
Ise olen ka muutnud totaalselt oma hooajavälist toitumist.Pmst söön samamoodi nagu dieedi ajal kuid vahel läheb ikka käest ära.Varasemalt oli kõik “käest ära” Dieedi ajal keskendun rohkem ja ei anna järgi.Praegu tean,et saab lubada vahest.
Trenni poole pealt ka.tundub,et on olnud edasiminek,kuna jaksan suuremate raskustega pikemaid seeriad suruda.Eks ta sellest on,et olen pikkadele seeriatele rõhku pannud terve suve .Väga harva kui olen teinud puhtalt 6seid korduseid.Enamjaolt ikka 8,10 või 12.hantlite puhul positiivse kaldega suudan 48kilosed hantlid ise kätte võtta ning 8 x suruda probleemideta.Varasemalt oli selleks kellegi julgestust vaja.Ka kangi olen teinud igal rinnapäeval.Viimasel paaril trennil proovisin ka pikemaid seeriaid kui 10nsed ja 85kg 20 suruda küll raske polnud,surun ilma sillata,jalad pingil ning põidlad kangil ühelpool sõrmedega).Oleks ka soovinud võistelda korduste peale surumises,kuid olin sel päeval pikalt tööl ning ei jõudnud.
Kindlasti oleks tahtnud ka selleks klassika MM vormi teha,et oma varasem 7.koht ehk natuke parema vastu välja vahetada.Kuid see otsus sai juba kevadel hispaanias vastu võetud,et võistlen uuesti järgmisel kevadel.Ja teine dieet kohe järjest tehes,oleks mul väga raske üldse mingit arengut lihasmassis näidata.Eks seda on praegugi raske aru saada,kas on lihasmassi lisandunud või mitte,ju kevadel näha saab,ega siin kaua oodata pole,kohe-kohe tuleb asi palju tõsisemalt käsile võtta.RainKuusnõmm
MemberTäna tegin rinnalt surumist ning kirjutan siia mõned numbrid üles,teinekord hea vaadata/võrrelda kuna trenni vihikut, kui niisugust, ma ei pea.Tean,et Raigo võttis selle seekord kasutusele ja kirjutab iga numbri ülesse,mees aeti kevadel ikka korralikult kurjaks ja nüüd võtab ettevalmistust ikka väga tõsiselt.Ise aga olen piisavalt laisk,et trennis neid numbreid vihikusse kritseldada.
Täna siis alustasin lamades surumisega.Surun ilma sillata,st tõstan jalad ka pingile,et mitte toestada ning suruda maximaalselt rinnaga.Selle tõttu langeb natuke maksimaalne surumise number kuid see ei ole otseselt mu eesmärk.Sel suvel ei olegi proovinud 1stega ülesse minna,seega ei teagi palju suudaksin suruda maximumi.Tänane seeria siis selline,40kg x10,50kgx10,70kgx10,80kgx10 90kg x10 ,100×10 ,110×8 ,120×5 võrdluseks siis niipalju, et sillaga olen surunud 120kg 10kordust.
teise harjutusena täna hantlitega surumine,positiivse kaldega… 30kg hantlid x10,40kg hantlid x10,48kg x8 ,42kgx10,40kgx10,38kgx10,30kg x10 ning 26kg x10
3nda harjutusena rinnale tegin nn negatiivse kaldega surumist trenaz. 5×10
4. harjutus rinnale ristivedu,5×10
veel teen rinnapäeval esi ja külje õlga ning kõhulihas
trenni ajal ikka BCAA ning protena kasutan protein puddingutRainKuusnõmm
MemberRainKuusnõmm
MemberSain arvuti ka lõpuks uuesti korda ja saab jälle blogi aegajalt uuendada.Läbi telefoni on seda suht tüütu teha.
Täna otsustasin,et teen ühe vaba päeva asemel kaks vaba järjest.Tööd on nagu ikka meeletult palju,trenni olen ka siiamaani teinud 2+1 ehk keskmiselt 5 trenni nädalas,ning väike hingetõmbe päev.Homme plaanis jälle rind+õlg päev teha.Esmaspäeval juba jalapäev.Trennid on ikka samalaadsed nagu kevadel alustasin peale võistluseid ehk siis pikad seeriad,aegajalt superseeriaid ,mõni üksik nädal olen proovinud ka raskuseid.
Kehakaalu hoian ka kontrolli all,et mitte lasta väga käest ära ,et kevadel lihtsam oleks vormi teha.Euroopakateni on veel 7 kuud aega,seega loodan selle ajaga võimalikult palju tööd ära teha,et mingisugust arengut ehk näidata. -
AutorPostitused