RainKuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RainKuusnõmm
Membermul oli kindel eesmärk saavutada see kaal,siit edasi rohkem ei lase tõusta kaalul.plaanis ka 2012 klassikas võistelda.vaja liha luudele juurde saada-ehk saab järg kord juba finaaligi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heameelega teeks kevadelgi kaasa aga sel juhul areng oleks 0,teeks pmst sama vormi ,mis tegin nüüd ja seepole mu eesmärk
RainKuusnõmm
Membermul raigoga kaal peaaegu sama:D enne dieeti oli kuskil seal 76 piirimail koguaeg-täna nägin juba rekordkaalu ära,numbri mida ma poleks oodanudki:D
trenni praegu ei tee,puhkan-tegin see aasta kõik trennid ära,vahele ei jäänud mitte ühtki seega puhkus kohustuslik!
trenni lähen uuesti siis kui tunnen, et õige aeg uuesti alustada.puhkan ühe nädala ,ehk isegi kaks.
esialgu plaanin uuesti võistelda sügisel-saab ehk mõned lisa cm käele,rinnale ja õlale juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> need on minu ühed suurimad miinused hetkel.järgmine aasta teen dieedi ka natuke lühemalt ja targemalt,kuna kogemusi sellelt alalt on väga vähe siis paljuski oli seekord katsetamist ning ei saavutanud sellist tulemust nagu oleks oodanud,väheke sain paremaks vormi MM ajaks kui seda oli EMV.
pühapäeval juba tiimiga tartusse,jõutõstmist vaatama,Aimar võistleb ka ning omadele vaja abiks olla.
toidulisanidest ikka bcaa ja hera80
RainKuusnõmm
MemberRainKuusnõmm
Membermeeskonnale jälle medaleid juures ning mis peamine- MM tiitel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.ootame järgmise pühapäeva ka ära kui Aimar Tartus jõutõstmises võistleb siis saab hooaja medalisaagist ja tulemustest kokkuvõtte teha.loomulikult tuleb ka meeskonna pilt .seega, kõik ,kes tiimist sel aastal võistlesid,võiks saata mulle meilile oma tulemused ,et saaksin kokku panna selle
.RainKuusnõmm
Membertänane pikk ja raske päev ka pmst läbi-kaal tegi lõpuks muutuse minu üllatuseks.vahepeal juba jäi püsima kuid nüüd liikus alalpoole ja väga palju ei ole enam minna ka , et reedel kaalu mahtuda.
trennis tegin täna niiõelda plaanivälise trenni,lähtudest viimasest nädalast.muidu oleks tulnud 2 päeva puhkust.seega tegin ülakeha kõik läbi täna ning homme puhkan,siis oma tavapärane kava edasi ja 4 päeva järjest:)
poseerimist tegin ka natuke.lõppu väntasin 30 minti ratast+saun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RainKuusnõmm
Member6 trenni veel teha enne MM-i…viimased 8 pikka päeva pmst veel jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis plaanis teha väike puhkus ja juba olen vaikselt ka plaane teinud kuidas ja mismoodi edasi trenni tegema hakkan:P
praegu aga jälgin pmst igapäev kaalu,et järg reede olla täpselt kaalus.ei tahaks eriti veega mängima hakata seekord.eelminekrod tegin täitsa valesti ja olin oma kaalukategoorias 1.2 kilose varuga sees.pilt enne kaalumist ja laval oli täiestierinev .siit väike kogemus juurde…
seekord tahaks suht täpselt saavutada selle numbri.natuke veel alla minna kilodes
rinnatrenn ja jalg tehtud- veel õla ja seljapäev.siis veelkord kõik trennid läbi ja peaksi olema juba kaalumispäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennid hetkel suhteliselt kiired +aeroobne trenn lõppu.
viimanejalatrenn oli aga kükk smithil 10sed seeriad.
siis jalapressil samamoodi
siis 1 jalg korraga ettesirutused,hantlitega kummardamised ette
lisaniditest bcaa ja omega 3
toidus tegin ka korrektuure,ehk on abi ka sellest-saab näha

RainKuusnõmm
Memberpalju õnne! medaleid tuleb igalt poolt tiimile ja tulemas on veel võistluseid seega ootame lisa Jürilt lätis ja Taavilt kahe nädalapärst MM
RainKuusnõmm
Member
RainKuusnõmm
Member14 päeva veel…siis selleks aastaks ühel pool
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .tänane trenn ka juba tehtud -õlapäev oli.tegin kiire trenni.alustasin superseeriaga ette tõsted+küljelend,peale teist seeriat ettetõsted vahetasin kangi vastu.siis smithil surumine ja tagaosale trenazõõril.kõhulihasele tegin ak korralikult ning väntasin jalgratast 30minti.kavatsen sedasi nüüd igapäev teha,vaatan mis ja kuidas mõjub.peale trenni proteiinina american pro isolate. fasti omega3 ja BCAA samuti igapäevane.
homme arvatavasti õhtupoole trenni,kuna pool päeva tööl.plaanis siis lailihasele ja triitsale korralik trenn teha.poseerima ka vaja õppida kõigile muule lisaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vabakava tuleb ka arvatavasti uus,vaatan ,mis 2 nädalaga teha suudan.ega sellist vaba aega eriti ei olegi, et harjutada.kuus kesmiselt töötunde 200 kandis ,selle kõrvalt veel 5 päeva nädalas trennis rassida-kokkuvõttes vabaaega peaaegu ei olegi:Düks huvitav pilt ka eestikatelt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kohe näha ,kes poseerimist õpetab
RainKuusnõmm
Memberpizza “pool aastat piina” oleks ka huvitav lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kogu selle palgaks medal ka muidugiRainKuusnõmm
Memberselle aasta 3as võistlus ka seljataga nüüdseks….teine kulturismis,osalesin märtsis ka jõutõstmises EMV.seega on suht tihe hooaeg olnud ja tulemas on ka 4as võistlus,see siis MM näol kuna arvati ka mind koondisesse kuigi jäin oma katis kaotajaks.senini siis kolmelt võistluselt saavutanud kolm teist kohta.aga selle eest kogemused,mis sellega kaasnevad on meeletud,nii laval kui ka kõik see valmistumine enne seda.seekord tuli siis kaotus vormi näol.ei olnud piisavalt kuiv ning samuti ka vabakava oli kehva-see on vaja kindlasti ümber teha MM silmas pidades.laupäeval lasin kaalu ka liiga alla kuna ei olnud kindel ,et katti sisse mahun ja pabistasin üle.kogemuste puudmine
RainKuusnõmm
Memberõnnitlused!
RainKuusnõmm
Membernii,põhimõtteliselt on mul eestikateni jäänud veel 3 trenni:P 2 on seljataga juba seenädal ning ees veel ainult korralik poseerimistund homme ning rind+bic ja õlapäev järgnvatel päevadel.
täna tegin trenni gunnariga,lalihast nimelt.alustasin ripped lõua tõmmetega,siis alt lai haare plokil ning istudes ülevalt kitsas tõmme lisaks,siis kangiga alakõhu vastu kummardudes tõmbed ja trossiga ülevedu lõppu
triitsale istudes ühe hantliga üle pea surumine,plokil trossiga althaardega surumine ja veel 1 harjutus rõõbaspuu moodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nagu ikka viimasel ajal siis ka saun peale trenni.
kehakaal on hetkel sama ,mis oli ta enne reisi eelmine kolmapäev.seega olen hetkel graafikus laupäevast kaalumist arvestades.
lisanditest hetkel bcaa ,betaalanine,l-glutamine
RainKuusnõmm
Membertegelikult ise rahule ei jäänud kuivusega,minna veel on kõvasti.aga eestikateks peaks juba parem pilt olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RainKuusnõmm
Member
AutorPostitused