RainKuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RainKuusnõmm
Memberhomme lisan videod ka
RainKuusnõmm
MemberTäna oli raske tsükli esimene päev ja kohe rekordite lainel…eelmine nädal hoidsime end teadlikult tagasi ja tegime umbes 50 % raskustega terve trenni läbi,pikad seeriad ja kordused vastavalt tundele-selline taastav nädalake.Täna aga alustasime lamades surumisega ning ma surusin 145kg x3 ja 155kgx1.See 145×3 on mu jaoks suur kordaminek kuna seda ma igapäev ei suuda.Peale seda aga neg kaldega surumine.
kolmas harjutus oli hantlitega surumine ja positiivse kaldega 48kg hantlid x8 oli viimane seeria.samas madalama kaldega olen teinud ka 52kg x6
peale seda aga õlale küljele lend ja smithil surumine.
triitsepsile prantsuse surumine ,58kg x6 ja proovisin ka 68kg aga sellega suutsin 1 x aga see on mu uus isiklik,senini polnd seda proovinud
viimane harjutus oli rööbaspuudel surumine
homme aga kükipäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RainKuusnõmm
Membergunnari tõmme üks seeriatest…
RainKuusnõmm
MemberViimaste trennidega olen jäänud väga rahule,palju uusi rekordeid tulnud harjutustes ja kordustes jne.Osalt ka sellepärast, et kava näeb ette 15sed kordused ja suuremate raskustega nädal .Samas teen trenni Raigoga,kelle raskused on väheke suuremadkui mul , kuid üritan sammu pidada,vahel saab mõne harjutusega isegi lähedale…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile tegime jalapressi,tegin sama pressi ,mis raigo aga viimase seeria tegin ma 370kgx15 korda.
video ka raigo 340×15 sellest harjutusest…
täna tegin lamades surumist. korduseid plaanisi 4×15 aga esimene seeria tegin vähe kergemalt,75kgx15,siis tegin 3 seeriat 105kg x15
peale selle otsustasin raske nädala puhul,et proovin mõnda raskust,seega 130kg ja ka 140kg surusin ära.eks millalgi proovib enam aga peale sellised 15seid korduseid on raske rekordilähedasi raskuseid suruma hakata.
peale veel hantlitega ja üks venitav
siis tegin keretõsteid kettaga ning lailihase osa ,lõppu kõht.
paar pilti tänasest trennist kus jõutõstmis hooajaks valmistuvad Gun,Aimar,Rait ja Jaan….
ketta pukid on igaljuhul ketastest tühjad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…aimari tõmme raamidelt…
täna võtsime toidulisaneid ka juurde ning minu sellekorra valikuks oli uus Pudding ning nagu ikka,PUMP+
RainKuusnõmm
Membervõta samsung s3 .telefon on ju ikka pidevalt käepärst,parim kaamera on see ,mis sul vajalikul hetkel kaasas on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RainKuusnõmm
MemberTäna tegime Raigoga spartas jalatrenni,alustasime rinnalt kükiga.tegin täna 60kg kettaid 10-10-10 superseeriaid.ja selliseid seeriaid 2 x
Seejärel aga jalapress sama süsteemi järgi ning kolmas harjutus oli istudes ettesirutused.
Siis veel kakspealihasele ning säärelihas lõppu.
Pilte eilsest,õlg-bic-triits trennist
Trenni ajal kasutan fasti INTRA,peale trenni aga HTR.
RainKuusnõmm
Memberaga palun…mul kaamera alati kaasas trennis,tule ja kutsu teinekordki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RainKuusnõmm
Memberraigo 160kg x6
RainKuusnõmm
Membertänasest trennist ka videosid…minu surumine 52kg hantlitega….
raigo surus viimases seerias 60kg hantlitega…
RainKuusnõmm
Membereile tegin trennis jalapäeva,tegin võiamlikult raskete raskustega nii kükki ,jalapressi kui ette sirutusi istudes.Korduseid tegin 10.8.6.6 püramiidina.
esimese harjutusena kükk,mis oli vägagi raske kuid tegin endale ettepandud raskused ära.Jalapressis samamoodi.kasutasin seda jalapressis,kus raskused ei küündi sinna 700kg+ kanti,saab rahulikult ka 300-400kg tehtud.
peale seda ettesirutused,istudes
siis 2pealihasele kõhuli tõsted ning säärelihasele 2 harjutust ja kõhulihas.
kehakaal on peale jõule miinus 1kg sellest,mis ma tavaliselt kaalun,seega olen suutnud hoida ,kuna plaan on võistleda klassikalises kulturismis.
seega hetkel 75kg
minuga eile samal ajal trennis kolistas kettidega ka Aimar…kiiruslik kükk,ketid+kummid
RainKuusnõmm
Membertäna tegime rind +selg trenni,trennoli suhteliselt kerge.varasemalt pingutasime siiski üle vist ja vahepeal oli tunda juba väsimust.tundus et see 3+1 süsteem käib natuke üle jõu kuna enne trenni on pikad tööpäevad ka aga praegu on okei.
tegime kergemate raskustega ja 15mesed kordused,4 seeriat.
esimesena lamades surumine
siis rinna trenas …
siis venitav harjutus rinnale ja seljale alustasime plokil alla tõmbed rinnale,lai haare
siis veel hoist trenas õhe käega korraga ning ülevedu laia haardega plokil.
keretõsted kettaga ning trapets.
samal ajal meiega olid täna saalis aimar,rait ja jaan
tegid lamades surumises 5×5 korduseid suht suurte raskustega
homme puhkus ja reedene päev veel lahtine,ehk jõuan trenni hommikul Spartas ära teha enne saaremaale sõitu
Memberma poleks sel juhul julgend enda pilti panna üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> zil-i ukse vastu ei saaRainKuusnõmm
Memberpraegu väga kiire aeg kuid trennid saavad siiski tehtud,siiski vahel aega kaameraga trennis mõni klõps ka teha…
pilt viimasest rind+seljatrennist.
hetkel kavas nädal ,kus korduseid on 15 ja seeriaid 3-4 ,reeglina teeme ikka 4 seeriat ära.sel nädalal raskused suuremad,järgmisel aga taastav nädal.eilne kükitrenn oli päris raske kuna absoluudselt ei ole valmis peale rasket 9h tööpäeva ,veel tegema suure raskusega 15 korduseid
??:”>homme puhkus ja siis jälle 3 trenni järjest.reedel ja laupäeval saaremaal trennis.reedel üritan Jaan Salu saalis trenni ära teha ja laupäeval ehk spordihoones vms.pühapäeval taas Spartas.Nüüd tulebki see pühadeaeg ,enamus kusagil ära aga üritame Raigoga kõik trennid ära teha,plaan siiski kevadini EM kaasa teha mai kuus.
Fasti toodetest ikka hera80,htr ,pump+ ning omega 3.
RainKuusnõmm
Membervahepeal on olnud kiire aeg seoses tööga ja trennid on ka päevasele ajale sattunud ja pmst viimasel ajal üksi toimetanud saalis kuna Raiksiga trenni ajad ei ole klappinud.Esmaspäevast saab uuesti tavapärasel ajal saalis käima hakata ja siis saab asjad paika tagasi.Täna tegime ka koos trenni juba ja õlg +käed oli plaanis.
alustasime seistes svungiga,püramiid süsteemis jõudsin viimase 6se seeriaga 75kgni
edasi erinevad õlaharjutused tagaosale ja küljele.Lisaks veel bic ja triits kordamööda ja rööbaspuudel lisaraskusega surumisel 40kg kettaid lisaks viimases seerias.
homme peaks olema 10.8.6.6 kordustega kükk-saab väheke suuremaid raskusi proovida kui senini olen.
Lisandistest pump+ htr ja hera80
RainKuusnõmm
MemberTrennid sujuvad praegu kenasti…jõud taastub.Sel nädalal tegime nn püramiidi , kus kordused on 10,8,6.6 ja viimane seeria on maximum.Siiamaani olen raskused valinud suht täpselt,isegi on olnud nii et 5 suudan teha ja 6ndaga vaja abi või siis üldse 5ne ,eks järg kord parem raskuseid ka valida kui esimene nädal tehtud:Hetkel olen rahul.
Tegin lamades surumist ja 105kg x10 115kg x8 125kg x6 ja 135kgx 5(6ndale jöin alla) siis proovisin ka ühte raskust ja 145kg oli kergelt mu kohta.160 on üldse mu rekord suruda trennis raw.
Hantlitega surumises kasutasime kaldpinki ja raskused valisin 30kg x10,38kgx8 44kgx6 ja 52kgx6.Need numbrid tahan igatahes suuremaks saada enne järgmist võistlust,Raigoga koos treenides tundub see ka väga reaalne.Olen juba mõne nädalaga trennis rohkem isiklike rekordeid teinud kui eelmise hooajaga kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?!?!Lisandi valikust ikka hommikul hera80,taastajana HTR ja loomulikult PUMP+.
Raigo kakspealihase trenn..
täitsa läbi peale kükki… suutsin teha esimese kükitrenni viimase seeria 155kgx6 ,hetkeseisu arvestades juba täitsa rahuldav
(vöö oli ka muidugi see kohalik peenike kuna mõlemad suutsime laiavöö koju unustada.minu meelest on sellest peenikesest aga vähe abi kükis)
-
AutorPostitused