RainKuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 12, 2013 at 6:00 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342823
RainKuusnõmm
MemberHommikust.päev on alanud rahulikult.hommikusöögid söödud,Janar läks linna vaatama.Ott kongressil ning meie hakkame varsti grimmima.Et olla aegsasti valmis.Kell 15 on avatseremoonia ja siis peale kohe minu kategooria.Raigo arvas,et tema on võistlustules umbes kella 17 paiku.
mai 11, 2013 at 7:56 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342814RainKuusnõmm
MemberNojah ühekorra saab vastavas katis võistelda ka kus on enamvähem piirid paigas.pikkuse kaalu suhe.ei pea seisma Janari vastu ,kus tekib tohutu kontrast
mai 11, 2013 at 1:17 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342780RainKuusnõmm
MemberOtt laval käinud.oli esimeses väljakutses sees!
mai 11, 2013 at 12:22 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342771RainKuusnõmm
MemberRaigo laval käinud….7 meest ja tase on kõrge.lähiajal peaks saabuma ka uudiseid
mai 10, 2013 at 9:07 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342634RainKuusnõmm
Member4★ oli glorias
mai 9, 2013 at 3:44 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342550RainKuusnõmm
Membersamamoodi on minul
/>RainKuusnõmm
MemberRainKuusnõmm
MemberRainKuusnõmm
MemberRain classic bodybuilding -168 ,Raigo bodybuilding -75
RainKuusnõmm
MemberTänasest trennist ka üks klõps,plaanis oli rinnapäev ja lisaks õlg ja triitseps,korra vaatasin peeglist ka vormi ning üks huvitav pilt ka.Homme on plaanis minna Oti juurde ülevaatusele kell 15 eks siis kuuleb kus ja mis on hetkevorm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaal on hetkel täpselt selline nagu olen selle alates 15 jaanuarist siiamaani rihtinud.ühesõnaga graafikus.
Toidulisanditest kasutan praegu hommikupudrule igapäev hera80 -ülihea hommikupudrule!Lähiajal varun veel puddingut juurde kuna dieet kohevarsti läbi saamas ja siis saab maiustama hakata.Üks kott valgesokolaadi oma juba on ootamas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…
RainKuusnõmm
MemberKuna nüüdseks on EKV ja balti matš seljataga siis on jäänud veel 1 võistlus,See,mille pärst üldse otsustasin kevad hooaja kaasa teha.Euroopa meistrivõistlused muidugi.Põhimõtteliselt 2 nädalapärst on juba lend moldovasse.Minu eesmärk on täidetud kui saan seal finaalikoha…
Kokkuvõtte sellest hooajast kirjutan ka siis kuna peaeesmärk veel täitmata.tegelikult tahtsin eilsest trennist maha kirjutada mõned numbrid,seda just lamades surumises,tegin 105kgx10 kordust..115×3(sinna jätsin varu) ning siis 135kgx1 sellise kehakaalu juures ma pole seda kunagi jaksanud nagu praegu kaalun…
1.juuni saaremaal surumisvõistlused ja selleks ajaks peab end suutma ka uuesti vormi ajada surumises et “vendade” meeskonna eest ikka väärikalt esineda.
Reisi rahad ka põhimõtteliselt koos ja omapoolse toe lubas anda ka kodusaal Sparta Spordiklubi.Hea ,et on sellised klubisid on nagu Sparta!
RainKuusnõmm
MemberRainKuusnõmm
MemberRaidile kiitus,hea kokkuvõte.Banketil oleks võinud ikka end premeerida veidi tehtud töö eest.
RainKuusnõmm
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea tagaside mulle tänu nendele piltidele.Poseerimisel mõningad vead ja tean mida korrigeerida.kehakaal hetkel 69.15 kuid klassikas pean olema 10ndal mail umbes 67kg.samas tuleb seda teha ka juba EKV.

Täna tegime trenni ka revalis ära peale vormipilte ning harjutasime ka vabakava.Kuna homme on trennivaba päev siis kavatsen seda aega pühendada vabakavale ning muuta mõningaid asju kavas,mis sai Otiga kokku lepitud.
toidulisanditest kasutan praegu hommikupudrule lisaks whey + ning õhtul võtan fast vitamiine ja pump+.Wheyd ma varem polnudki kasutanud ja maitse on igatahes hea!
aprill 10, 2013 at 6:30 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340451RainKuusnõmm
Memberkusagilt käis läbi ka,et prnatslane tõmmanud varasemalt ainutl 260kg.eks näis….
-
AutorPostitused