rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberPõhimõtteliselt asi on lihtne,olen pool aastat käind jõusaalis ja võiks tegelt pulbrit ka natuke võtta..Suht sellist pulbrit on ,mis mõjuks lihasmassile,liigestele ja siis ,et eriti ära ei väsi?
Uuurisin küll aga natuke targemaks sain,paljude pulbrite alla oli kommenteeritud ja ma kohe ei oskand valida..
Mõtlesin siis siit küsida,otsisin küll,et äkki keegi on seda juba küsinud aga pole..ma ei leidnud xD
ET millist pulbrit soovitaksite TEIE minule?
rainisk
MemberHaha , haipimisest ja kuulsusejänust vahendeid valimata räägib ANU SAAGIM ? Mingi järjekordne nali ?
rainisk
MemberProovi poes mõlemat tossu jalga ja jookse poes natuke ringi (mingi tunnetuse saad ikka kätte ja võrdlusmomenti tekib ka teiste jalanõude vahel), Rakvere Rademaris on ruumi piisavalt. Küsi müüjat kes on reaalselt jooksmisega kokku puutunud.Ise proovisin seal hüppenööri reaalselt kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, tuli hästi välja.No Rakvere Rademaris või üldse Rakvere spordipoodides on sellised müüjad kellel pole ntx jooksmise ( või mingi muu alaga ) erilisi kogemusi paraku. Ja kui leian õige mudeli, tuleb seal sageli numbritest puudu jne…
rainisk
MembersportlandTallinnas ainult 1 sportlandi kauplus ? Millist sa mõtled ? Kahtlen et kõigis on võrdselt palju ruumi ja kompetentsed müüjad.
rainisk
MemberPäris huvitav vaidlus siin, kuid siiski pole raske valida keda uskuda. Tähendab uskuda võib ju mõlemit, aga eks sõtlub eesmärkidest, keda rohkem.
rainisk
MemberVahepeal jäi kerge surve alla, aga siiski supermäng. Ja see 3:0 üle peavad itaallased veel õnnelikud olema, sest väga häid võimalusi oli kordades rohkem. Loodan, et hollandlased jätkavad samas vaimus, ehk saab Robben ka varsti mängida !
rainisk
MemberTe ikka teadsite et Chelsea FC on bundesliiga klubi? Kalkun teadis küll öelda:DKas sa siis ei teadnudki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !See kild jäi mulle ka kõrva riivama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma sain juba enne aru, kui ta Chelsea-ni jõudis, kohe kui ütles, et kõik peale Metzelderi mängivad Bundesliigas, mõtlesin et kus siis Ballack mängib .rainisk
MemberMa ostsin jooksujalatsid Tartust Kaubamaja Sportlandist. Müüja ei osand midagi muud öelda, kui et hind on alla lastud, sest on eelmise hooaja mudel. Aga väga head pidid olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täispika õhktallaga jne. Ühesõnaga reklaamjutt ainult. Aga ostsin ära ja pärast ei kahetsenudki.No aga ma ei tahaks suurt summat ikka joppamise peale panna, tahaks ikka mugavaid ja vastupidavaid jooksutosse.
rainisk
MemberSAKSAMAA! Kahtlemata ! Ja ka Hollandile hoian pöialt.
rainisk
MemberSuvel lausa kaks tööd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> haljasalade trimmerdamine ja võsalõikamine. Täpselt niipalju kui viitsin ja täpselt siis kui viitsin. Teenib hästi ja rahulik töö kah. Eks paistab mis suvel veel, kui ilusad ilmad tulevad siis sugulaste juurde suvitama. Juuli keskel veel Metallica kontserdile ja noh, eks neid üritusi tuleb veelgi !rainisk
MemberNojah, äkki peaks siia tegema mingi hädaabi nurga. Tüdrukul on probleem – rinnad, vaja kiirelt lahti saada, muidu võib ju poistele meeldima hakata ! Kurb lugu tõesti
rainisk
MemberKas see kuidagi seotud sellega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas ta ei ole siis ? Lihas ka valk ju !
rainisk
MemberJohnny CAsh -HurtSee on midagi head juba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Viimasel ajal hästi käima tõmmanud lugu on Metallica- King Nothing.
Muide keegi siinsetest foorumlastest Metallica kontserdile ka läheb Riiga ? Kontsert toimub 20 juuli, sellel päeval on ka Võsu suvelaagri lõpetamine.
mai 25, 2008 at 2:12 p.l. in reply to: Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga? #155488rainisk
MemberKui tahad kiirelt treeninguga ühele poole saada siis tee HIITi ! Palju mõtekam kui mingid raskused kiled ja muu mumbo-jumbo !
Kui jooksmine ei meeldi siis proovi jõusaali. Aitab kah rasvaprotsenti vähendada.
rainisk
MemberHarrastusspordis on eesmärgiks nr. 1 enese heaolu. Nii arvan mina.Noh see on küll nüüd teemaväline ja Sinu jutus kõrvaline teema, aga vaidleks natuke vastu. Näiteks vastupidavusaladel – see kui sean endale eesmärgiks võistluse tulemuse, ei tee ju minust veel tippsportlast. Aga samas ega enesetunne peale nt Tartu Maratoni finishit pole just kõige parem või mis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused