rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberMeele heide on kah huvitav ala (nagu vere jooks-ki) , proovi sedagi teinekord.
Aga kõige tähtsam kettaheite juures on selle tehnika, jõudu võib sul hullumoodi olla, aga kui tehnikat ei ole, ei sünni ka normaalset tulemust. Eks kettaheitele aitavad kaasa paljud erinevad harjutused kindlasti. Baasharjutused nagu kükk, jõutõmme ja rinnaltsurumine on kindel valik.
rainisk
MemberNo andke kasvõi needki märku kes lähevad, aga kellel ruumi ei ole
rainisk
MemberMida siin loomulikus inimvõimete piiris ikka vaadata. Rekordite purustamine spordis toimub sama vaevaliselt, kui tigu roomab ühelt tänavalt teisele. Ma arvan, et sa viitsi vaadata, kuidas tigu seda teeb. Aga mis siin ikka vaielda, kellele ema kellele tütar
rainisk
Memberhttp://i118.photobucket.com/albums/o81/rai…/GERMANY2nd.jpg
Uskuge või ei, aga nii see läheb ! Saksamaale tuleb homme neljas tiitel !
juuni 27, 2008 at 2:48 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #159058rainisk
MemberSee, kumba kava eelistada, tuleb valida selle järgi, kas eesmärgiks on tervis või lihasmass .
rainisk
Memberno minu kava on üksluine.
rainisk
MemberSaksamaa võidab !
Hispaania ilus söödumäng põrkub vastu tugevat ja jõulist Saksa “müüri” !
Hispaanlased üritavadki sellisi megasööte teha, aga seevastu Sakslased on ratsionaalsed, teevad täpselt niipalju kui võiduks vaja !
rainisk
MemberEga kõikide väsimusmurdude põhjuseks ei peagi olema laiskus ja lodevus. Võibolla on just ületreening ! Ma pean ka vist arsti juurde minema, aasta alguses tõstsin trennimahtu päris järsult, eriti aeroobset. Paari nädala pärast hakkas puusaliiges valutama, siiamaani annab tunda kohati.
rainisk
Member1) Kelle jaoks pühendab, kelle jaoks mitte.
2) Ei arva, aga kelle see välja peaks vabandama ? Ega ma neid teisi ka ei fänna.
3) Vastus taaskord sama, kes fännab, kes ei fänna. Mind jätab praegu juba profikulturism täiesti külmaks. Ma tahaks näha loomulikku inimvõimete piiri, mitte ajada tasemevahet sõltuvalt sellest, kellel on suurem rahakott!
rainisk
MemberMa ei tea enam, kas olla selle üle õnnelik, et ta siin steroididega teisi rammumehi lutib või ei. Kuskil teemas ütles keegi väga selgelt, et kulturismis, jõutõstmises või rammumeeste võistlustel ilma keelatud aineteta tippu ei jõua. Tahaks ju uskuda, et pudru peal tulnud tulemused, aga…
rainisk
Membertere imre . Ma tahaks küsida .et jõukas olen käinud 3kuud ja mass2 kasutan kaal on kuskil 68.cm pikkus on 181.cmvanus on 15.a ja muskel ega rind ei kasva mul ple õigeid kava ja mis seeriatega ja kordustega peaks tegema .
Ette tänates
Päris huvitav vend oled peaks mainima. Sa ei tea mitu seeriat ja kordust peaks tegema, oled käinud jõusaalis 3 kuud, sul pole kava (sa ei oska isegi kirjutada) aga juba sööd toidulisandeid sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga jah, sinna see mõnede inimeste vastav propaganda viib.rainisk
MemberMa arvan, et kannatab rohkem, kui talle korraga peale mahub. Ei usu, et tehakse selliseid kange, mis ei kannata raskust, mida talle peale laduda saab.Ei tea midagi, meil siin maal jõusaalis on kole pikkade otstega kang, sinna saab ikka meeletult peale laduda, aga samas kang läks juba 125 kg-ga kergelt paindesse või nii… Samas pole kindel mis siis juhtuks kui sinna kogu raskus otsa toppida, võibolla et peaks isegi vastu.
rainisk
MemberValesti oled aru saanud, või ma olen ennast valesti väljendanud. Jõusaalis käiksin ikka edasi, aga oluliselt vähem (2-3x nädalas) .Oluliselt vähem = 2-3x nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aasta oled jõusaalis käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma arvan, et sul jõusaalis areng kiireneb pigem.rainisk
MemberRohkem arvamusi soovitusi polegi ? Ootaks veel vihjeid.
rainisk
MemberMis suurt nõu siin ikka vaja on. Tee trenni , jõusaali ja aeroobset mõlemat, alusta ettevaatlikult, järgi toitumist ja ole järjekindel ! Lihtsuses peitub geniaalsus !
AutorPostitused