rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberLuban, et ei anna lubadusi mida ma nagunii täita ei suuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vähemalt üritan hakata laduma põhja helgeks tulevikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, mis küll majanduslanguse tõttu natuke raskemaks võib muutuda aga…rainisk
MemberTa on on ju 15. See mõnitamis teema võib jah pärsis tõsine olla, ärge suruge teda. See jutt, et ahh ära tee välja, see ei mõju.Mäletan ise, kuidas põhikooli ajal sai isegi kambaga “teistsuguseid” mõnitatud. Nüüd muidugi olen ma palju inimesena muutunud, nagu ka enamus need teised narrijaid, lihtsalt ealised iseärasused. Aitaks ainult, kui leiaksid kellegi suure ja tugeva, kes neid mõnitajaid ähvardaks ning vajadusel ka füüsilist vägivalda kasutaks.
Räägitakse küll, et vägivald ei aita ning teeb asja aina hullemaks, jne. Aga oleme ausad, paljudel juhtudel on ta ainuke väljapääs
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga asjast rääkides. Kõigepealt lase põhjalikult seda kilpnääret uurida.
Jah, vägivald ei ole lahendus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõigest abinõu !rainisk
MemberJumal hoidku, proovi siis kuidagi neist mitte välja teha, võta nende mõnitustest siis enda parandamiseks inspiratsiooni. Toitumiskava ja jõusaaliga saavutad üpriski kiirelt oma eesmärgi…Aile…ja kas mitte ei olnud rasva arvelt normaalne kaalulangus kilo nädalas? Aastaga 20kg ju ei ole palju…
Aga sa pead arvestama seda ka, et hetkel on tegu ju kasvueas neiuga alles. Mitte täiskasvanuga !
Noh toitumine on sul muidugi paigast ära, aga sellest pole mõtet siin rääkida, kui saad nagunii Aderilt kava.
Aga kas sulle suusatamine ei meeldi ? Ujumine ja suusatamine on parimad aeroobsed tegevused, arvestades kalorikulu ja koormust liigestele. Suusatamine võtab nii palju energiat, et mul kaob lausa tahtmatult vahest talvel kehakaal, kuigi toitumises ega muus treeningus midagi ei muuda.
http://sekretar.ee/index.php?id=10942
http://www.tervispluss.ee/artikkel.php?id=5879
Võibolla ei teeks tõesti paha veel mõne arsti juures käimine.
Aga kui ka oma kava(d) kätte saad, siis ära üle piguta ! Sa ütlesid : “Oeh, mul on juba suht suva, mis tegema pean. Ma tahan kõhnaks saada. Kui ka teen endale liiga, elan üle. ” Elad küll jah, aga kui üle pingutad, siis tulevad tulemused ka märksa aeglasemalt, kui üldse. Alati ei kehti põhimõte “Mida rohkem, seda uhkem” !
rainisk
MemberSteroide võib võrrelda neerude ,südame või muu elutähtsa organiga- peale selle väljarebimist-eemaldamist hukkub organism,antud juhul siis kulturism
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, ja seda tänu väärastunud maailmavaatega inimestele !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõustun täielikult Jokeri esimese postitusega. Nii need asjad paraku praegu on.
detsember 28, 2008 at 5:18 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176762rainisk
MemberKahju kohe Murumetsast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Saab nüüd pool aastat selle 288 pudeli alkoholivaba õllega lilli kasta. Juua see kindlasti ei sünni !Kõik alahindasid krossimehi millegipärast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuidagi ebaloogiline ju, arvestades, et kardisõit ja rippumine nende “kodualad” ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Tannu tõusiski tänu rippumisele teiseks. Ja Gepa tegi Budõlinile isegi siis ära kui osales kahel alal vähem (põlvevigastuse tõttu) .rainisk
MemberRainisk ja Kaupmees teile siis nii palju teadmiseks, et kui selline onu nagu David Beckham annaks iga aasta näiteks oma aastaplgast 6% (3000000$) võiks sellest rahast luua liiga, mille auhinnafond ületab kodades Mr Olympia oma.Ja miks sa arvad, et keegi lihtsalt sellise asja peaks ette võtma ? Lisaks auhinnafondile lisanduks siia korraldustasud, reklaam, dopingukontrollid jne. Ja milleks seda teha
rainisk
MemberMa arvan, et tavaline intelligentne inimene vaataks pigem Frank Zane kui Ronnie Colemani. Seega nõus QWE8’ga.Ja intelligentsi osa Eesti ja USA ühiskonnas on …. ? Julgen pakkuda, et mitte just eriti suur. Ja sellest väiksest osast oleks siis huvilisi veel väga väike osa.
rainisk
MemberPalun loe mu postitus veel 3 korda läbi!!!Kui auhinnafond seal puhaste liigas oleks suurem, kaoks ka keemiud! Saad aru? Jah kindlast küritatkse luua siis kohe uusi avastamatuid dopinguid, aga see oleks juba teine teema.
Raha paneb ju siin maailmas kõik liikuma! Kulturismis liiguvad ju väikesed rahad.
Palju saab Mr Olympia tiitli võitja selle eest raha? Uurisin, et võidavad mingid lepingud, aga palju rahaliselt need kõik kokku väärt on, teab keegi?
Palun loe minu oma ükski kord läbi ! Ma just kirjutasin seal, et selline liiga ei tooks sponsoreid ega ka mitte pealtvaatajaid ! Seega, kust sa need miljardid välja võlud siis
rainisk
MemberTõenäoliselt siis läheks jah asi puhtamaks, sest olümpiasportlasi võidakse testida igal ajal. Ma arvan, et kulturism oleks siis eriti suure luubi all, sest seal ju steroidiest eriti kasu. Aga minu arust oleks lahendus väga lihtne luua paralleelselt uus liiga, kus võistlevaid sportlasi koguaeg testitakse, see nõuaks jällegi suuremat auhinna fondi, kui praegustel liigadel on. Aaa arvestades, et kulturismis liiguvad niigi väga väikesed rahad ei oleks see ju väga raske, mingil rikkal onul teoks teha. See järel sureks dopingukollide liigad välja ja olekski asi ants. Aja pikku kujuneks sportlastel ka dopingu vastane filosoofia välja ja kulturistid ise hakkaksid siis ka huvi tundma, et nende vastased ikka puhtad oleksid. Mitte nagu preagu, et kõik teavad, et kõik panevad dopingut. Vaid asi muutuks selliseks, et kui keegi vahele jääks oleks ta teiste seas väga taunitud, eluaegne keeld plus avalikkuse põlu alla sattumine.Saage aru, et sellist asja ei juhtu. Seal olümpial käiksid sel juhul maailma mõistes kolmanda ešeloni sportlased, proffid paneksid dopingut rõõmsalt edasi. Ei laseks nemad ennast sellest häirida, et poole väiksemad kolleegid mingit konnatiiki omavahel jagavad. Toidulisandite firmade patroonideks jääks endiselt keemikud ja tegelikult ei muutuks midagi ! Testitavate liigas poleks publikut ega sponsoreid ega ka mitte avalikku huvi. Pro liiga jätkuks samas vaimus ja puhas liiga sureks hoopis välja, selline on tegelikus.
Kui tahate puhast sporti- aga palun, hakake maletajateks !
See jutt on täpselt nii naiivne nagu rääkida, et kõik profikulturistid on saanud nii surteks puhtalt või et kingitused kuuse alla tuuaksegi jõuluvana ja päkapikkude poolt
. Või uskuda midagi sellist, et Estonia läks põhja tormise mere tõttu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Puhas sinisilmsus, ei muud.rainisk
MemberTubli Marek, ehk oled esimene ja julge ja ehk leidub veelgi keegi järgmine kes siin Eesti- taolises konnatiigis julgeb suu lahti teha.Edu, jõudu ja jaksu sulle!
Jajah, jube julge küll. Millega tal enam siis riskida oli kui vahele oli jäänud huvitav ?
rainisk
MemberLoen ja loen seda teemat ning ikka imestab inimeste suhtumine asjasse…Esiteks ei tohiks selline asi kellegile üllatusena tulla. Teiseks öelda nüüd Kalmuse kohta, et ta on väärtusetu mees ja imbetsill on lihtsalt puhtlollus.
Minu silmis on Kalmus realist. Kalmus on kulturismi tõeline austaja ning praktiseerija. Ma ei tea millal ta selle avastas, kuid üks hetk taipas ta, et puhtsalt tippu ei jõua. Olles võtnud iidoliks pm. kõige eduka kulturisti meie ajaloos ei ole kahtlustki, et Marek ei kavatsenud lihtsalt tavaliseks nurgataguseks jõusaali kolliks jääda.
Ma ei tea palju Marek veel dopingut kasutanud on, kuid nagu Arnoldi puhulgi ei saa olla kahtlustki tema suurepärastes teadmistes õige toitumise ning treeningu vallas. Nagu öeldud, doping ei tee veel sinust tipptegijat.
Öelge nüüd, kas puhta kulturismi propageerimine on halb? Hüpokraatia see võib olla, kuid Marek’i jutus on tõepõhi all. Niikaua kui võimalik tuleks juurutada puhast sporti. Tipptasemele jõudmiseks aga avastavad enamik, et puhtalt ei ole võimalik. Kui igale noorele öelda, et ta never-ever ei jõua ilma massilise dopingu kasutamiseta kuskile, siis mida me näeme on see, et kõik hakkavad “panema” ning jätavad tõelised oskused nagu, toitumise ja treeningu täppisteadmised, teisejärguliseks.
Las igaüks pigistab endast välja niipalju, kui jumal võimalust on andnud. Ning kui ka siis soovitud tulemus käes ei ole siis on juba inimese enda otsustada, kas lepib sellega kaugele on jõudnud või riskib edasise eesmärgi nimel, nagu niipaljud teised enne teda. Vähemalt võib ta puhta südamega siis öelda, et andis endast kõik mis võimalik, kuid inimlik piir tuli ette…
Keegi enne juba mainis, et äkki tahtis Kalmus pauguga karjääi lõpetada. Kaldun sama arvamuse poole…
Marek polnud enam noor mees. Arnold oli selleks ajaks juba kulturismi kaugele seljataha jätnud. Võimalused Marekil sellises vanuses enam suurt edasi areneda ja leida tee tippu on kaheldav.
Realistina leidis ta, et miks mitte riskida. Edu korral on tal lootust kuhugile jõuda ja kui mitte siis vähemalt on karjäärile punkt pandud. Inimestel endal on väga raske oma elus mingit kindlat tegevust või perioodi lõpetada. Vahele jäädes teda sunnitakse lõpetama. Ning ta on sunnitud otsima oma elule mingi muu väljundi… Mitte, et kulturism tema ellu igaveseks ei jääks. Aga lõpetades võistelmise võib lugeda väga suurt osa oma elu, sellest perioodist, lõppenuks ning saab pühenduda millegile muule.
Hiljutisest filmist võin aga öelda niipalju, et ega sõnum tühja ei ole… Dopingukontrolli tuleb tõhustada. Kohati on siuke tunne, et Marek lõpetas lihtsalt karjääri meelega dopingu pauguga. Et näidata, et isegi temasugune mees, kes maailma tasemel isegi oma parimas vormis, isegi dopingu abiga ei suuda medalite osas suurt kaasa rääkida. Mis lootust puhastel meestel veel on. Vaja ridu kärpida ning kuigi puhtaks see sport vaevalt kunagi saab, siis vähemalt kasvõi piirata massikeemikuid oleks hea saavutus.
Pikk jutt. Igastähes võin lugeda üles kümme asja, mida Marek õigesti ja kümme asja mida ta valesti on teinud. Liigitada tema tegusid täielikult õigete või täielikult valede alla on ülim märk idiootsusest.
Ma loodan, et see teema on nii mõnelegi andnud veidi mõtlemisainet. Ning loodetavasti mitte ainult negatiivset. Nii paljudki kulturistid on leidnud tee teie südametesse, paljudki, kes on tegelenud dopinguga. See, et Marek on üks neist, kes sellega vahele on jäänud ei tee temast veel inimest, keda te nüüd kohe põlgama peate.
Mind häirib see, et inimesed on vägagi tundlikud välise surve osas ning kui keegi ütleb, et on Kalmuse fänn siis pannakse kohe paika, et dopingu fänn… selge.
Isiklikult häirib rohkem pime kummardamine, sinisilmne usk “puhastesse” meestesse.
Mina olen samuti Kalmuse “fänn”. Sest usun, et dopingust sõltumata on tegemist väga pühendunud mehega, kes saavutas vägagi palju. Tema keha on võimas ning innustab mind rohkem treenima. Tema treeningmeetodid ning toitumisalased soovitused on alati kasuks tulnud. Miks ei peaks ma teda selle eest austama.
Jäägem kõik ikka sõpradeks ning lepime faktiga, et sport on niivõrd jõhker eluviis, et inimesed on ja igavesti ka jäävad tegema uskumatuid asju, et olla parimad. Miski, ei tohiks tulla enam üllatusena…
EDIT: keegi eelmine postitaja mainis, et kui Marekit süüdistati dopingu panemises siis mees eitas seda täiega. Well, no shit. Mis ta oleks pidanud kohe ütlema, et jah tõesti panen kogu aeg. Ega muidu ju kuhugi ei jõuagi. Niiet pange te kõik ka…
Eitamine on ainuke vastus sellisele küsimusele. Mitte keegi ei tule sulle ütlema, et ta on keemik. Propageeri puhast sporti, isegi kui sa seda ise ei tee. See, et ma ise võtan vahest õlle ei tähenda veel, et ma teistele soovitaks kogu aeg koomas olla. Või, et kui ise purjus peaga sõidan, ega ma teistele ikka ei soovita…
Ahh…. keeruline teema. Juhe jookseb kokku ja jutt valgub jube laiali… saite vast aru küll kuhu tüürin. Kui ei siis, I don’t really give a flying fuck… Peace!
Mõnesmõttes saan ma temast aru, aga olgem ausad- mida suurt ta saavutas ? Paar Eesti karikat ja teisejärgulise liiga MM tiitlid ning rida kaotusi “puhtale” Ottile. Võitles “puhaste” meeste vastu ja kaotas kuigi tarvidas dopingut. Ja tippkeemikutest jäi ju valgusaastatega maha, seega ma ei saa aru… Nje rõõba nje mjaso !
Pigem kaldun nõustuma Alessandroga… Aga noh, eks igaüks teeb oma valikud ise.
rainisk
MemberEi midagi uut siin päikese all
detsember 19, 2008 at 6:22 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175766rainisk
MemberNo tule taevas appi mis teema ! Siis kui keegi tuleb kulturistide kohta kuskil midagi halvasti ütlema siis on häda majas, ootaks siis teie poolt ka dolerantset kohtlemist, kus sa sellega. Kui mõni profisportlane, kes pole kulturist ega jõutõstja surub rinnalt üle 100 kg, siis mitte keegi ei usu ja hakkab selline teema et “ahh mis see kleenu nüüd, mina olen ikka tugev, tema ju kondikubu “. No mõistus, tule koju. Täpselt sama teema nagu osad tavainimesed ei usu, et Ott pole steroide kasutanud.
detsember 8, 2008 at 4:22 e.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173935rainisk
MemberPalju õnne Argole ja Helenale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Läksid minu 10 häält ka õigesse kohta finaalis
!november 23, 2008 at 7:46 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #171959rainisk
MemberEga keegi ei ole unustanud helistamast ??? Veel on võimalus !
AutorPostitused